Soliga söndag!

Gud vilket härligt väder det är idag.

Jag har legat ute på gräsmattan och pressat enda sedan 12 : ) Börjar faktiskt få en liten bränna nu, härligt härligt! Jag låg ute och stekte nästan hela dagen igår med innan jobbet kallade. Det var därför jag inte bloggade igår.


Åh gud ... jag måste bara få ut mina frustrationer lite ..
Igår var det ett par skit dryga gäster på jobbet. De beställde två jordgubbsdrinkar och jag gjorde dem utan problem. När jag ställer upp dem på bardisken smakar en av tjejerna och tittar på mig.
"Hade du i riktiga jordgubbar?"
"Ja"
"Men sluta ljug! Det hade du ju inte alls. Vi har tittat på dig hela tiden"
"Okej? Jag hade i fyra stycken jordgubbar. Kolla själv" (tar upp de gröna sakerna ur diskhon)
"Men du har inte haft jordgubbar här i! Vi har ju tittat på dig hela tiden"
"Vad konstigt att ni inte såg när  jag hade i det då. Så ni vill inte ha de här?" (gör mig redo att ta bort dem)
"Men kan du inte bara göra om dem med riktiga jordgubbar i?"
"Herregud jag har haft jordgubbar där i. JENNY(kollega) visst har jag haft jordgubbar i de här drinkarna?"
"Ja!"
"Men det har du ju inte alls. Asså vi är inte fulla om du trodde det!"
Jag kokar av ilska inombords men mortlar tillsut fyra jordgubbar till håller upp glaset "Blir det bra såhär då?"
"Du behöver ju inte vara otrevlig!"
Jag svarar inte utan häller bara i jordgubbsmoset och tar betalt. Ojojoj vissa människor alltså!

Haha japp så var det. Nu ska jag slänga mig i duschen osv. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda.
Talk to you later ..

PussPuss


Såhär söt var man på jobbet igår med partyparaply och allt : )
(Taget 03.20 inatt när jag kom hem)


Jag vill gå hem med dig ..


Fredag fredag fredag idag ; D


Jag har precis kommit upp ur badet och ska börja fixa mig lite. Idag blir det långkörare på jobbet .. 12timmarpasset here I come! Ser faktiskt fram emot att jobba idag. Solen skiner och det har varit löning så förmodligen kommer det vara ganska bra med folk ikväll(i alla fall på after worken). Morgondagen kommer nog bli ännu bättre. Det brukar oftast vara mer drag på lördagar.
Nej nu måste jag klä på mig osv. Men lyssna på denna så länge. Perfekt för er som behöver lite extra pepp inför raggningen ikväll ; ) haha


 

Ta hand om er ikväll ok?

PussPuss

Home

Sådär då ..

Då var man hemma igen efter utbildningen/kursen. Det var en snubbe som kom dit och snackade om alkohol och servering, vilka ansvar vi som serverar har osv. Det mesta visste man ju redan men nästa gång(utbildningen är i tre delar) kommer det nog vara lite mer intressant. Då ska det nämligen komma några gäster, bl.a. från STAD (STockholm förebygger Alkohol- och Drogproblem) Så det ska bli spännande att höra vad de har att säga.

Mer än så har jag faktiskt inte att berätta. Tänkte fixa lite käk nu och sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa klart min bok : ) Det blir en lugn hemmakväll för mig del helt enkelt! Men vi hörs igen imorgon ..


PussPuss
 

Vi fick pennor - Krogar mot knark
Oh Yeah!


Utbildning

Nemn hallå : )

Hur mår ni idag? Är humöret på topp? Det är i alla fall mitt : ) Vaknade med ett leende på läpparna och ser fram emot dagen och definitivt helgen(även fast jag jobbar, men jag älskar ju mitt jobb så)
Vad händer idag då? Jo jag ska börja fixa mig alldeles strax och röra mig ner till jobbet. Personalen har obligatorisk utbildning idag. Spännande!! Har ingen aning om vad vi ska göra, men jag känner på mig att det kommer att vara väldigt intressant och förhoppningsvis lite roligt också ; )
Nej nu måste jag klä på mig om jag ska hinna ner i tid ... talk to you later

PussPuss


Happy

Hallå där mina gulliga små läsare!!

