Time to go


Dåså mina underbara läsare ... Time to go!

Kommer hem sent på söndag kväll, så vi får nog höras igen på måndag.
Den som väntar på något gott ..

Ta hand om er så länge <33


Göteborg here I come ; )


"Vi kanske ses ... det finns en chans...På någon spårvagn någonstans"


Välkomna : )

Go'kväll mina små korvar ; )

Har ni haft en bra onsdag? Det hoppas jag verkligen. Här har det varit full rulle som vanligt och jag har ändå massor kvar att göra. Jag har i alla fall börjat packat lite inför Göteborg så nu är det nästan bara att slänga in tandborsten och åka .. känns skönt.

Jag ser att ni har blivit lite fler läsare de senaste dagarna, vad roligt : ) Känns inte som om jag har haft så roliga inlägg nu på sista tiden, men det kommer .. det kommer. Speciellt om ni håller ut helgen, då får ni ju läsa om allt skoj som kommer att ha hänt i Göteborg. Hur som helts är ni varmt välkomna alla nya läsare, och jag hoppas att ni fortsätter att ta del av mitt svammel ett tag till ; )


Lite av min onsdag ... packning och fika med Carolin


Old stuff


Jag är alldeles slut .. det blev storstädning idag. Har precis blivit klar med allt och ska hoppa ner i badet tänkte jag. Sen är det bara att fixa till sig lite och möta upp Carolin. Ikväll måste jag börja packa inför Göteborg också .. stress!

Förresten ..
När jag städade idag hittade jag även massa roliga gamla grejer. Roligast var ju såklart alla gamla skolkort och breven jag hade skrivit till mig själv(Läs detta om 3år)haha Jag hittade även ett jättegulligt födelsedagskort som jag fick av min moster när jag fyllde 18.


"Isabelle ..
Höstens sista bukett skall du ha,
nu när du firar din 18års da´
Den sol som med dig till världen kom,
får dock hjärtan att blomstra ÅRET OM!"

Visst var det fint skrivet? Hon komponerar alltid ihop små gulliga rimmande texter när man fyller år osv.


Gamla skolkort .. men visst var jag söt? ; )


Trevliga tisdag

Godmorgon, godmorgon.. hör fåglar sjunga glatt..osv.


Hur mår ni idag? Själv är humöret på topp, men jag har väldigt mycket att stå i idag. Jag känner mig faktiskt lite stressad av allt som hänger över mig just nu. Men men det är inget som jag inte klarar av ; )
Snart måste jag hoppa in i duschen och cykla ner till staden, kl 13.00 har jag tid .. nervös? Ja lite! Men det ordnar sig nog.
Men först ska jag prova mina byxor och fixa det sista ... blev inte klar med dem igår...
Vi får höras lite senare igen mina vänner ... ta hand om er så länge



PussPuss



Måndagskväll

Hallå i stugan : )

Hur har er kväll varit? Min har varit supermysig .. kolla bara


Det var "make your own sandwich"-night


Och kvällen avslutades med frukt och chokladöverdragna mandlar i soffan framför Bride Wars
Det var en väldigt trevlig film .. se den!


Längtan

Hallå hallå

Igår var det full rulle från när jag vaknade tills det var dags att lägga sig igen .. men men kan berätta att jag är sjukligt taggad för att åka till Göteborg nu i helgen. Det kommer att bli så roligt att träffa Ullebulle och Sam the man igen. Och för att inte tala om hur skönt det kommer vara att bara komma bort ett tag.
Har dock massor jag behöver göra innan det är dags att åka. Det ska inhandlas lite grejer, jobba, tandläkarbesök, sy in ett par brallor jag ska ha med mig och så måste jag hinna träffa Carolin nån dag också. Ojojoj ..

Ne nu kan jag inte sitta här längre .. ska nog börja sy lite på byxorna. Talk to you later ..


