Sorry

Bra väder och kvällsjobb = Dålig uppdatering!


Igår blev det bl.a. mjukglass i hamnen : )

Glömde

Jag glömde ju bort att visa er det roligast vi gjorde igår ... tatueringar! Ni vet sånna där som man fäster med vatten. Det var värsta nostalgitrippen ; ) hehe Vi såg dem i ett stånd och kunde inte låta bli ..  Här har ni resultatet;


Nu händer det grejer..


Erik fick em enhörning och jag fick en SKITFUL drake ; P haha


Hahaha



Torsdagen(so far)

Hallå hallå : )

Ojojoj jag har haft fult upp hela dagen. Började dagen med frukost ute i solen och låg sedan och pressade ett tag. Sen var det bara att hoppa in i duschen och cykla ner till cityfestivalen där jag mötte upp lilla Ullebulle : ) Erik och Maria hakade på oss lite senare och det blev såklart en langos och en mjukglass(mottot som skapades i Göteborg måste man ju efterfölja) hehe
Vi stötte på Janet Leon också .. hon var där med tele2 och rixfm festivalen. Jag brukar pumpa hennes album varje gång jag åker med bilen. Berätta inte för någon ; P haha .. nerå hon är faktiskt jävligt grym.
Nej mina vänner nu hinner jag inte sitta här längre .. jag måste nämligen röra mig till jobbet. Men vi hörs säkert imorgon igen.


PussPuss


Ullebulle and me ; )


"En mjukglass om dagen!"


Janet : )


Yeah!



Grillen är tänd

Sådär .. då har man tagit årets första dopp. Men det blev inte i mälaren, vi fick för oss att dra ner till gropen istället : ) Det var hur skönt som helst så vi blev kvar där enda tills nu. Snart kommer det lite gäster hit. Grillen är redan tänd så jag borde nog hoppa in i duschen nu... v får höras lite senare ; )


PussPuss





Dags för sol!

Godmorgon på er mina små korvar ; )

Nu ska jag dra på mig bikinin och ut i solen tillsammans med kompisar. Det blir nog en heldag på löga med massor av sol och somriga aktiviteter. Förhoppningsvis får jag lite färg också ; )
Hoppas vi ses ute i solen idag .. och glöm för fan inte solskyddsfaktorn! hehe

PussPuss


Home at last

Gud va skönt, nu är jag äntligen hemma igen. Ojojoj har varit här och där hela dagen idag. 
Carro och jag gick i alla fall på promenad i kvällssolen och drog så småningom ner på stan för att käka. Tyvärr blev det ingen grillning ikväll men det var gott ändå. Det blev en räksallad för oss båda på bredbar : ) Efter det var Carro tvungen att dra iväg på ett möte och då rörde jag mig vidare till hermanssons(mina kusiner). Vi snackade lite och jag fick mysa lite med råttorna ... gosigt värre ; )
Nej det var väl det jag hade att bjuda på i textväg .. here are some pics;



Dags för käk .. Carro var hungrig ; )


Dagens köp!
Topp, kofta, kjol och väska från Gina tricot
Solglasögon från Wedins



Snabb update

Hallå där mina små korvar ; )

Sorry för den dåliga uppdateringen. Jag ska försöka bättra mig på den fronten. Här kommer i alla fall en liten snabb update;

Imorse ringde klockan 06.00, bilen skulle lämnas in kl 08.00(får förmodligen tillbaka den imorgon). Efter det gick jag hem lite snabbt för att sätta på mig lite lättare kläder och drog därefter ner på stan. Jag har varit där enda tills nu. Gina tricot hade rea så det följde med mig ganska mycket hem(kan visa er lite senare ikväll). Nu ska jag fräscha till mig lite och möta upp Carolin. Vi får se vad vi hittar på, förmodligen köper vi väl en engångsgrill och sätter oss någonstans. Hon åker till Göteborg imorgon och stannar där i en hel jävla vecka .. därför måste vi se till att mysa riktigt ordentligt ikväll ; )
Nej nu måste jag röra mig .. fan det blev ju ett ganska långt ilägg i alla fall ; P Ta hand om er!