Jag kom precis hem från brorsan och fick faktiskt med mig lite saker därifrån : ) Han har ju varit i New york så det var extra roligt att träffa honom igen. Fotogalning som han är hade han knäppt över 3000 kort därborta hehe.
Nej nu ska jag hoppa ner i mitt varma bubbelbad .. talk to you later

PussPuss


Fina saker från New york : )



Dumlemuffins

Nu har BagarBelle varit i farten igen ; )
Denna gång blev det dumlemuffins och jag använde även riktiga muffinsformar. Kolla bara så fint det blev;


Innan gräddning


Färdiga ; D

De är superlätta att göra ..
Jag använde mig bara av ett vanligt grundrecept på sockerkaksmuffins och stack några dumlebitar i varje ; )
SMASKENS!!



Slappna av ..

Fundering:


Vi människor, speciellt tjejer, har en tendens till att överanalysera saker och ting. Några av mina killkompisar brukar göra det lite då och då, men nästan alla mina tjejkompisar gör det jämt, BIG TIME!

Jag erkänner .. jag brukade överanalysera saker som folk sa och gjorde som fan, men för några månader sen bestämde jag mig bara för att sluta. Jag orkar inte längre. Det tar för mycket tid och energi och är helt enkelt jävligt dumt och onödigt.

Varför ska man sitta och tänka "varför sa han/hon så? Menade han/hon ...?" osv. Jag tror faktiskt att många tjejer "lider" av detta problem. Vi spenderar alldeles för mycket tid på att fundera över vad andra tycker och tänker innerst inne och vad de egentligen menar och vill. Är det inte så tjejer? Hur många av er har inte suttit och skrivit ett mail eller ett sms till en kille, läst det om och om igen, ändrat och läst det igen innan ni skickat iväg det? Ljug inte!


Hur som helst kom det en dag då jag kände att nu får det helt enkelt vara nog. Jag tänker inte och orkar faktiskt inte bry mig längre. Jag tänker göra det jag vill och det jag känner för, sen får det bära eller brista.

Visst, jag ska inte ljuga för er och säga att det var lätt. Det är fortfarande rätt svårt, men det börjar bli bättre. Kommer jag på mig själv sitta och analysera över saker och ting säger jag helt enkelt åt mig själv "Lägg av Isabelle. Skit samma. Det får gå som det går!" och så fokuserar jag mig på något annat istället. Det fungerar faktiskt!

Jag tror vi tjejer måste lära oss att slappna av lite mer. Vad är det värsta som kan hända? Nej sluta överanalysera, spontanitet is the shit! ... och kom ihåg;


" Dream as if you´ll live forever

Live as if you´ll die today"


Fyra nyanser av BabyBelle







Söndag..

Jaha .. så var det söndag igen!

Känner mig helt slut så denna söndag kommer väl spenderas framför tv:n med massa glass ; ) hehe
Jag tror faktiskt att jag håller på att bli förkyld. Har känt mig helt slut i flera dagar nu. När jag åkte hem från jobbet inatt hade jag ont i halsen och imorse när jag vaknade var jag dessutom lite täppt i näsan : ( Vi får hoppas att det inte blir värre än så. Orkar verkligen inte bli sjuk just nu.

Det var rätt så lugnt igår på jobbet och det var bara trevliga gäster som hängde vid min bar. Tack till alla er som gjorde mig sällskap där ute ; ) Det var riktigt trevligt och vissa utav er var särskilt underhållande haha


12årig bitch?

Godmorgon!!

