Sista kvällen


Nu måste jag springa .. ska träffa mina två schööningar från Göteborg ikväll igen. Det är sista kvällen eftersom de åker tillbaka imorgon : ( Men frukta inte, jag kommer och hälsar på er inom en snar framtid hehe
Ne nu måste jag åka .. ska försöka komma ihåg att ta lite kort ikväll.
Ha en underbar lördagskväll alla läsare så hörs vi senare ...

PussPuss


Nykteristen


Haha, jag tog visst ett kort igår


Nykteristen Carolin ; D


Paket


Det är alltid kul när det kommer paket med posten, även om det är flera månader för sent!




Signerat och fint


Lördag

Godmorgon allesammans : )

Afterworken och BMB var riktigt rolig igår, tack till er alla som gjorde kvällen ; ) (Glömde dock att ta kort sorry)
Men en person var en riktig åsna som vanligt! Du sa ju att du skulle tänka mer på vad du gjorde ... du ringde inte ens inatt! Men aa .. blir som sagt inte det minsta förvånad .. bara lite ledsen.

Ikväll kör vi igen ; ) Fast i en lite mindre scala.

Talk to you later ..

PussPuss


Bokrea


Just det ... glömde berätta att jag köpte två böcker igår på bokrean.



Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma
Japp, jag ska ge boken ett försök. Jag har varit jätte skeptiskt till hela historien och har inte sett filmen än. Jag tänkte att om jag ska se filmen, vill jag nog läsa boken först. Jag vet att alla är helt förälskade i denna saga, men helt ärlig tycker jag det verkar skit töntigt ... men vi får väl se vad jag tycker sen när jag har läst alla 443 sidor.

Paulo Coelho - Pilgrimsresan
Paulo Coelho är min favorit författare och jag har snart läst alla hans böcker(har 3st kvar, med denna inräknad). Pilgrimsresan är hans allra första bok som han skrev redan 1987. Det är ganska konstigt att jag inte har läst hans första bok än, men den har inte funnits i svensk översättning så länge.  I denna bok är han själv huvudpersonen och skriver om den resa som förändrade hans liv, pilgrimsresan. Jag tror jag kommer att älska denna bok precis lika mycket som alla hans andra böcker! Paulo Coelho = Kärlek för mig


 




Nu måste jag skynda mig .. ska möta Carolin om  en timme ungefär!
Vi hörs imorgon .. ha en underbar fredag alla läsare!

PussPuss



Drömmar

Godmorgon alla läsare!

Jag har precis ätit frukost och tänkte slänga in ett lite morgoninlägg : )
Jag drömde en skit konstig dröm inatt.

Jag drömde nämligen att en tjej i min gamla gymnasieklass dog! Alla i klassen samlades och för att gå på hennes begravning, som var i ett badhus. Efter själva ceremonin satte vi oss alla längs poolkanten, men fötterna i vattnet, och var alldeles tysta. Det var hur hemskt som helst. Men helt plötsligt kommer hon gående och säger "Hallå! Jag är inte död!" Alla springer fram och kramar henne, skrattar och gråter... det var då jag vaknade!
Riktigt flummig dröm!

Nu ska jag kolla lite i garderoben ... vad ska jag ha på mig ikväll? - Det är frågan!


Talk to you later ..

PussPuss



Gladiatorsandaler


HURRA!


Idag fick jag hem mina gladiatorsandaler som jag beställde för ett bra tag sen.
De är super snygga och kommer nog att användas flitigt i sommar


Nej, jag ska inte ha turkosa strumpor under i sommar.
Jag har det bara nu när jag ska gå in dem här hemma så att banden blir mjuka!