PussPuss


Igår blev det ett litet tillskott i garderoben ..
En jeansjacka, chinos, strumpbyxor och en tshirt



Promenad

Hallå hallå : )

Nu har jag kommit hem från promenaden, gud vilket härligt väder det är(fast det var fan bättre igår) Jag tror jag ska ut och sätta mig i solen ett tag igen. Här har ni i alla fall några mysiga bilder : )


Lite utomhuslunch





Lekfulla lördag

Godmorgon på er : )

Igår var det verkligen full rulle på jobbet. Ett tag blev det nästan lite kaos .. allt tog slut (glas, vin, öl, is .. ja you name it) och inte en enda roddare i siktet. Men men .. allt löste sig och jag sålde för väldigt mycket .. i alla fall med tanke på vilken bar jag stod i. Det är alltid roligt att höra att man har gjort ett bra jobb.
Hur som helst .. nog om jobbet .. denna lekfulla lördag och det underbara vädret ska jag spendera tillsammans med Carolin. Vi ska alldeles strax ut på en långpromenad där vi får se vart stegen tar oss. Vad ska ni göra idag?
Ne nu måste jag dra på mig lite kläder ; ) Du och jag får höras lite senare igen ...



PussPuss


Over and out


Ska strax röra mig iväg till jobbet, måste bara borsta till håret lite först ..
Ha en underbar fredag, alla läsare, så hörs vi nog imorgon igen!

Och kom ihåg .. dagen blir vad du gör den till!



OVER AND OUT


Festliga fredag

Godmorgon på er!

Igår var det fullt upp och det fanns varken tid eller ork till att blogga. Men idag är det festliga fredag och jag vaknade med ett leende på läpparna. Solen skiner och fastän jag ska röra mig till jobbet om ett tag ser jag fram emot vad dagen har att erbjuda : ) Man får ju inte glömma att det är löning idag också!
Eftersom det är festliga fredag idag så gjorde jag såklart en riktigt festlig frukost imorse. Det blev smoothie, keso och lite honungsmelon. En riktig vitaminkick helt enkelt.




Smoothie med blåbär, hallon, mjölk och en liten klick vaniljyoghurt ... mixa och toppa med linfrön : )


Mums!


Otroliga onsdag

Godmorgon på er!

Idag är det otroliga onsdag ; ) Det gäller att ha en positiv attityd när man vaknar. Jag tror väldigt starkt på att allt blir vad du gör det till. Har du inställningen att allt är skit, kommer det också vara så. Därför ska man alltid göra ett aktivt val när man vaknar på morgonen .. "Den här dagen kommer att bli underbar!"

Nu kanske man ska slänga i sig lite underbar frukost också? Japp så får det bli ... talk to you later


PussPuss


Jag just nu .. det kallas att bjuda på sig själv ; )


Kvällsfika

Hallå bloggen : )

Precis hemkommen från kvällsfika på kalle på spången. Latte och chokladkaka blev det såklart ; ) Visste ni att jag äter något "chokladigt" varje dag? ; P Skit hemskt jag vet ... men jag älskar det och tänker fan inte sluta haha.

Ne jag har faktiskt inte så mycket mer vettigt att säga .. ta hand om er och sov så gott alla läsare<33

PussPuss


Lite lagom trött sådär ; P


Sluta pressa mig


Åhh jag blir så jävla trött!!
Jag orkar inte höra alla era kommentarer längre. Snälla sluta påpeka min vikt hela tiden. Jag mår bra och är nöjd med min kropp, och det är det som räknas. Sen gillar jag inte hur ni får det att låta heller "Men gud Isabelle har du gått ner i vikt? Asså det här är verkligen inte bra!" Herregud lägg ner nu .. det är inte som om jag är värsta skelettet. Jag har ett BMI på ungefär 19.3 just nu och det betyder faktiskt att jag är normalviktigt.


Ditt BMI är 19,29

Du är normalviktig.

Tack!!
Så snälla sluta kommentera hur jag ser ut nu ... back the hell off!


Egopics


Jag har precis kommit hem. Har suttit morfarvakt i några timmar nu ; P Haha
Men solen skiner och jag känner mig på topp ; )






Saknaden är enorm


Jag skulle göra mycket för att få krypa ner här inatt



Åh gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort.


Lördag

Hej på er : )

Har ni haft en bra lördag? Det har jag haft hittills i alla fall. Dagen har nämligen spenderats på IKEA, ängsö och ute i kungsåra. Under hela eftermiddagen har min bror vandrat vid min sida och tagit massa kort, that's what he does. Jag har i och för sig också tagit lite bilder under dagen, men inte i närheten av hur många han knäppte av. Nåväl här har ni min eftermiddag i bilder ..






