Ny frisyr!

Hejsan alla läsare!

Jag kom precis hem från frissan, klipp mig kort kort!! Jag blev verkligen super nöjd, det var på tiden att klippa sig, mitt långa hår började bli så stripigt! Min nya frisyr kommer dessutom vara as skön nu i sommar!

Vad tycks? ; )






Oj,oj,oj!

Hejsan alla läsare!

Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har varit bakis och bara allmänt lat... 
här kommer lite i alla fall lite smått och gott ; )
   Som ni kanske har läst var jag ut i fredags, och det var hur trevligt som helst. Det roligaste var att jag inte gick ut med de jag hade tänkt gå ut med egentligen. Två tjejkompisar ringde mig på kvällen och undrade om jag ville komma över och grilla och sedan gå ut. Grilla kunde jag ju inte eftersom jag skulle på middag hos en annan, men efter att vi hade ätit där drog vi hem till flickorna och överraskade dem BIG TIME !!

En av dem blev tvungen panik duscha ; ) haha!
   Vi förfestade där och sedan hos en annan kompis, och tillslut bar det äntligen iväg till sjökrogen!
Vi hade hur kul som helst! Gud vad kul jag har tillsammans med de där två töserna!! Så himmla kul att ni ringde!
Vi måste verkligen börja gå ut oftare tillsammans vi tre ; ) haha
   OJ, nu börjar inlägget bli lite långt, kan vara drygt att läsa, så här kommer lite bilder ; D ENJOY !!











PussPuss


Utgång!

Hejsan alla läsare!

Jag har nyss tränat och tänkte snart hoppa in i duschen snart, men ville skriva ett litet inlägg först ; )
   Ikväll ska jag äta middag med några kompisar och sedan blir det utgång!
Det kommer nog bli jätte roligt ikväll, känner det på mig! Det var faktiskt ett bra tag sen jag var ut på krogen också, så nu är det nästan på tiden att det blir av.


   En annan rolig grej jag kan berätta är att jag fick en check på posten idag ; D Äntligen så kom mina stipendiepengar! Jag började faktiskt tro att skolan hade lurat mig haha!
Ne, nu måste jag hoppa in i duschen och börja gör mig iordning, ska vara där snart och börja fixa med maten.


PussPuss


SKÅL!!

Resultatet!

Godmorgon!

Ni kanske undrar hur resultatet blev av våra hårförlängningar, så här kommer före- och efterbilder på min vän Johanna med och utan löshår ; )

 

PussPuss

Matlagning

Hejsan : )

Jag och mamma har nyss ätit en jätte god lunch tillsammans. Vi lagade en franskomelett med bladspenat och tomater. Super god blev den.
Omeletter passar perfekt till lunch och till mina nya matvanor
   Min plutt <3 kommer alldeles strax och hämtar mig så ska vi åka och köpa en kompis födelsedagspresent!
Väldigt spännande!

Ne, nu måste jag börja göra mig iordning innan han kommer! Talk to you later!


PussPuss



 


Löshår och lim

Godkväll alla läsare!

Tidigare idag mötte jag upp Johanna på stan och shoppade lite, blev dock inte så mycket lite underkläder bara ; )
   Efteråt åkte vi hem till henne åt varsin sallad och började fixa med hennes löshår. Hon och hennes kompis ska göra hårförlängning på varandra och det var jag bara tvungen att se!

Vi började att limma ihop små "hårtussar" vid 7  :P och vi var fortfarande inte klara med det innan jag drog. Har blåsor på hela händerna efter det varma limmet. Löshår och varmt lim är verkligen inte min grej!!

   Jag kände faktiskt att jag behövde dra där ifrån innan de började sätta in det i håret, annars hade väl jag fått skulden om det hade misslyckats! Vid det här laget har de nog börjat limma fast det i håret på varandra : P
Ojojoj ... får kolla upp imorgon med dem hur det blev.