P.S De är ännu snyggare i verkligheten ; )


26 Februari

Godmorgon : )

Jag har precis gjort min sjukgymnastik och väntar på att ägget på spisen ska koka klart ; ) Frukost, finns det något bättre?
Hur som helt hade jag det jätte trevligt igår med Carolin. Hunden som hon var hundvakt åt var hur söt som helst! Vi åt sista biten av kladdkakan som vi bakade, tittade på våra bästa år och tog en långpromenad ute i solskenet med vovven. En riktigt bra onsdag var det med andra ord.
Eftersom jag inte ska jobba på fredag bestämde vi även att det blir en liiite utgång för oss istället. Det kommer nog bli svin kul. Det var ruskigt länge sen jag och Carro var ute tillsammans, men det finns ju vissa anledningar till det!
Nu ringer det visst ute i köket .. frukosten är klar : ) Talk to you later ..

PussPuss



The hills season 5 TRAILER!

Har ni sett denna än?

 

Jag typ dör av längtan!


25 Februari

Godmorgon alla gosiga läsare ; )

Jag har varit uppe ett bra tag, vaknade faktiskt redan kl 9. Jag har ätit frukost, gjort min sjukgymnastik och kollat på the city. Tycker mycket bättre om the hills ; ) Längtar som fan till säsong 5, men till dess får man glo på the city!
Snart tänkte jag promenad hem till Carolin. Hon är hundvakt idag så jag tänkte göra henne sällskap ett tag.
Vi hörs väl lite senare igen .. ta hand om er!

PussPuss



Min semla som jag åt igår : )


Home

Hallå där : )

Nu är jag hemma från Carolin. Tänk vad tiden har gått fort, jag var ju där redan 11.30!

Hur som helst så fixade vi med vårt hemliga projekt och lite senare tittade två av hennes klasskompisar förbi. De skulle göra klart sitt svenska arbete och jag hjälpte såklart till(läs gjorde allt) haha Men det var riktigt roligt faktiskt! Saknar lite att sitta och pyssla med alla grupparbeten som man hade på gymnasiet. När allt är klart känner man sig så stolt över sig själv och gruppen : ) Hoppas ni får MVG nu flickor .. men det borde ni ju få! haha

Förutom svenska arbete tog vi en promenad till Ica och köpte ingredienser till kladdkaksbakning, MUMMA! Den blev super god, speciellt efter att ha gjort klart ett svenska arbete ; )

Ne nu ska jag hjälpa mamma med kvällsmaten : ) Snart kommer pappa hem med efterrätten, de årliga semlorna!


 

PussPuss



Carro äger ju såklart ingen elvisp så vi fick turas om att vispa grädden ; P





Tisdag

Godmorgon : )

Jag har precis slängt i mig lite frukost och ska stressa iväg till Carro. Vi ska granska det hemliga projektet lite ; )  så jag blir nog där några timmar .. vi hörs väl när jag kommer hem igen helt enkelt, ta hand om er så länge och se till att äta minst en semla idag ; )

PussPuss



Rip-off


Var det någon annan än jag som tyckte att Mollys låt i melodinfestivalen igår var slående lik Whitney Houstons låt I have nothing?
(början av verserna i alla fall)


 

Se på mig                 Share my life

Jag står här framför dig               Take me for what I am

osv. ... aa .. ni fattar!






Nya dörrar


Igår fick jag reda på en sak som gjorde mig lite nere .. men jag säger som en vän sa till mig "Det här behöver ju inte vara slutstation, det går flera tåg!"
Jag håller helt med .. när dörrar stängs får man se till att öppna nya!!

OVER AND OUT!

Söndag

Godmorgon alla läsare : )

Jag hann aldrig blogga igår innan jag drog till jobbet, det blev så stressigt. Min bror är mr beslutsångest, så vi var på IKEA hur länge som helst, och då överdriver jag inte ... vi var där tills de stängde vid 18.00 ; ) haha Sen var det bara att åka hem, fixa käk och dra till jobbet.
   Det är egentligen ett under att jag är uppe såhär tidigt .. jag kom nämligen inte i säng förens vid 05.00 igår ; P Underbart gulliga Sofia ringde mig nämligen när jag satt i bilen på väg hem från jobbet vid 03.00 och vi pratade i 1½ timme till halv fem, helt sjuk jag vet.  Hon kan prata på som ingen annan jag känner ; )
Nej .. nu blir det frukost .. talk to you later