Hittade TVÅ ÅSNOR ;D



Bror och ÅSNAN ;D



Bild




Jag fick skäll av Alex igår för att jag inte hade lagt upp bilden på oss två från förra fredagen .... så den kommer nu istället.
Är du nöjd? ; P


Så kan det gå

Godmorgon : )

Jag är uppe skit tidigt jag vet .. men det beror på att jag väcktes av sms-terror från en viss person ; P haha
Hur som helst ville jag dela med mig av en grej som hände igår.

När jag skulle åka hem från jobbet inatt strulade det till sig med parkeringsbiljetten. Jag matade in pengar men det hände inte ett skit. "vad fan gör jag nu då?" sa jag högt för mig själv. Då kommer det en tjej i 25års åldern gående och frågar vad det är som är fel. Vi står där och bankar och slå lite på fanskapet men ringer tillslut till hjälpcentralen(?) De säger att de öppnar bommen åt oss istället och mycket riktigt, det gjorde dom. Hur som helst frågar tjejen helt plötsligt om skjuts hem och jag kommer på mig själv säga "ja men självklart" och skjutsar faktiskt hem en helt främmande människa!
Sträckan var inte alls lång, men det känns ändå rätt konstigt att jag gjorde det. Jag hade aldrig trott att jag skulle skjutsa hem en vilt främmande människa bara sådär. Jag övervägde det inte ens. Hade det varit en kille hade jag nog inte skjutsat hem honom, men det kanske är förståligt .. eller?
Nej mina vänner ... nu skriker magen efter lite frukost


 

PussPuss



Vårtecken


Bjuder på lite fina bilder från vår promenad innan jag drar iväg till jobbet ..






Hoppas ni får en underbar fredag alla läsare .. ta hand om er

PussPuss


Morotskaka

Hallå där mina små korvar ; )

Nu har BagarBelle varit i farten igen. Denna gång blev det morotskaka för att en viss Carolin hade beställt det ; )
Den här gången testade jag faktiskt ett nytt recept som skulle göras i en sockerkaksform. Den blev super god, men det var lite krångligt att få på glasyren så att det såg bra ut.
Jaja .. den blev kanske inte så jättesnygg, men den blev god som fan .. och det är ju huvudsaken eller hur?






Hungriga Carolin uppskattade kakan väldigt mycket, hon tog faktiskt flera bitar ; )


Så är det ..

Hej hej!

Tänkte att jag skulle lätta mitt hjärta för er lite ..
På senaste tiden har det blivit väldigt mycket party, bilder och annat skoj här i bloggen. Därför har jag känt att bloggen har blivit lite falsk. Det är som om jag har målat upp en bild av mig själv där det ser ut som om jag är hur lycklig som helst och inte har några bekymmer alls i världen. Men så är ju självklart inte fallet.
Ska jag vara ärlig så har det varit väldigt jobbigt den senaste tiden och det är kanske därför bloggen ser så ytlig och plastig ut just nu, massa glada bilder och knappt någon text, för jag har inte vetat vad jag ska skriva.
Det var inte förens en kompis påpekade att bloggen kändes lite falsk nu på senaste tiden som jag märkte det själv ..
Det är ju lite sorgligt sådär ... men jag vill inte skriva för mycket till er heller.
Jag har funderat på att lägga ner bloggen ett tag nu .. och det här kanske är min spark i baken, jag vet inte!
Vi får se hur det blir med allt .. men nu vet ni i alla fall att jag inte är så falsk och ytlig som det kanske har framstått. Eller rättare sagt, jag hoppas att ni vet det!



Chew Chew


Sorry för den dåliga uppdateringen ..
Så här avslutade jag i alla fall min onsdag;


Testade Caramel Chew Chew för första gången .. supergod!



Festbilder


Jag har fått lite bilder av Diana från förra lördagen i sthlm : )


Sofia skär tårta


Caprinorska mums ; )


Sofia fixar


Dance baby dance





Göteborg


Jahapp .. nu är det bokat och klart ; D Det blir till att fira Valborg och ullebulle i Göteborg.
Det kommer blir skit roligt, känner det på mig ... se upp alla göteborgare för här kommer party-Isso ; )
Eller hur var det nu Sam? ; P


Vimmel




Nämen titta .. vi fastnade visst på en vimmelbild i fredags ; P


Middag

Go´kväll!