PussPuss



Dagens outfit
Oversize tröja från Vero moda
Jeans från Levi´s


Jag ger en hjälpande hand


Happy

Godmorgon : )

Jag har nyss varit och hämtat min plutt <3 på körskolan. Han körde upp idag så nu har vi båda två körkort ; )
Grattis baby!
Annars har jag nyss ätit frukost och ska strax ut och gå min lilla runda ; )
   Senare idag ska jag ner på stan och träffa en kompis för lite gemensam shopping! Skriver mera senare ikväll.

PussPuss


Hälsa, hälsa

Godkväll alla där ute!

Jag kom nyss in från min kvälls powerwalk. Väldigt skönt, det blåser dock ganska mycket ute just nu.
   Jag lagade världens godaste kvällsmat idag föresten. Jag gjorde en kycklingsallad med soltorkade tomater, pinje nötter och avokado. Jag börjar verkligen bli kunglig på att laga mat. Jag älskar verkligen alla typer av sallader, det är super gott och hälsosamt. Här har ni en bild på mitt mästerverk ; ) Talk to you later!

PussPuss




Powerwalk

Godmorgon alla läsare : )

Idag är jag på strålande humör. Kom nyss ut från duschen efter min hårda morgon powerwalk. Mår hur bra som helst nu när jag har börjat med det. Efter frukosten tar jag mig en runa och sedan en till efter kvällsmaten.
   Jag har ändrat lite i mina matvanor också, försöker att inte äta så mycket skräp, mer nyttigt fett och mindre kolhydrater!
Denna "metod" kallas för Low-Carb, High-Fat Diet och används idag av många världen över. Jag tänkte att jag skulle ge den i alla fall några månader och se hur det känns. So far so good !

PussPuss





OH MY GOD!

Godmorgon alla där ute!

Bion igår var underbar, Sex and the city är från och med nu, officiellt den BÄSTA filmen jag har sett!

Har aldrig skrattat och gråtit så mycket till en och samma film tror jag. Grät på jätte många ställen i filmen. Helt otroligt!
   Första tåren kom när Carrie gick in i sin nya garderob. Helt underbart! Jag skulle dö om jag fick en sådan garderob.
Att sen denna film är verkligen ett måste! Så underbar film!

PussPuss

BIO!

Hejsan alla läsare!

Hoppas inte det förra inlägget avskräckte er pga. mängden text ; P
Tänkte bara skriva några rader innan jag ska iväg.
   Tonight is the night ! Jag ska se den mycket efterlängtade filmen Sex and the city. Gud vet att jag har räknat dagarna till denna kväll. Älskar SATC, har självklart boxen med alla avsnitt som har setts om och om igen, oräkneliga gånger.
Imorgon berättar jag vad jag tyckte om filmen ; )


PussPuss






BabyBelle i ett nötskal


För er som inte känner mig så tänkte jag att detta inlägg skulle handla lite om mig som person.
Jag är såld på horoskop och tycker de stämmer sjukt bra på folk. So.... this is me:


 

POSITIVA EGENSKAPER: Charmerande, uppskattning av harmoni och angenäma levnadsvillor, en sorglös natur, romantisk, diplomatisk, idealistisk, , utåtriktad, intellektuell, förfinad och positiv


NEGATIVA
EGENSKAPER: Obeslutsam, snarstucken, ytlig, ombytlig, flirtig, lättpåverkad av andra, lättlurad, pendlande mellan två ytterligheter.



Vågtjejen är impulsiv och älskar att vara förälskad. Hon kan faktiskt bli deprimerad om hon känner sig oönskad. Vågtjejen blir ofta kallad lat eftersom hon avskyr att fatta avgörande beslut.
Ordspråket skenet bedrar stämmer bra in på detta stjärntecken eftersom vågtjejen kan vara mycket tuffare och mer egoistisk än vad hon verkar.

   Hon har ett stort behov av omväxling och sällskap, detta resulterar ofta i att Vågen lätt blir rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen är ett av de sex sista stjärntecknen som härskas av Venus, kärlekens gudinna och det är kanske därför vågarna är dom vackraste människorna som finns ; )
Eftersom det är skönhetsplaneten Venus som är den härskande planeten ger detta en estetisk läggning. De flesta Vågar har därför en välutvecklad känsla för färg och form, och uppskattar det vackra och sköna i tillvaron. Hårt och smutsigt kroppsarbete är däremot ingenting för en Våg.