PussPuss


I just called to say I love you
I just called to say how much I care

And I mean it from the bottom of my heart




Lördag

Godmorgon alla läsare : )

Idag är det lördag, vilket innebär jobb senare ikväll ; ) Men jag klagar absolut inte, jag älskar mitt jobb och ser faktiskt nästan alltid fram emot det. Jag vet, jag är lite udda av mig haha
Dagen ska jag däremot spendera tillsammans med min bror ... vi ska bl.a. åka till Ikea lite senare i eftermiddag och sen ville han även svänga förbi systemet.

Vi hörs nog igen innan jag drar iväg till jobbet .. ta hand om er så länge!



PussPuss


Can't let go


I run away but I can't let go

I say I don't when I need you so




Every thought in my head say's no

But I can't let go

Been everywhere, all I see is you

I don't care what I have to do

I'm a mess and it starts to show

But I can't let go


Kväller

Hallå, Hallå : )


Det hemliga projektet är verkligen svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Det är så svårt att tänka "outside the box", i alla fall inom det här ämnet. Jag har trots detta kommit halvvägs och kommer att ägna en hel del tid imorgon förmiddag åt projektet också. Ikväll har jag dock tagit hand om mig själv ... ätit god mat, legat länge i ett varmt skönt bubbelbad och nu ska jag krypa ner i soffan ett tag.

Håll tummarna för att projektet a la Carolin går bra och att allt klaffar imorgon!!


Ta hand om er!

PussPuss


Myspys <3


Upptagen

Godmorgon : )

Idag kommer jag vara helt upptagen med ett hemligt projekt a la Carolin ; ) Det är spännande men samtidigt förvånansvärt svårt. Får se om jag bloggar senare ikväll .. annars hörs vi imorgon igen. Ta hand om er!

PussPuss


HJÄLP!


Säger bara oj, oj, oj .. vad jag har gett mig in på! Carro kan inte ta hand om sina växter hemma så hon frågade snällt om jag kunde ta hennes jätteplanta. "Visst!" tänkte jag "Den är ju jättestor och fin!"
Jag ångrar mig lite nu att jag tog hem den ... varför? Den är helt enkelt FÖR stor!


Den tog upp hela baksätet på vägen hem!


Den tar antingen upp hela fönstret eller hela vardagsrummet!
Vad ska jag ta mig till?
HJÄLP!


Snabba ryck

Godmorgon, godmorgon : )

Nu är det snabba ryck som gäller. Jag måste fixa frukost och åka in till stan. Ska först gå på sjukgymnastiken, sen ska jag möta Carro för att luncha och sist men inte minst blir det massa spring på stan.
Har en hel del inköp som måste göras ; )
Vi hörs väl när jag är hemma igen .. ta hand om er så länge!


PussPuss


Långpromenad


 

Nu är jag tillbaka från långpromenaden med min underbara vän Carolin <3
Vi gick bl.a. förbi maxi och tog en varm kopp te i deras lilla fik ; P  OBS! Drick aldrig te där .. det var skit äckligt!
Det var hur som helst skönt att komma ut en sväng och bli lite röd om kinderna. Nu sitter jag här och skriver med ansiktsmasken på och lyssnar på musik. Ne det har visst redan gått en kvart  .. måste ta bort den, ta hand om er så länge!
 