Jag har precis kommit hem, igen! hehe
Jag har varit och käkat middag borta på gryta tillsammans med Daniel och hans föräldrar. Det var riktigt gott och trevligt.
Daniel har precis lärt sig att göra två olika såser tack vare hans kompis som är kock, så han skulle ju såklart visa upp sina nya talanger. Men det blev faktiskt väldigt gott, speciellt om man blandade ihop dem ; ) haha

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar Daniels mamma. Hon är så himla söt och gullig.
Det var lite flummigt när hon och Daniels pappa kom in genom dörren. Helt plötsligt stannar hon mitt framför mig. "Varför stannar du upp mitt i vägen?" frågar Daniels pappa lite smått irriterat, "Jag måste bara titta lite på Isso, hon är så himla söt" haha gud va gullig hon är! Och så fort man ska åka hem säger hon alltid "Du måste komma hit lite oftare det är så roligt att ha dig här" .... är det konstigt att det värmer i hjärtat?
Nej mina vänner .. nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt .. vi hörs väl imorgon igen? Ta hand om er så länge!


PussPuss


Far och son fixar middag : )



Medan jag la beslag på Misse <33



Annandag påsk

Hej Hej : )

Jag har precis kommit hem efter en underbar eftermiddag. Det blev en liten utflykt till Strömsholm idag. Vi fikade och träffade hästarna. Jag har inte varit där på år och dar, men det var riktigt trevligt och mysigt måste jag säga.
När jag var liten brukade vi jämt åka dit och fika så att jag kunde få klappa på alla hästar osv. Jag fullkomligt älskade det, och idag var jag lika lycklig som när jag var liten ; ) haha

Nu måste jag rör mig .. en kompis kommer snart över och hälsar på!


PussPuss



Stallet och fiket


Mums!


Underbart vackra djur




Bjuder på den osminkade sanningen och ruffset ; )



Bilder


Underbart är kort, åt helvete för kort








Wake up call

Godmorgon på er!

Jag har precis lämnat av Sofia på stationen. Det var tid för henne att åka tillbaka till Stockholm. Kommer att sakna henne enormt mycket .. det känns faktiskt skit sorgligt. Tycker så jävla bra om den där människa, hon är en av de få som verkligen förstår mig!

Utgången igår var i alla fall rolig : ) vi var lite här och där och allt slutade med tjejsnack i min säng, vilket resulterade i att vi bara fick någon timmes sömn. Måste fan sova lite på eftermiddagen eller nått om jag ska orka med resten av dagen.
Igår fick jag dock reda på lite saker som gjorde mig en aning ställd faktiskt. Det var världens wake-up -call. Det fick mig att inse hur falska människor verkligen är. Usch!  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om folk längre .. usch usch usch!


Sluta dröm om det ljuva livet,
Vi kommer aldrig va med om det
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar.




Ibland inser man även vilka man verkligen kan lita på<33



Påsk

Hallå hallå och glad påsk på er!

Alla gäster har precis gått hem och förhoppningsvis var alla mätta och belåtna. Jag fullkomligt älskar påsk- och julmat. Det är så mysigt på något sätt. Alla nära och kära är tillsammans, men vi saknade såklart Ande väldigt mycket<3
Hur som helst .. nu laddar vi om batterierna och kör igång för ikväll. Sofia är ju här med mig i Västerås, så det blir självklart utgång. Vi får väl se vart vi hamnar .. men något säger mig att vi i alla fall kommer att sluta på bmb! haha
Nej mina vänner .. duschen kallar




Mums godis och cheesecake


Jag typ dog av lycka när jag öppnade detta ägg .. mina favoriter<33


PussPuss




Ännu mer från sthlm

Nu tänkte jag skriva lite om hur dagarna har varit där borta i storstaden ..

Eftersom vi sket i att sova efter festen blev det till att sega i soffan hela söndagen. Det blev en riktig tjockiskväll; Vi hyrde film och käkade pizza och kebab ; ) haha .. men det var inte nog med det .. vi slängde även i oss varsin Ben&Jerry´s.
Behöver jag säga att vi fick världens magknip när vi väl skulle sova? ; P

Så vad har vi mer gjort i sthlm? käkat! Haha det känns nästan som om det var allt vi gjorde. Åt och åt och åt.
Vi har fikat hur många gånger som helst, tryckt i oss massa godis, chips och maränger samt hyrt film på film. Men det har varit jäkligt roligt och mysigt. Sofia och jag kommer så jävla bra överrens och vi tänker typ likadant. Det har varit underbart att fått skeda dig varje natt gumman ; ) hehe

På tal om fika förresten .. när vi fikade inne i stan en kväll kommer det fram värsta bittra gamla gubben och säger; "Ni får dämpa erat samtal. Jag försöker läsa expressen!" Historian slutar dock inte där .. efter en timme kanske kommer han fram till oss igen, stirrar mig i ögonen och säger; "Det här är ingen barnkammare, det är faktiskt  en restaurang!"
Asså vafan .. det är inget ålderdomshem heller! Får man inte skratta och ha roligt? Han kunde väl ha satt sig på ett bibliotek eller nått om han ville har det tyst och lugnt? Herregud!
Om jag blir sådär bitter när jag blir gammal får ni fan lova att skjuta mig. Usch!