PussPuss


Fint väder

Äntligen börjar det bli lite fint väder utomhus.
Det resulterade i långpromenad och blomplockning idag : )


Fint va? : )





Midsommar

Hoppas att ni hade en underbar midsommar igår. Det hade i alla fall jag : )
Vi åt massa god mat, drack lite smått, spelade kubb(när det blev uppehåll), poker samt några omgångar jeopardy hehe ; ) Det var väldigt trevligt och kvällen bjöd på många skratt. Mer än så har jag faktiskt inte att berätta för er.
Nu tänkte jag traska iväg till köket och fixa lite lördags brunch ... gud vad skönt det är att vara ledig i helgen för en gångs skull. Det behövdes faktiskt känner jag nu.
Ta hand om er så länge så hörs vi lite senare ..

PussPuss


Så här såg jag ut igår : )






Lugn midsommar

Godmorgon på er mina små korvar : )

Idag är det midsommar, trevligt trevligt .. även om vädret inte är det bästa. Men kom ihåg att dagen blir vad du gör den till ; ) För min del blir det en lugn midsommar. Jag trodde nämligen att jag skulle jobba, men helt plötsligt bestämde de att de skulle ha stängt denna helg. Så kan det gå! Jag vet i och för sig några fester som jag skulle kunna gå på men jag känner faktiskt inte för att parta ikväll. Nepp .. istället blir det myspys ute på landet med mat, vin och mycket trevligt sällskap. Vad ska ni göra ikväll? Ta det det lite lugnt med drickat bara .. speciellt ni tjejer. Var rädda om er!
Jag ska väl ta och hoppa in i duschen nu i alla fall.. talk to you later

PussPuss


Så här fint är det när jag åker hem får jobbet



How was work?

Godmorogn på er : )

Vet ni vad? Nu när jag vaknade var jag täppt i näsan igen! Japp så går det när man går till jobbet innan man är riktigt frisk. Men men .. inget kan stoppa BabyBelle! Ikväll blir det jobbet igen.
Hur som helst ville jag tala om att allt gick bra på jobbet igår, vilket känns skönt : ) Det jobbigaste är ju att lära sig en ny kassa, men jag tror faktiskt att jag kan den ganska bra efter igår. Det var inte direkt mycket folk ute, men det var kanske lika bra när jag var tvungen att lära mig var allting stod, hur kassan fungerade osv.

Vi får väl se hur det blir ikväll. Vi kommer att ha trubadurkvällar varje torsdag, så det kanske blir en del folk ikväll .. vi får hoppas på det.
Nej mina vänner nu har jag pladdrat färdigt .. ska ta och fixa lite frukost istället.


PussPuss


Jag i min gulliga jobbfleece och lilla Alejandro
(Känns bra att man i alla fall känner någon på det nya jobbet)


Yey mina fina skyltar ; )


Mot jobbet

Yes, jag mår mycket bättre idag.
Är fortfarande lite snuvig men det är ingen fara alls. Fan vad skönt att jag slipper jobba helt död ikväll. Ibland har man faktiskt lite tur, även om det känns som om jag nästan alltid har otur. Men men .. ville bara tala om att jag mår mycket bättre nu : )
Vi hörs väl imorgon igen? Klart vi gör .. ta hand om er..

PussPuss


Hoppas in i det sista

Hallå alla underbara läsare!

Jag är fortfarande förkyld, så räkna inte med många roliga inlägg just nu.
Igår läste jag över 100 sidor i När jag hör din röst. Det är inte så mycket annat man orkar göra när man är förkyld. Men jag hoppas in i det sista att jag blir frisk idag ... imorgon ska jag nämligen börja på mitt sommarjobb. Och då MÅSTE jag gå. Spelar ingen roll hur dåligt jag mår imorgon ... jag ska gå, så är det bara! Men det vore ju inte fy skam om man mådde lite bättre än vad jag gör nu ; ) Jaa .. vi får väl se

Ta hand om er och varandra

PussPuss



Cupcakes

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag är inte direkt på topp just nu. Näsan rinner och jaa .. ni vet väl hur det är när man är tok förkyld. Hur som helst lyckades jag ändå baka igår : ) Så här blev det;



In i ugnen ... Färdigt : )


och åh så goda de blev ; )


Nu ska jag lägga mig och läsa När jag hör din röst och försöka krya på mig lite. Ta hand om er..