Ligger fortfarande i sängen. Känner mig helt slut och har ont i fötterna efter allt spring på jobbet igår. Men nu ska vi inte vara såna .. vill dela med mig lite av två saker som hände igår;
Två killar står och hänger vid min bar. Den ena är ganska packad och skriker att han vill ha 6st vodka shots. Jag tittar lite fundersamt på både honom och hans kompis som skakar på huvudet. Jag tar fram ett shotglas och fyller det med vatten, "Varsågod!" 
"MEN VAFAN, det här är ju vatten!" skriker han och kastar glaset långt åt helvete. Jag bli skitförbannad och hans kompis ber om ursäkt och försöker lugna ner honom. Tillslut säger hans kompis "Kan han få ett stort glas vatten bara?". Jaja okej då tänker jag och fyller upp ett glas. Tror ni inte att han kastar iväg det glaset med? Jo ... det kommer massa vatten på kassan och även jag fick en liten dusch. Då brast det ... jag blev så jävla arg. Jag kallade direkt dit vakterna och skrek "HAN SKA UT NU!!" haha. Såhär i efterhand är det lite små roligt att jag blev så jävla arg, jag skrek fan skithögt haha. Jaja han åkte ut i alla fall och det var ju bra!

Det var faktiskt ovanligt många idioter ute igår. Det var en annan snubbe som blev skitförbannad på mig för att hans kort inte fungerade. Han bad mig testa det gång efter gång och tillslut sa jag "Jag är ledsen men det fungerar inte, har du inga kontanter alls?" Han blir oxtokig och börjar skrika på mig att det fungerade i den andra baren för några minuter sen osv osv.
Jag: Jag är ledsen, men det funkar inte. Vad vill du jag ska göra licksom?
Killen: BITCH!
Jag: Eh .. ursäkta?
Killen: Ja men är man 12år och jobbar i en bar så ... (vänder och går)

Japp .. så såg min kväll ut ; P Roligt va? Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen och få i mig lite frukost. Talk to you later..

PussPuss


Min gulliga lilla bar : )


 


Ses vi?

Hallå mina små korvar!!

Ville bara säga hejdå, ska röra mig till jobbet om ett litet tag.
Ses vi ute ikväll eller? Det hoppas jag!
Drick inte för mycket bara. Varannan vatten, kom ihåg det ; )




Kanske ska fixa till mig lite innan jag drar? ; P

♥ PussPuss ♥


Grattis bloggen!!

Godmorgon på er : )

Jag vaknade strax före 9 idag. Sjukt tidigt ... jag har en känsla av att det kommer blir jobbigt på jobbet inatt tack vare detta; Jag fick ett sms av brorsan som berättade att han hade landat välbehållen på Arlanda, vilket ju kändes skönt, men jag kunde inte somna om sen.
Hur som helst .. idag är det den 22 maj år 2009 vilket innebär att bloggen fyller 1 år : ) Grattis!! Tänk vad tiden går fort. Det känns verkligen inte som om det har gått ett år redan. Tänk att det snart är 1 år sedan jag tog studenten också!! Usch jag börjar fan bli gammal haha

Nej mina vänner .. nu ska jag slänga i mig lite frukost. Talk to you later..


PussPuss


God natt

Ville bara säga god natt till alla mina sexiga små läsare ; )
Hoppas ni sover gott inatt. Se till att vila upp er inför helgen!

PussPuss


Så här sexig är jag just nu. Nybadad och seg  ; P haha


Torsdagsmys

Hallå Hallå : )

Ikväll ska det mysas riktigt ordentligt. Har lagat min omtalade vegetariska lasagne och till det blev det en flaska rött. Snart tänkte jag hoppa ner i ett varmt bubbelbad också, vilket ska bli underbart.

Torsdagar är veckans riktiga mysdag för mig del. Det är kvällen innan jobbet dra igång och då känner man liksom att man vill ta hand om sig själv lite extra. God mat, bad, ansiktsmask osv.
Japp ... det är mina torsdagar i ett nötskal ; )


 


My famous vegetarian lasagne

Konversation på café opera i fredags..