   Hon är rättvis så länge någon inte trampar in på det revir som hon anser vara sitt, för i så fall kan hon säga ifrån på skarpen. Hon är verkligen inte rädd för att ta en strid om hon känner sig förorättad och hon går då ut mycket hårt, vinner oftast och firar segern ordentligt. Hennes stora problem är dock att hon är nyckfull till humöret och blir sur utan att hon egentligen vet varför.

   Du behöver aldrig vara rädd för att anförtro en vågtjej hemligheter, för hon lyssnar ändå aldrig ordentligt när folk pratar med henne. Här är det verkligen in genom det ena örat och ut genom det andra.
   Vågtjejen är ofta förtjusande och folk är villiga att göra allt för henne. Hon är vänlig, sympatisk och enormt intresserad av andra människor. Hon är flyktig och njuter av den ögonkontakt som hennes charm kan skapa. Hon är ständigt ute efter sinnligt nöje och njutning och är ganska lättpåverkad av romanser.

Hon har goda egenskaper i massor, och många tycker att hon är trevlig och charmfull. Vågen har god smak och hon omger sig ofta med vackra föremål.

Vågtjejen älskar att bjuda in kompisarna på fest och älskar god mat. Hon är en livsnjutare som älskar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskap. Ibland kan livsnjutandet övergå i ren lättja, då behöver hon motivation för att få någonting gjort.


 

   



Mys

Goddag alla läsare!

Jag tänkte bara skriva en hyllning till mjukiskläder nu när det regnar ute!
De rätta myskläderna kan göra så mycket för en. När man kommer hem på kvällarna vill man kunna ta på sig något behagligt och bara vara, kanske lägga sig framför tv:n eller läsa en bra bok.
   En sak man bör tänka på när man väljer mjukiskläder är faktiskt hur de ser ut på just dig. Visst det är bara mjukiskläder kan folk tycka, men jag vill i alla fall ha något relativt snyggt på mig även när jag ska mysa, så att man t.ex vågar öppna dörren om det skulle ringa på!

Ett bra tips är att välja myskläder i sin favorit färg. Jag har tidigare nämnt att jag älskar rosa, så mina mjukiskläder är självklart i denna färg ; )  Har köpt dem på H&M. Snygga mjukiskläder i din favorit färg kommer få dig att känna dig fräsch även när du bara degar hemma!
 

PussPuss
 



För gammal?

Fundering:

För några dagar sedan diskuterade jag och en kompis killar i våran ålder.
Allt fler av dem verkar vilja ha små flickor på 15-16 år! Det vi kom fram till är ganska oroväckande. Vi duger inte längre, vi har helt enkelt blivit för gamla! Jag citerar vad min kompis sa: "Killar vill ha nått yngre, fräschare och fastare.  Let´s face it, saker och ting börjar snart hänga på oss!"
   Är det så här det är? Är vi 18-19åriga tjejer förgångna? Är den nya leva livet åldern 15 istället för 20?
Jag känner mig definitivt inte gammal än, men är det så folk ser mig?


Livet leker

Hejsan : )

Idag känner jag mig på toppen humör, trots att Sverige förlorade fotbollen igår!
Kom precis hem från stan där jag lunchade med min underbara vän och bloggerska Johanna ; ) Vi tog varsinn sallad på Vivaldi, super gott och nyttigt! Vi borde verkligen umgås oftare.
Efter lunchen gick jag och hämtade ut två biobiljetter också, men det får ni höra mer om senare

PussPuss



Rosa

Hejhopp!