Här kommer ett litet bildregn igen ...


Sjukaste filmen ever och våran mat ; )


Mums



Myspys<3
Molly ska alltid sitta i knät. Älskar den där lilla krabaten .. såå söt!


Vi har ju såklart shoppat också ; )


En kväll blev det retro där vi tittade på fotbollen


 


Stockholm


Låter bilderna tala ...



Såhär såg jag ut på Sofias Rock'n'Glamour fest i lördags


Jag och Däniboy börjar släppa loss


Chilling on the sofa


Här har vi flickor som fixar till sig lite .. och en glad prick ; )


Sofia hade beställt en caprinorska på hela 7 liter, då var det ju bara att ställa upp ; )
Tog dock sin lilla tid att göra hehe


Glad blev hon i alla fall : )


Och den var fan god ; )


Fan va heta vi är


Jadu .. Rock'n'Glamour? haha


Födelsedagsbarnet .. Sjukt snygg!


Mitt försök till en snygg pose ; )


Lite folk


Tårta och egobild ; )


Sofia fick en dildo av sina kollegor ; P


Ojojoj .. typ 10-11 på morgonen efter att de sista gästerna hade gått.


Nej nu orkar jag inte lägg in fler bilder .. ni har i alla fall fått sett lite av festen i lördags.
Ta hand om er och varandra, så hörs vi lite senare

PussPuss


Hemma igen


I´m back



Hejdå Stockholm och hej igen Västerås!


Sova?


Festen igår var verkligen lyckad ; D
Sofia och jag har dock inte kommit i säng än! Sista gästerna drog väl hem för en timme sen kanske ..
Är det ens någon idé att gå och lägga sig nu?

Det är frågan ...

Nu drar jag


 

Jobbet igår var jobbigt .. det kändes som om allt som kunde strula gjorde det!
En sak är i alla fall säker .. efter igår vill jag aldrig mer se en viss person igen.
Du kommer till mitt jobb och börjar tjafsa om DET DÄR?? Vafan är ditt problem? Jag ville slå in ansiktet på dig!

Men nu lägger vi gårdagen bakom oss och blickar framåt .. dags att börja packa resväskan och röra sig mot storstaden.
Gud vad underbart det ska bli att träffa Sofia igen. Saknar henne som fan<33
Grattis på 20års dagen älsklig! Ikväll blir det fullt ös medvetslös ; )

Vi får se när vi hörs igen ... blir nog där ett braaa tag!

Åhh vad underbart!


Du och jag ..kan det bli bättre?


Poesi




Vad skulle vi annars göra?


Underbara

Ännu ett tillskott ..



I dessa nya snyggingar blir jag hela 172cm lång!
Bra att ha när man ska nå upp till saker ; ) haha

Kolla bara på dem .. åhhh!

Dessa ska defenitivt få följa med till sthlm i helgen!


Onsdag

Hallå där : )

Har inte varit på blogghumör idag .. känns faktiskt som att hela den här vecka kommer att bli "tunn" här i bloggen. Jag kommer förmodligen inte att blogga något när jag är hos Sofia heller .. men vem vet, det visar väl sig!
Hur som helst .. denna underbart vackra och soliga onsdag har jag spenderat tillsammans med brorsan och Carolin. Brorsan och jag shoppade loss lite på hälla och IKEA, och ni förstår verkligen inte hur seg han kan vara. Han får typ värsta beslutsångesten när han ska köpa saker, så vi fick ju självklart stanna tills IKEA stängde kl 20.00.
Efter att vi hade dumpat av alla grejer hemma hos honom åkte vi i alla fall ner till stan. Där mötte vi upp Carolin för att ta en kvällsfika, vilket var Myspys<3 Så där har jag varit tills nu ... mer har jag tyvärr inte att berätta .. ; P


PussPuss


RSS 2.0