PussPuss



Förkyld

Godmorogn på er!


Hoppas allt är bra med er, för med mig är det lite mindre bra.
Jag har nämligen gått och blivit förkyld : ( SKITDRYGT! Det började i och för sig redan igår. Jag var lite snuvig och täppt sådär, men jag gick ju såklart till jobbet i alla fall .. smart! haha

Men nu har jag garderat mig med kan jang, echinacea(brustabletter) och massa vitlök. Inget kan stoppa mig från mitt mål idag .... att baka cupcakes ; D hehe Jag ska strax ta och sätta igång. Visar såklart resultatet senare....ta hand om er så längre, så hörs vi sen


PussPuss


 


Carros student

Hallå hallå!

Jag orkar inte skriva en lång text om hur gårdagen var. Kan väl säga att Carros student och mottagning var jätte trevlig och väckte många gamla minnen till liv, men jobbet var väl si sådär ; P haha .. Massa onyktra studenter som står och skriker och det enda de beställer är redbull-vodka, rosa pantern och olika typer av shots. Lite roliga saker som hände på jobbet var att jag träffade min gamla lärare bl.a. och så bjöd chefen på cheeseburgare inatt ; D Det var svingott, tackar så mycket!!
Nej här kommer ett lite bildregn från Carros student;


Här springer de ut : )


Jag hängde en redbull runt halsen på vår lilla nykterist ; )


Familjen Stärling


Tror inte du förstår vilken underbar människa du är


En tapper skara från klassen


Hittade tillslut lilla Amanda också : )


Samt lilla Anton(kollega) som prompt skulle ha en plats på "BabyBelle" .. haha Varsågod ; )


On the pussywagon ; )


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!
You did it!!


Carolin-fin!

Ojojoj jag hinner egentligen inte blogga. Åkte bara hem nu en snabbis för att byta om till arbetskläderna. Ska strax rusa iväg hem till Carolin och hennes mottagning. Det ska verkligen bli gott att käka lite nu, är sjukt hungrig.
Hur som helst ville jag bara berätta att Carolin var sjukt jävla fin idag och extremt glad : ) Du förtjänar verkligen det här gumman... är så jävla stolt!! Lägger upp lite bilder osv. imorgon när jag vaknar. Nu väntar som sagt Carros mottagning och sen blir det direkt iväg till jobbet för att fixa inför STUDENTFESTEN ; )






STOLT BFF ; )

Gud vad stolt jag känner mig idag. Min lilla älskling Carolin springer ut och tar studenten idag ; D Dessutom blev jag väldigt nöjd med hennes studentskylt. Hon är i alla fall hur gullig som helt på kortet!
Jag ska slänga på mig lite kläder och åka ner till Rudbeck alldeles strax. Jag tänkte ha en jättesöt klänning från forever21, men det är nog inte väder för det idag tyvärr : ( Eller? Vi får se vad jag väljer att ha på mig tillslut.

Det här är ju trots allt Carolins underbara dag!


Gud vad jag älskar dig Carolin!
Är så sjukt stolt över dig ... STUDENTEN-FYFAN VAD DU ÄR BRA!!



Tackar för idag

Hallå där mina små korvar ; )

Jag har precis kommit hem från 2:a delen i vår personalutbildning på BMB. Idag var, som jag sa efter förra gången, STAD (STockholm förebygger Alkohol- och Drogproblem) där och pratade. Det var intressant men det mest visst man ju faktiskt redan. Det roligaste var att det blev lite små tjafs mellan några från personalen och från STAD. haha De hade lite olika syn på saker och ting om man säger så.

Nu ska jag byta om till mjukiskläderna och lägga mig och läsa om Bella och Edward. Hoppas andra boken är lika bra som den första. Du och jag får höras imorgon igen ..