Tänkte bara berätta lite snabbt om mitt fynd idag på stan ; ) Ur & penn har rea och det är 50% på massor av fina klockor. Jag blev tvungen att köpa en!
Eftersom jag är en sucker för rosa blev det såklart en rosa klocka! Super fin och värsta kapet, jag blev hel nöjd!
Jag funderar på att köpa två klockor till som jag såg där, det är ju så himla billigt. Får väl se hur det blir med det.
Snart börjar fotbollen och den måste man ju titta på. ; )

PussPuss



Underbaraste

Hejsan!

Ja, det soliga vädret som jag möttes av igår morse höll ju inte i sig så länge som jag hade hoppats. På kvällen blev det istället myspys med min underbara fru Carolin <3 Vi pratade massa strunt och tryckte i oss choklad tills vi nästan spydde ; )


Jag älskar verkligen Carolin av hela mitt hjärta. Hon är en riktig vän!

Hon betyder så enormt mycket för mig och finns alltid där när man behöver henne. Hon är min sol och min ögonsten, mitt allt. Vet inte vad jag skulle göra utan henne!

Om du läser det här så vill jag att du ska veta, att alla ord i världen inte räcker till för att beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är underbar och helt obeskrivlig. Vi kan göra vad som helst, ingenting, och ändå ha sjukt roligt tillsammans.
Jag älskar dig sjukt mycket gumman, och INGENTING får någonsin komma emellan oss.


Verklig rikedom är att ha en riktig vän!
(Du gör mig rikast i världen)


SOL

Godmorgon kära läsare!

Nu skiner äntligen solen igen : ) Det är inte direkt klarblå himmel men det duger för mig. Det har varit en väldigt lång period nu med dåligt väder. Vart tog sommaren vägen liksom?
Jag har inte varit ute och känt om det är varmt än, men det visar väl sig ; P
Förhoppningsvis blir det en härlig dag för mig ute i solen. Nu tänkte jag i alla fall gå ut på altan och äta frukost i solskenet. Det är det perfekta sättet att starta sin dag på, enligt mig!

PussPuss


Skäm bort dig!

Hejsan alla läsare : )

Nu när det har blivit lite taskigare väder de senaste dagarna och ni kanske känner er lite låga är det extra viktigt att skämma bort er själva! Mitt tips är att ta ett långt skönt bad med levande ljus och underbara dofter.
En badbomb är det perfekta valet! Hela badrummet får en härlig arom efteråt och doften håller faktiskt i sig till dagen efter. Både du och ditt badrum kommer att dofta himmelskt, tro mig.
Efter ett sådant här bad känner man sig fräsch, utvilad och redo för allt ; ) Och en sak till...sådana här bad kan kännas väldigt feminina, men jag uppmanar verkligen alla killar att prova på det här någon gång! It´s a taste of heaven!

PussPuss


Depp!

Igår förlorade Sverige fotbollsmatchen mot Spanien. Okej, det var kanske att vänta .. men kom igen, var de tvungna att göra mål i 92:a minuten? Så himla typiskt!
   På onsdag får grabbarna ta nya tag när de möter ryssarna. Det kommer nog gå hem. Säger som aftonbladet skrev idag i sportbladet: Ryssland har aldrig gått vidare i slutspel ... FÖR DOM ÄR SÄMST !
   Jag blev faktiskt lite deppig när Sverige förlorade igår. Jag är inte alls fotbollsintresserad, men det är nått speciellt när Sverige spelar. Jag blir jätte engagerad och helt uppspelt. Fan, nu måste vi vinna!
  
Hinner inte blogga mera nu, tänkte bara skriva lite om mina tankar kring matchen : P Skriver mera sen!

PussPuss


Vänskap ska man vårda!

Godmorgon!