Kille: Nemen hallå där!(sliskigt värre)
Jag:  Hejhej
Kille: Vad heter du då?
Jag:  Isabelle. Själv då?
Kille: Nils
Jag:  Jaha!! Då är det du som är storstadspojken alltså?
Kille: eh?

Jag skrattar för mig själv och går därifrån

Chocolate cheesecake muffins

Japp nu har jag bakat och det gick väl sådär haha ...
Jag bakade chocolate cheesecake muffins för första gången och de blev makalöst goda. Men jag gjorde lite felberäkningar ; P För det första hade jag bara bullformar hemma så jag körde på det och för det andra hade jag i för mycket smet i formarna. När de kom ut ur ugnen var det nämligen ihopväxta haha

En sak är säker .. nästa gång jag gör dessa blir det antingen i riktiga muffinsformar, med mindre smet i varje, eller så gör jag dem i en muffinsplåt!



In i ugnen


Färdigt och ihopväxt,  men åh så gott ; )



TACK!

Gissa om jag blev glad när jag kom hem idag och finner detta på bordet?


Två söta shotglas "Bunnies do it better" och ett läppglans : )

Jättefina presenter från min kusin Andrea som kom hem från Australien i fredags
Tack så mycket .. blev superglad ; D


Bad updater

Hallå alla mina gosiga små läsare

Jag vet, jag vet ... jag har varit en riktigt bad updater på senaste tiden, men jag har faktiskt inte orkat. Men imorgon kommer nog ett par roliga inlägg. Jag har bland annat planerat att baka lite : ) Så det ska jag självfallet dela med mig av till er.
Annars ville jag bara önska er en fortsatt trevlig måndag, så hörs vi imorgon igen.


PussPuss


Tagen i lördags innan mina matgäster anlände : )


Underbart är kort

Här kommer äntligen lite bilder från min underbara fredagskväll.
Underbart är kort, åt helvete för kort!


Jag och sofia minglar runt ; P


Det blev snittar och lite drinkar



Jag och min älskade Sofia


Snyggast på hela stället?


Jag, Matte och Sofia


Sofia, Adam and me


Livet leker


Skål!


Jag, Blatter och Sofia


Sofia, Bobby och jag : )


Oh yeah ; )



Sofia, Erik och lilla jag



OVER AND OUT!



Sorry

Godmorgon alla läsare!

Sorry att det inte blev några bilder igår, men jag däckade i soffan framför eurovision. Var helt slut efter fredagen i sthlm. Jag hade några vänner över på middag igår också så det var fullt upp med grejer att göra och efter att de hade åkt hem orkade jag ingenting  ; )
Hur som helst LOVAR jag att det kommer bilder ikväll. Tills dess får ni två vimmelbilder istället, för nu blir det frukost : )

PussPuss


På le Bon Palais


På Café opera




Champagnen flödade ..


Ojojoj vilken kväll/natt! Roligaste på länge, tack till alla er som gjorde kvällen, den var underbar.
Trots att det var fotoförbud lyckades jag ändå ta några kort under kvällen, men jag önskar att det hade blivit fler .. både för er skull och för mig egen ; )
Jag kommer ladda upp bilderna lite senare under dagen, orkar inte just nu... måste klunka lite kaffe tror jag. Men jag kan bjuda på gårdagens outfit så länge i alla fall ; ) Det är ju inte så ansträngande ..  Enjoy



Kände mig extra fräsch med nyklippt hår och nya skor : )



Bye bye

Hallå mina små gullungar ; )

Nu har jag gjort att som skulle göras och ska strax åka till stationen och sätta mig på tåget. Fyfasen vad kul det ska bli. Först blir det nått VIP-mingel på Stureplan och sen blir det rixfm:s efterfest på café opera. Jag är supertaggad och ska verkligen ha hur kul som helst. Har saknat Sofia något enormt mycket också. Humöret är på topp ... Let's Rock!


