Tidö-lindö

Hejsan!

Gud, mycket har hänt... det är full rulle helatiden nu när man snart ska ta studenten. I torsdags var det mexico-kväll hemma hos en klasskompis och det var sjukt roligt, mycket skratt blev det minsann ; ) God mat och trevligt sällskap vad mer kan man önska?
   Igår var det fredag och vi hade studentfotografering på kl 10.00 morgonen. Mösspåtagningen var inte förns 14.00 och det var ju lite drygt. Jag och några i klassen satt typ på en bänk och jaa ... gjorde ingenting : P Mösspåtagningen var jätte mysig iallafall, alla var uppklädda och alla var på gott humör. Detta var verkligen en försmak på hur studentdagen kommer att bli!
   Imorse var jag och plutten <3 på stranden och sola, jag kom nyss hem därifrån. Ikväll ska klassen sammlas på Tidö-lindö för grillning och tältning. Jag kommer nog dock inte tälta, känner mig lite krasslig. Jag vill inte riskera att bli sjuk till studenten. Feber på balen var tillräckligt :P Nu måste jag fixa inför grillningen här kommer en bild från utklänadsshowen ; )... Hörs sen!

PussPuss

image3

Klass sammanhållning!

Hejsan!

Jag är fortfarande jätte glad över min klass tredje placering i utklädnadsshowen igår :D Allt var perfekt och att spexa runt på stan var skit kul!
   Men men ikväll ska jag hem till en klasskompis på mexico-kväll. Det ska bli as roligt. Vi ska laga tacos och kanske ta oss en och en annan tequila ; ) Min klass har verkligen fått bättre sammanhållning nu inför studenten. Det beror nog mycket på alla de aktiviteter vi gör just nu tillsammans. Det är ju jätte roligt i och för sig, men det är ju också lite typiskt att det är just nu, när vi ska sluta om en vecka.
   Imorgon är det studentfotografering för alla treor och lite senare på eftermiddagen har vi mösspåtagning. Det är en väldigt gammal ceremoni, men det blir säkert jätte roligt. Studenten närmar sig verkligen med stora steg.. 
Vi hörs senare...

PussPuss

Tredje plats är inte helt fel!

Utklädnadsshowen gick jätte bra imorse :D blir så stolt över mina små korvar i klassen!!
Vi (NV3Bananflugor) kom trea !!! Den ni, det trodde ni inte va? Fast lite surt känns det ju när typ alla på hela skolan tycker att vi bäst och att vi borde ha vunnit hela skiten! Men men vi fick ju i alla fall en placering till skillnad från så många andra som blev utan ; )
   En sak som jag verkligen hatar med sånna här tävlings grejer är dåliga förlorare!!!! När jag skulle hämta mina grejer i skåpet mot slutet av eftermiddagen satt några från NV3Dipsy i ljushallen. En as packad tjej skriker åt mig och min kompis att vår klass var skit dåliga och att de skulle vunnit om inte de hade blivit diskade! Snälla liksom ... det kallas avundsjuka, DEAL WITH IT!!
   Men men dåliga förlorare kommer det alltid finnas, det är bara att inte bry sig! Jag brukar alltid säga "le och världen ler mot dig"   Tänk på det till nästa gång
Ne, nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta av mig lite, jag kom nämligen nyss ut från solariet!!


PussPuss

image2

Imorgon smäller det!!

Godkväll!

Jag har precis kommit hem från genrepet, man kan väl säga att det gick sådär!  Vi får hoppas att allting klaffar imorgon bara. Jag måste ändå säga att jag är riktigt stolt över mina klasskamrater som har lyckats tagit till sig våran koreografi så pass bra ändå, för det är inte världens lättaste grej för någon som aldrig har dansat förut.
Jag vet att vi som har jobbat med koreografin har varit hårda mot er alla, men det har faktistk gett resultat och nu hoppas vi alla på det bästa inför imorgon ellerhur? We´r gonna kick some ass

NV3B nu gäller det ! Visa alla att vi är som bäst när det verkligen gäller!!!



Morgon update!

Godmorgon!

Jag har precis ätit frukost och sitter nu och väntar på att min plutt ska vakna  ; ) hihi Han sov här hos mig igår och jag vill inte väcka honom! Jag har värsta sovmorgonen idag börjar 13.15 !! Har bara en lektion också, hälsopedagogik = fett ovärt
Men ikväll är det genrep inför utklädnadsshowen imorgon kl 10.00 , vi är tredje klassen ut,  NV3B cha la la la la ; )       We will rock you all !!       Be there!!!!
Jag ger er en senare rapport om hur genrepet gick  ; )



PussPuss

Morsdag

Hejsan allihopa!

Jag tänkte börja med att berätta lite om Elba festen som var i fredags. Kändes som att jag var värsta partyprinsessan i min seglar inspirerade outfit. Jag hade en vit och blå randig tröja, vita jeans och röda sjömans skor ; )
Kvällen blev hur lyckad som helst, men jag fick verkligen betala för hur kul jag hade haft dagen efter. haha man kan väl säga så här jag var fortfarande full när jag vaknade och därför kom inget inlägg upp igår ; )
Det var alldeles perfekt i alla fall... många trevliga människor och bra musik... det kunde helt enkelt inte ha blivit bättre!! Tack till alla er som gjorde kvällen så lyckad!!
Idag är det morsdag och detta firade jag tillsammans med hela tjocka släkten och åt tårta, väldigt trevligt. Ikväll ska jag träffa en kompis och bara chilla, det är ju trots allt söndag!!
Hörs senare tills dess...


PussPuss

image3

Fullt ös medvetslös!!

Hejsan alla där ute!
Ikväll är det den efterlängtade Elba festen.  Jag har precis kommit ur duschen och ska snart börja fixa i ordning mig. Lite senare kommer det komma lite folk hem till mig för att förfesta ; ) Det kommer blir så jävla kul det här!
   För övrigt hämtade jag min studentklänning idag. Jag hade lämnat in den till en skräddare för att få den insydd i midjan .. jag var lite för liten för den från början :P Klänningen blev i alla fall hur fin som helst, längtar galet mycket  till studenten nu! Fast ändå inte på något sätt, för då förväntar sig folk att man ska bli vuxen på en gång. Jag ska ju förmodligen plugga vidare i en annan stad också till hösten, och att flytta känns lite läskigt faktiskt! Vill inte lämna alla mina underbara vänner här hemma! Jag älskar er alla, ni är sjukt underbara <3
 
Men men ikväll är det Elba som gäller alla studenter, nu ser vi till att göra det här till en oförglömlig natt!!


PussPuss


Sista provet avklarat!

Äntligen så är proven över. Jag hade matte E nationella idag i 4 timmar, fast jag satt inte hela tiden ut dock. Nu är det i alla fall bara två pluttiga veckor kvar till den efterlängtade studenten Can´t Wait !! 
   Efter provet fick vi sluta för dagen så jag bestämde mig för att shoppade lite inför Elba imorgon. Sen kl 16.00 mötte jag min solstråle Carolin vid glada oxen för en gemensam solning ;)  Har fått lite färg i alla fall ! Jag har bokat ett x antal solningar nu fram till studenten, för jag tänker inte vara blek i min vita klänning, det händer inte liksom! Haha
Jag är i alla fall super glad idag :) Ska ta en promenad med Carolin senare och sen blir det väl TV som gäller, måste lada upp inför morgondagen.

PussPuss

RSS 2.0