Middagen igår var super trevlig och mysig, och gott var det också. Kvällen blev dock inte så lugn som jag hade tänkt mig. Min kompis pappa har fyllt 40 och idag ska de ha 40 års fest. Vi var tvungna att åka runt hela stan och hämta högtalare och massa grejer, skjutsa dit det och sen koppla in allt : P Det tog sjukt lång tid. Helt plötsligt var klockan 22.00 och då bestämde vi oss för att köra till Max hamburgare och ta lite nachochips med guacamole : D Super gott!!
   Älskar verkligen mina vänner! <3 Alltid lika mysigt att träffas och bara vara. Ni är super-duper ; ) 

                                                                                Vänskapen är som en ros.
                                                                              Den blir vackrare med tiden


Ikväll är det fotboll, så det måste man ju titta på. HEJA SVERIGE!! Nu tar vi dom! Hoppas alla får en bra lördag : )


PussPuss


Trevligt, trevligt :)

Hejsan alla läsare!

Igår var jag nere på vattendraget och åt langos med min kompis Erica. Köpte även två nagellack för 5 kr styck i något stånd ; ) Bra pris måste jag säga. Det visar väl säg om de är av bra kvalité eller inte.
   Senare på kvällen begav vi oss till Sigurdsgatan 25 för att titta på mina kompisar som spelade där. De var verkligen jätte duktiga. Basisten hade klätt ut sig till en banan och allting för att göra det hela lite roligare ; ) Synd att det inte kom så mycket folk bara, de flesta var väl på vattendraget istället.
   Efter deras spelning drog vi allihopa till mälarscenen för att titta på looptroop rockers. Det var också väldigt trevligt måste jag säga, även fast det var lite kallt.

   

Ikväll ska jag äta middag med några kompisar och bara ta de lugnt. Hur det gick får ni höra om senare ; )

PussPuss

Langos och spelning!

Hejsan!

Nu har vattendraget dragit igång här hemma ; P Jag har inte varit nere än, men jag tänkte dra ner dit senare ikväll och ta mig en fet langos ; ) Det finns inte så mycket som är bättre än det, och ändå äter jag det bara en gång om året.
   Efteråt hade jag tänkt dra till Sigurdsgatan 25 och titta på när mina pojkar spelar ; ) De är jätte duktiga, blir alltid lika stolt när jag ser dem uppträda! Min bästa kompis Daniel spelar gitarr i bandet, som för övrigt heter indifferent.
Här är en bild från en tidigare spelning, så får ni ett litet smakprov på vad jag kommer att få uppleva senare ikväll!

PussPuss



Klokord

"Dream as if you´ll live forever. Live as if you'll die today"

Sommarjobb!

Godmorgon!

Imorse jag blev väckt av mitt sommarjobb. Det var verkligen på tiden att de ringde. De berättade när jag skulle börja och så och vilka veckor det kommer att bli. De har varit extremt sega. Mitt schema kommer de skicka på posten om några dagar. Äntligen, började tro att de hade glömt bort mig : P
   Igår vann Sverige med 2-0 mot Grekland. Bra jobbat pojkar! Zlatan ska särskilt ha beröm.
Snyggt mål måste jag säga ; ) Jag följde matchen med spänning, satt och skrek som fan! Tycker egentligen inte om fotboll, men när Sverige spelar måste jag bara se och då blir jag helt crazy.

PussPuss





Förkyld

Förkyld, med rinnande näsa och halsont? Då har jag lösningen ; )
Varje gång jag känner mig krasslig börjar jag alltid ta tre speciella saker för att komma i from.

1. Vitlökskapslar! ( OBS! Luktfria )
2. Berocca brustabletter!
3. Kan Jang!




Det här hjäper faktiskt! Tro det eller ej, men man blir påtagligt frisk mycket snabbare och blir heller inte så jätte förkyld om man börjar "kuren" tidigt. Jag älskar de här produkterna och jag tar de varje gång jag blir förkyld. De finns att köpa  på naturapotek eller i vanliga ICA-affärer (Med bra sortiment). Testa så ska ni se att det hjälper ; )

PussPuss

Hundjakt och sol!

Hejsan!