Nu blir det fullt ös medvetslös, eller vad säger du gumman? ; )





Stress fredag

Godmorgon mina underbara läsare : )

Gud vad jag känner mig stressad och klockan är inte ens 10 ; P Jag har massor att göra idag och lite till. Måste ner på stan och shoppa lite inför ikväll. Sen måste jag ner till station och köpa mina tågbiljetter och sist men inte minst måste jag hem, göra mig iordning, åka till frissan och sätta mig på tåget. Oj oj oj!
Stressigt värre, men fasen vad kul vi kommer att ha ikväll ; ) Längtar som faaan! Nej nu måste jag slänga i mig lite frukost och röra mig ner på stan. Ta hand om er så länge ... ska försöka hinna uppdatera igen innan jag drar. 


PussPuss


Biffen

Hallå mina små korvar : )

Hur mår ni? Jag mår faktiskt väldigt bra just nu. Dagen har nämligen spenderats tillsammans med min lilla biff Daniel : ) Det var sjukt länge sen eftersom att han har varit i thailand. Hur som helst var det jätte mysigt. Vi berättade vad som hade hänt i våra liv under dessa två veckor och visade varandra bilder. Vi tog en långpromenad runt mitt område också. Så det har verkligen varit en trevlig dag. Förresten så fick jag en lite sköldpadda av honom också haha. Den är gjord av trä och är supersöt, precis som mig och Däni ; ) hehe



Min lilla biff  ; D


Torsdag

Godmorgon på er : )

Hur mår ni idag? Jag känner mig lite halv seg. Sitter här och smuttar på min blåbärssmoothie och funderar lite kring livet i allmänhet. Ibland känns allting så jävla svårt och krångligt. Varför måste det vara så för? Varför kan man inte bara säga som det är ... utan konstigheter och inlindade svar.
Nej nu ska hoppa in i duschen ... ta hand om er så länge

PussPuss



Kvällsmys

Gokväll alla mysiga läsare : )

Har dagen varit bra? Min har varit helt ok. Faktum är att den kommer bli fulländad alldeles strax ; )
Jag ska nämligen krypa ner i sängen med en liten chokladhare och titta på grey's anatomy.
Kan kvällen bli bättre? hehe



Visst är den söt utan pappret?


Kyckling a la spicy hot

Hallå där : )

Eftersom jag älskar allt som går att äta och att baka och laga mat, så tänkte jag släng in ett litet mattips till er! Ni som gillar Spicy hot eller liknande kommer att älska det här .. då det faktiskt påminner liiiite om det ; )

Ingredienser:
Kycklingfilé (3-4st)
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
200g champinjoner(färska)
salt och peppar
3dl vispgrädde
1 kycklingbuljongstärning
2msk balsamvinäger
sambal oelek
½dl persilja

1.) Skär och strimla kycklingen, paprikan och svampen. Finhacka vitlöken. Stek allt tillsammans i en traktörpanna i ca 5 minuter tills kycklingen är klar. Salta och peppra

2.) Tillsätt vispgrädde, buljong, balsamvinäger, persilja och lite sambal oelek(kör efter din egen smak) och låt koka någon minut

Servera med ris

Superlätt och supergott : ) Lycka till!



Blomster

Hallå där!

Nu är jag tillbaka från plantagen och har planterat mina små blommor. Det blev inga penséer som jag hade tänkt, eftersom de tydligen är slut för säsongen. Men inga sura miner för det .. för det blev nämligen några petunior istället. Jag planterade 6st petunior runt en/ett(?) stjärnöga i en rund glasskål. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet;





Åh så vackert




Plantagen nästa

 
Godmorgon på er : )

Hur mår ni idag? Är humöret på topp? Jag är i alla fall på strålande humör : )
Nu på förmiddagen tänkte jag faktiskt röra mig till plantagen för att köpa lite penséer. Ska komponera ihop något sött som man kan ha ute på bordet.
Gud vad jag längtar tills man kan sitta ute och äta frukost i bara en tshirt och ett par trosor. 
Känna hur solen värmer redan tidigt på morgonen ... Good times!
Nej nu ska jag röra mig .. visar såklart resultatet senare




SMS

"Vaknade precis från den sjukaste drömmen!
Jag hade på mig din jeansjacka på BMB helt seriöst, som om det inte alls var konstigt.
Det sjuka var att jag fick massa komplimanger och blev bjuden på vodka lights av tjejer!
Kanske något man borde testa? :D haha Var bara tvungen att berätta."