PussPuss







Onyttigheter

Hallå där : )

Helgen har bestått av jobb, alla hjärtans dag, storstädning och tvättstugan ; ) haha Tänka sig hur allt kan bli! Känner mig riktigt vuxen ibland .. nog om det!
Igår var det en riktig onyttig dag för mig. Det började med att baby blev sjuk och fick lov att stanna hemma från jobbet. På kvällen myste vi i soffan framför massa serier och fullkomligt proppade i oss skit! Vi tryckte i oss chips, choklad, cola och en hel låda texas pecan glass(min favorit hehe)!!
Till vårat "försvar" är våran frys fortfarande inte fixad, så vi var helt enkelt tvungna att äta upp glassen som vi köpte ... för slänga kan man ju inte, eller hur? ; P haha



Ne usch .. mår nästan illa när jag tänker på allt skit vi åt igår. Nu blir det nya tag!
Jag åt en jätte nyttig frukost/lunch idag och nu ska jag göra en tonfisksallad tänkte jag. Lite senare ska jag möta Carro för att ta en långpromenad och snacka skit : ) Talk to you later

PussPuss



Happy Valentine's Day!





Mockarutor


På Johannas begäran kommer här receptet på min mormors mockarutor : )

3 ägg
3 kkp socker
4 ½ kkp mjöl
1 ½ kkp mjölk
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1 ½ msk kakao
225g smält margarin

kkp= kaffekopp(om du inte har små kaffekoppar ta en rågad dl)

Blanda samman allt i en bunke(Vispa ej). Smeta ut i en bakplåt med högkant lägg ett bakplåtspapper emellan, det blir lättare att lyfta ut kakan då! In med kakan i ugnen i 10-15 min i 225°C

Glasyr:
2hg florsocker
4 msk smält margarin
5 msk kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Blanda allt och smeta ut på kakan när den har svalnat. Toppa med kokos och skär upp i rutor, Klart! : )

Lycka till, speciellt till Johanna ; )




Baka, baka liten kaka



Kakan i ugnen                                 Jag bakade i pyjamas ; )
                                                         Den osminkade sanningen

Mumma : )


Paketerat och klart! Två lådor blev fyllda!



Fredag den 13



Godmorgon alla läsare : )

Idag är det fredag den 13 och jag har precis ätit frukost.
Ska ta tag i mina sjukgymnastiksövningar nu tänkte jag.
Sen blir det bakning med mamma : ) Vi ska göra mockarutor, kärleksmums 
eller snoddas(Kalla dem va du vill)

Resultatet visas senare idag ... ta hand om er!

PussPuss



<3


Carolin är solstrålen i mitt liv <33



Ni kanske förstår varför!


Sexfunderingar


Tidigare idag kom brevbäraren med nya nummret av cosmopolitan : )



Älskar den tidningen, men denna månad var en artikel särskilt rolig och lite små sjuk. Dina 100 hemligaste sexfunderingar(och snabba svar från experterna)
Jag var bara tvungen att dela med mig av några ..

"6. Kan man använda växelspaken som onaniverktyg?
Om den inte är för stor för dig. Men låt bilen stå still"                                   haha What?

"58. När "peakar" män och kvinnor sexuellt?
Män: 18-20 år. Kvinnor: 29-30 år"                                                                 Där ser man!

"76. De orgasmer jag får med min dildo är starkare
än de jag får med min kille. Varför?
Du kan vara mer avslappnad när du är ensam.
Plus att din kille inte är batteridriven!"                                                    

"95. Min kille vill inte trimma sig där nere. Kan jag kräva det?
Nej, men buska till dig du med och se om det får honom att ändra sig"       



Vill du läsa de 96 andra frågorna får du minsann kila iväg och köpa tidningen ; )



Otursvecka?

Godmorgon alla trogna läsare : )


Jag har inte uppdaterat på nästan en vecka, men det var faktiskt ganska välbehövligt. Kände att jag ville ta en lite timeout ; )
Hur som helst tänkte jag berätta lite om veckan som har varit hittills.
Veckan började med att frysen gick sönder mitt i natten. Dagen efter fick vi i ren panik rädda de viktigaste varorna och köra hem dem till Kims pappa. Frysen är fortfarande inte fixad det var tydligen fel på kretskortet, men de ska förmodligen komma idag och fixa den, så vi får hoppas på det.
Natten efter det blev Kims bil stulen på bensin. Inte nog med att de tog bensinen med de kvaddade ju hela luckan, som nämligen låser sig när man låser bilen. Den går därför inte att stänga längre tack vare de där jävla fattiglapparna.
Sist men inte minst:

När vi skulle handla på Ica i förrgår blir vi förföljda av en brandbil och tvingas åka åt sidan och släppa förbi den. När vi väl kommer fram till Ica brinner det där och vi får inte komma in!! Vad fan är oddsen liksom? Japp det var bara att åka hem igen.