Oj, oj, oj ... kvällen igår var verkligen hektisk. Jag var hemma hos min älskling och på kvällen beslöt vi oss för att ta en promenad. Det var bara ett problem, vi stängde inte dörren ordentligt. När vi kom tillbaka upptäckte vi att ena hunden var borta. Vi cyklade runt hela området och letade, jag trodde jag skulle dö. Tänk er själva... att vara ansvarig för att en annans hund försvinner. Som tur var hittade vi henne tillslut, hon satt med några små tjejer och smakade kex : P
   Idag var jag på Björnön och solade med min fru Carolin <3 Alltid lika mysigt att umgås med henne. Vi somnade till och med ett litet tag på filten, det var så himla skönt i solen idag, lagom varmt!
   Nu tänkte jag ringa min bror och sedan åka till Maxi och handla ; )


PussPuss

  


Bloggkrongel!

Hejsan!

Bloggkrongel... de har flyttat min blogg och grejer, plus att jag har varit sjuk så det är därför jag inte har kunnat skrivit på ett tag. Jag är tyvärr inte hemma nu heller så jag kan inte lägga upp bilder och så från studenten, men det kommer, Det lovar jag ; ) Jag kan i alla fall säga att studenten var alldeles underbar <3 Att åka runt på vagnen inne i stan var nästan roligast : D Ett stort tack till chauffören från Sevalla.
Här har ni ett litet smakprov på min student, Nv3B springer ut : D http://tv.vlt.se/player/play/43906 Mig ser ni längst ner i högra hörnet... det är jag som drygar med den blåa ballongen!
Kommer saknar er alla i klassen!

PussPuss

Studentskiva!

Godmorgon!

Jag har nyss ätit frukost och har lite ont i huvudet efter igår. Men det var riktigt roligt i alla fall ; D HELA Nv3B var där och det serverades super god mat. Kunde nästan inte ha blivit bättre. Tjejerna i min klass som fixade allt det här ska verkligen ha en stor eloge. 
   Efter att vi hade ätit kollade vi på inspelningen från vår utklädnadsshow, och vi var fan BÄST! Nu fattar jag verkligen inte varför vi inte vann. Vi borde nästan överklaga och visa filmen för juryn.
   Men men jag lekte lite kameraman i slutet av kvällen och jag tror att klassen kommer få en sjukt rolig film efter mina insatser : P Jag tycker i alla fall den är sjukt rolig. Vi gjorde massa talkshows i soffan och grejer ; )
   Ikväll är det maskeradfesten på Pluto, och vi ska såklart vara bananflugor. Pluto har arrangerat en tävling ikväll också, att den bäst utklädda klassen vinner en middag på pluto, och det LÄR vi ju vinna. Eller hur Nv3Bananflugor ?
Nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen, det är så himla skönt med sommar! Ha en bra dag alla läsare.


PussPuss

image6

Junitrofén

Hejsan!


Jag har nyss kommit hem från junitrofén. Det var väldigt trevligt ; ) Rudbeck vann ju för 8:de året i rad. Go Rudbeck!
Jag och några kompisar var där jätte tidigt på morgonen för att stekta i solen. Mina vänner är så sjukt underbara <3 Jag har alltid kul med er, vad vi än gör.
   Igår sov föresten min pingla över hos mig. Vi satt vid mälaren och såg på solnedgången tillsammans, badade fötterna och åt chips! Carolin du är min fru och det kommer ingen kunna ändra på ; )
   Nej nu har jag suttit alldeles för länge framför datan, jag måste börja göra mig i ordning. Min klass har nämligen studentskiva ikväll! Det ska bli väldigt roligt : D Update om det kommer senare!


PussPuss

image4

Sommar Sommar!

Hejsan!

Jag har precis vaknat och solen skiner. Jag ska snart äta frukost tänkte jag och gå ut och lägga mig i solen, måste ju bättre på brännan innan studenten ; )
   Igår var klassen och några till på Tidö-lindö för att tälta och grilla. Jag sov inte kvar där som ni kanske kunde lista ut, men jag blev verkligen frestad när jag väl kom dit. Det var jätte mysigt, klassen hade gjort som en liten by av alla tält i en ring. Och där satt vi i mitten och lyssnade på musik, grillade och smuttade på cider och öl.
Gud vad underbart det är med sommar!

PussPuss

RSS 2.0