Vad tror ni ...Bra eller anus? haha


Måndag

Godmorgon på er : )

Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. 12 timmars sömn fick det faktiskt bli för min del inatt, superskönt. Jag sover faktiskt nästan alltid runt 12 timmar på söndagar. Efter helgens slit måste man ju få ta igen sig ; )
Jag har ingen aning om vad som händer idag. Vädret lockar ju definitivt inte. Vart tog värmen vägen? Nej usch .. nu ska jag fixa lite brunch och fundera över hur jag ska spendera dagen. Ta hand om er så hörs vi senare ..

PussPuss



Softa söndag

Hallå där : )

Jag har precis kommit hem efter en jätte trevlig eftermiddag. Det blev lunch på Kalle på spången tillsammans med Sam the man : ) Vi delade på en grillad baguette med kyckling och ost. Sam, som var lite bakis, tog dock bara två tuggor av sin halva ; P Den lilla mesen! haha
Det känns konstigt nog som om jag själv är en aning bakis idag. Känner mig helt slut och ögonen vill egentligen inte vara öppna. Nej, vet ni vad? Ikväll blir det fan ben&jerrys framför TV:n och sängen så tidigt som möjligt! Fan vad skönt det ska bli ...


Ja juste!

Vad tycker ni om min nya design förresten?
Den är inte riktigt klar än, men i stort sätt ; )


Helgen i sin helhet

Godmorgon : )

Hur mår ni idag? Själv är jag heeelt slut, men det får jag ta igen ikväll. Inte för att klaga men jag har skitont i huvudet också. När jag skulle gå från jobbet inatt så var jag lite smått stressad eftersom jag skulle möta upp ett par kompisar nere på stan. Jag böjer mig och pular snabbt ner allt jag ska ha med mig i väskan och när jag reser mig upp igen har någon öppnat ett jävla metallskåp över mig .. det sa bara PANG! Sen får jag ner på golvet igen med båda händerna över huvudet AJ AJ AJ! Japp .. så nu har man fetaste bulan i skallen också ; ) haha men men ...

Lite senare idag ska jag röra mig ner på stan för att fika/luncha med en kompis. Vem? Det får ni allt se lite senare ikväll ; ) Men först och främst måste jag få i mig lite frukost ...


PussPuss


De här grabbarna ska man passa sig för ; )





Work in progress


Ursäkta röran
Vi bygger om!



SOOL

Godmorgon på er : )

Gud vilket underbart väder det är ute, tycker ni inte? Solen skiner och jag har redan planerat att äta min frukost utomhus idag : ) Jag ska verkligen försöka njuta av vädret så länge jag kan innan jobbet kallar. Hoppas helgen blir riktigt fin nu som meteorologerna har lovat. Jag behöver verkligen få lite färg i ansiktet!

En liten fågel viskade förresten i mitt öra om att Sam the man ska komma till Västerås nu i helgen. Trevligt trevligt : ) Jag har en stark känsla av att jag kommer att stöta på honom och Fredrik på jobbet hehe
Men men .. nu tänkte jag sätta mig i solen och äta lite frukost .. vi hörs senare


PussPuss


Godnatt


Jag har precis hoppat upp ur badet och ska strax gå och lägga mig. Håret är fortfarande blött, men jag orkar verkligen inte föna det. Jag skiter i det just nu .. det får fan va.


Längtar efter sängen .. doften från rena lakan .. känslan av hur täcket omfamnar mig. Finns det något mysigare?