PussPuss


Äntligen

Yes! Äntligen har mina böcker från bokus kommit : )

Beställde hem de fyra sista böckerna som jag har kvar att läsa av min favoritförfattare Paulo Coelho.
Klickade hem "När jag hör din röst" också. Jag gillade ju som sagt inte filmen men böckerna är faktiskt riktigt bra och nu har jag bestämt mig för att läsa alla ; )




Älskade böcker .. nu vet ni vad jag kommer att göra ikväll ; )


Trevlig start på dagen


Titta vad som kom i brevlådan medan jag låg i badet : )
Gud vad underbart .. nu ska jag ta en kopp te och lusläsa lite.
Talk to you later ..


PussPuss



Känns bra

Nu är jag tillbaka från personalmötet. Det känns faktiskt riktigt bra nu. Jag tror att jag kommer att trivas vädligt bra där nu i sommar : ) Alla i personalen verkade supertrevliga och det var bara en skön stämning över det hela hehe
Men vet ni vad? Något schema fick vi faktiskt inte!! Vi fick lämna våra mailadresser och skriva upp de dagar vi absolut inte kunde jobba på. Schemat kommer tydligen ramla ner i inkorgen imorgon någon gång, så nu är det bara att vänta och se hur sommaren kommer att se ut för min del ; P haha

Snart ska jag krypa ner i sängen och titta på grey's anatomy. Det har varit så himla tråkigt väder på sista tiden så det enda man vill göra är mysa. Så är det i alla fall för mig ; P Älskar att krypa ner och titta tv eller ligga och läsa en bra bok medan regnet smattrar mot rutan... håller ni inte med?
Ta hand om er så hörs vi imorgon igen ..


PussPuss


New stuff

Hallå hallå : )

Jag har precis kommit hem från stan. Jag skulle egentligen bara ner för att hämta mina nya linser men det blev lite shopping också. Två linnen och ett skärp fick följa med mig hem idag : )
Jag ska strax fixa till mig lite och åka ner på ett personalmöte på mitt blivande sommarjobb. Spännande! Vi kommer väl få lite information och förhoppningsvis våra scheman. De sa att de skulle skicka det på posten i slutet av maj, men det kom minsann aldrig något kuvert ... jaja vi får se hur det blir.
Ta hand om er så länge ...
PussPuss


Dagens köp

Mysig kväll

Hallå där : )

Jag har precis kommit hem från stan. Träffade min gamla klasskompis Klara för en liten kvällsfika. Det var supertrevligt. Vi satt utomhus på kalle på spången och snackade om allt och inget.
Förresten, har ni tänkt på hur man ALLTID råkar stöta på massa folk som man helst inte vill träffa när man ser lite trashig ut. Idag var verkligen en sån dag. Jag träffade jättemånga bekanta på stan .. usch! Håret var slarvigt uppsatt och nej ... det var helt enkelt inte min dag. Haha

Men vem bryr sig?.. sånt är livet ; P Jag gillar att vara lite "tuffsig" ibland. 

Eftersom jag redan har missat lite utav hemmafruarna tänkte jag hoppa ner i badet istället. Talk to you later..


PussPuss


Gulliga Klara : )


Pappa hjälpte förresten till att vaxa min bil ikväll! (Läs gjorde det helt själv ; P)


STÖR EJ!

Jag pysslar med en viss persons studentskylt ; )




Still going strong!

WOHO BILEN GICK IGENOM ; D

Fan va skönt .. min lilla plutte-skrutt klarade sig : ) Jag var faktiskt lite nervös att den inte skulle göra det, men den var tydligen i toppskick. Ojojoj den kommer att hålla i bra många år till. "Hon är säker hon, gamla Bettan!" Ikväll ska hon vaxas också ... jag tror minsann att hon börjar bli lite bortskämd haha

Nej, mina vänner, nu ska jag fixa lite lunch... talk to you later

PussPuss


Måndagsmys

Efter allt som jag har gjort idag förtjänar jag faktiskt att bara slappa ikväll.
Därför ska jag nu ska lägga mig i soffan och köra lite måndasmys ; )
Har laddat upp med jordnötsringar och hela köret haha


Myskläderna är på .. jag är osminkad och har rufsigt hår ...
Med andra ord det är precis som det ska vara på en myskväll ; )