Hoppas det inte händer mer skit denna vecka(otursvecka or what?) .. det är ju fan alla hjärtans dag på lördag.
Ne nu ska jag fixa frukost och börja röra på mig. Talk to you later



PussPuss



Förlåt och jävla idioter!


Förlåt för bloggtorkan! Bättringen är på väg ; )


Tänkte bara slänga in detta. Får jag tag på era jävla töntar .. aa asså då vet jag inte vad jag gör!
FATTIGLAPPAR, köp eran egen bensin förfaaan!!

over and out!!

Bra start


Det är extremt viktigt att få en bra start på dagen ..



Och det har jag verkligen fått idag : )
Nu är jag redo på dagens alla äventyr!
Ta hand om er .. så hörs vi senare

PussPuss



Däniboy :D


Var det någon här i västerås som missade min däniboy i vlt igår?



Om du gjorde det kan du läsa intervjun med honom här istället ; )


Har jag ..


Har jag berättat att ...


Jag är en riktig fryslort!

Har jämt tofflor på mig inomhus!



Jag har precis kommit hem från ... aa vad ska man säga .. verkstan. Lämnade in min supergulliga lilla Audi : ) Jag får troligtvis tillbaka henne imorgon vid lunch.
Problemet var att jag fick gå hem. Eller problem och problem, det är inte alls långt, men mina fötter är som isbitar nu. Väldigt konstigt med tanke på att jag både hade mina raggsockor och mina uggs på mig. Jag är helt enkelt jävligt frusen av mig ; )


Gårdagen

Godmorgon på er!!

Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar .. men ärligt talat så har jag inte haft orken nu när jag har varit sjuk. Hur roligt är det dessutom att skriva massa inlägg om att det enda man gör är att ligga sängen och vila? Jag har i alla fall läst 1 och en halv bok under dessa dagar ; )

Ne, så därför har det varit lite bloggtorka. Tänkte i alla fall berätta lite om gårdagen för er.
På eftermiddagen fick jag för mig att jag skulle baka. : ) Jag älskar nämligen att baka, tycker det är roligt, så jag slängde ihop en supergod hallon- och blåbärskaka.




Ser det inte smarrigt ut?



Receptet är jätte enkelt!
Rör ihop alla ingredienser i en bunke(3 ägg, 2dl socker, 2½dl vetemjöl och 75g smält smör) OBS! Vispa inte!
Smeta ut smeten i en smord och bröad form. strö på dina frysta bär ca 3dl(Kan vara vad som helst björnbär, vinbär .. det du gillar helt enkelt) och in med kakan i ugnen. Grädda kakan i undre delen i 200°C i ca 30 min.



Japp där fick ni ett litet bakningstips ; )
På kvällen gick jag på bio med min älskling Carolin : ) Vi såg i taket lyser stjärnorna. Filmen var faktiskt helt ok enligt mig. Den var väldigt rolig i början haha. Hon sa så sköna grejer till allt. Roligast var nästan att Tsatsiki(Samuel Haus) var med, haha.
Ne mina vänner nu måste jag röra på mig ... talk to you later


 

PussPuss


Februari

Hallå där!

Japp .. nu är det redan februari, tiden springer iväg!
Helgen har bestått av jobbflytthjälp till brorsan, feber och halsont.
Med det sagt blir det nu en varm kopp te och läsning ; ) Började nämligen läsa en bok igår innan jag gick och la mig.
Talk to you later ..


PussPuss


RSS 2.0