Nytvättad bil

Hallå där alla läsare

Jag har varit på språng hela dagen. Har varit lite här och där .. bl.a. ute på landet och tvättat bilen : ) Så nu är den jätteren och fin. Imorgon bitti ska jag förövrigt besikta den. Vi får hoppas på det bästa; att den går igenom .. scary shit! hehe
Nu måste jag fixa lite käk .. talk to you later




 

Söndagsparty

Hallå hallå : )

Söndag idag .. vad skönt! Jag ska slappa riktigt ordentligt. Jag har köpt naturgodis och lite annat gott inför kvällen. Det är ju sista avsnittet av söndagsparty idag. Håkan Hellström är tydligen en utav gästerna också .. spännande ; )
Nej mer har jag faktiskt inte att berätta haha .. jag ska helt enkelt bara njuta utav kvällen!

Jag kan ju i och för sig berätta att det var rätt mycket folk ute igår bl.a. den här snubben;



Lilla Tommie : )



Back to work

Japp då var det dags att åka till jobbet igen.
Hoppas det blir lite fler folk idag så man får något att göra.
Simma lugnt ikväll alla läsare ... så hörs imorgon igen : )






Grillningen avklarad

Sådär då .. då var man hemma igen efter en väldigt trevlig kväll med många skratt : ) Bäst utav allt var när vi började prata om vad för sorts godis man tycker om. Då säger jag utan att riktigt tänka mig för;
"Åhh såna där majskulor! Det är skit roligt att suga av dem"
Precis när jag har sagt det kollar jag runt lite för att kolla om någon märkte vad jag egentligen hade sagt. Sedan brister vi alla ut i gapskratt. Jag skrattade så tårarna sprutade(överdriver inte) och det blev bara värre och värre när jag skulle fortsätta att förklara "Jaa men när man har sugit bort chokladen kan man ju trycka upp dem i gommen så går de sönder" ojojoj ; P
Nej nu måste jag byta om osv innan jobbet kallar .. talk to you later


PussPuss


Till efterrätt blev det "Glasspengar"


Pengarna förvandlades snabbt till glass med ugnsbakad frukter och chokladsås : )


Natten i sin helhet

Godmorgon på er : )

Igår var det hur segt som helst på jobbet. Det var jätte lite folk ute, vilket resulterade i att tiden verkligen kröp fram. En väldigt rolig sak hände dock igår. När jag går till kassan och ska ta betalt hör jag någon säga "Hej Isabelle!" och när jag tittar upp är det min gamla lärare. Jag hade henne när jag gick i 5:an och 6:an, är det inte helt sjukt att hon kände igen mig ... och inte minst kom ihåg vad jag hette? Vi småpratade lite och hon sa såklart det klassiska "vad stor du har blivit" men sen sa hon även en annan grej som jag inte riktigt vet hur jag sak tolka "Gud vad fin du har blivit" ... vadå var jag ful när ja var liten eller? haha ... nej så tror jag faktiskt inte hon menade, jag var nämligen väldigt söt när jag var liten ; P

Nu tänkte jag fixa lite frukost. Ikväll ska jag över till mina kusiner och grilla : ) Det ska bli väldigt trevligt. Hela tjocka släkten ska komma dit. Du och jag får helt enkelt höras senare ; )


PussPuss


Snygging Becca kom och hälsade på mig igår : )


Samma syn

Nu har jag varit hos optikern och kan ni tänka er .. synen hade inte förändrats, så det blir samma styrka på de nya linserna i år igen. Skönt! En sak som nästan var ännu bättre var att linserna tydligen har blivit billigare nu. Just när man tycker att allt bara blir dyrare och dyrare sänker de priset på saker som man redan har accepterat som dyrt. Konstigt ; P

Vad annars? Ja jag tänkte slänga mig i duschen alldeles strax och röra mig till jobbet någon gång efter lunch! Idag blir det ett riktigt långpass .. 13 timmar yey! Idag tror jag det är sista after worken för säsongen också, nästa fredag håller vi ju i studentfesten istället ; D .. Ses vi ute? Det hoppas jag!

Talk to you later ..


PussPuss


Torsdag=Maxidag

Hallå hallå : )

Visste ni att vi handlar på maxi varje torsdag? Jättemysigt tycker jag. "Idag är det torsdag .. va roligt, då blir det maxi straxi " : ) haha .. Älskar att strosa omkring där inne och plocka i massa saker i vagnen. Speciellt massa godsaker ; )
Hur ser det då ut när BabyBelle handlar på maxi? kanske ni undrar .. jaa något i den här stilen kanske;



Haha känner att jag har en riktig snyggdag idag .. OR NOT! haha


Nu ska jag ta mig i kragen och göra ett litet hemma-SPA. Ska skrubba loss riktligt ordentligt, ha hårinpackning och lägga en ansiktsmask. Ögonbrynen behöver nog plockas lite också. Ska försöka locka fram snyggingen i mig till helgen ; ) hehe .. tror ni att jag kommer lyckas? Det återstår väl att se!


Rekord idag igen..

Hallå där alla mina gulliga små läsare : )

Nu har jag precis kommit hem från stan och sitter och smuttar på lite te. Hittade tyvärr inget roligt att köpa idag, bara lite nödvändigheter som underkläder osv. Bokade dock tid för en synundersökning imorgon. Jag behöver nämligen nya linser, de sista jag har kvar har jag faktiskt använt i lite över en månad nu .. fy skäms!

Statistiken fortsätter att öka ser jag : ) vad trevligt! Det har redan blivit mer än igår, och dagen är ju inte slut än. Ojojoj detta är verkligen mystiskt!



Så här ser lilla jag ut idag : )


Hoppsan!

OJ ... igår hade jag visst besöksrekord här i bloggen.
Vad roligt : ) men jag kan inte hjälpa att undra varför? Är det någon annan bloggare som har länkat? Haha

jaja ... hur som helst är ni hjärtligt välkomna!



Jag ska alldeles strax fixa iordning mig och röra mig ner på stan. Där ska jag möta upp lilla Carolin och förhoppningsvis shoppa lite. Jag har fått i uppdrag att fixa hennes studentskylt så innan jag träffar henne ska jag lämna in ett foto för förstoring också. Japp så är det! Nu måste jag slänga i mig lite frukost .. Talk to you later

PussPuss


BF3Basketspelare

Sådär ja ..

Då var man hemma igen. Utklädnadsshowen var jätte trevlig! Den väckte många gamla minnen till liv. Men nog om min nostalgi, min lilla Carolin som tar studenten detta år var nämligen en basketspelare. Och inte vilken basketspelare som helst utan en brun en ; P haha
Nej nu får bilderna tala istället ..



Min fina utsikt och fot ; P



Nostalgi


BF3B Better than all the rest



HAHAHA


YO YO!


Sen blev det burgare i vasa : )


Uppe med tuppen

... nästan i alla fall ; )

Japp jag har gått upp i tid och ska strax röra mig. Jag ska nämligen gå på min underbara vän Carolins UTKLÄDNADSSHOW ; D Fyfan va roligt det ska bli, och va söt Carro kommer att vara haha. Tänker inte avslöja vad hennes klass har klätt ut sig till, det får ni veta senare ikväll. En ledtråd BF3B******?

Nej nu måste jag röra på mig .. Talk to you later

PussPuss


Minns ni Nv3Bananflugor? ; )



Go'kväll

Go'kväll alla läsare
Hoppas ni har haft en underbar måndag
Det har i alla fall jag haft : )



Don't be afraid

Show me a smile then
Don't be unhappy
Can't remember when I last saw you laughing
If this world makes you crazy
and your taking all you can then .. 
you call me up
Because you know I'll be there



So don't be afraid to let them show...
Your true colours


Dagens



Jag vet att sommarens nya motto skulle bli en mjukglass om dagen,
men idag fick det bli en vanlig magnum : )



Vilken härlig dag!


Trött

Gud vad jag känner mig trött. Trött på allt och alla.
Jag saknar dig. Vart tog du vägen?
Ibland måste man svälja sin stolthet ..


Lär dig livets stora gåta;
Älska, glömma och förlåta


 


RSS 2.0