Heelt slut

Nej mina vänner.. jag checkar ut för idag .. sov så gott<33

PussPuss


Mina favoriter<33


Är man omtyckt så är man ; )


Fick 10st chokladharar från lindt
(dock bara 8st på bilden .. två hann bli uppätna innan jag kom på att ta kort haha)


Åhh mina favoriter <33
Tusen tack! Du anar inte hur mycket jag älskar dessa harar! Godaste chokladen som finns..



Tillskotten


Här kommer bilder på de nya tillskotten i garderoben : )


Detta köptes i Göteborg


Detta fick följa med mig hem igår


Igår ..

Godmorgon på er : )

Idag är det lite bättre väder, eller hur? Det är det i alla fall här i Västerås.
Jag hann inte riktigt blogga ordentligt igår eftersom jag kom hem så sent. Direkt när jag klev innanför dörren la jag mig i sängen och somnade på någon sekund. Det var full rulle hela dagen helt enkelt.

Hur som helst tänkte jag berätta lite om gårdagen för er ..

Allt började med att jag skjutsade mamma till jobbet, som ligger mitt i centrum. Jag beslöt mig då för att ta en runda själv på stan och fick faktiskt med mig ett och annat hem(Visar senare)
Efter shoppingturen åkte jag hem till Carolin. Vi drack te, åt kakor, snackade skit och började lägga ett 1000bitars pussel. haha Det gick väl sådär .. Carro dampade typ loss på att varenda bit var olika nyanser av grönt.
Efter Carolin drog jag hem till en annan lite hemlig person ; ) Vi lagade mat tillsammans och avslutade kvällen framför tven med Ben&Jerry´s

Trevliga tisdagen var ganska underbar om jag får säga det själv : )







Ne mina vänner .. nu måste jag fixa lite frukost, så att jag inte svälter ihjäl ; )

PussPuss


sms

Fick världens skönaste sms tidigare idag;

"Nu blir det fralltime, det är det som är grejjen! ; ) haha Kram"

HAHAHA

Ett litet internskämt

 


Trevliga tisdag

Godmorgon mina små korvar ; )

Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Känns faktiskt som om jag behöver ännu mera sömn efter sömnbristen i Göteborg. Men men ... det tar vi senare ikväll ; )
Idag ska jag i alla fall försöka röra mig ner på stan.. vädret ser dock inte så lockande ut, så rör jag mig ner dit får det utan tvekan bli med bilen. Men först måste jag slänga i min lite frukost .. idag är det havregrynsgröt som står på menyn ; )
Ta hand om er så länge ..

PussPuss


Götebilder

Hallå hallå : )

Nu är jag hemma igen och tänkte slänga in lite flera bilder från min underbara tid i Göteborg : )


Tjejernas vs killarnas grill ; P


Underbart


Skål


Maaaaat<33


Trevligt värre


Jag och ulle .. snyggingarna själva



Vi hade fixat sviingod bål ; D


Festen kunde börja ..


Jag och danne chillar i soffan


Haha vi är då för gulliga ; )


Utgången började med varsin vodka-lime för mig och Sam


Party animals


Haha lite smått dragen sådär ; )


Frukostbuffe inne i stan


Är ni bakis pojkar? ; P


Universeum


En liten fågel och två dårar haha


Största krabban ever och lite fiskar


Aahh akta dig för pirayorna!!


Sam och ulle spanar in hajarna


En cool fisk(?) och hans vänner


I en tunnel kan man titta upp på fiskarna och hajarna .. supermysigt


Spännande ormar


Riktigt educational


Nemo och nån skitsöt sak ; P


En liten apa : )


Hahahaha


Vi befinner oss inne i en cell


Här ser vi då en mitokondrie ; )


Japp där fick ni lite flera bilder .. Hoppas ni njöt lika mycket som jag ; ) haha



Det är aldrig lätt att säga hejdå!
Speciellt när man måste göra det till helt underbara människor ..


On my way home ..




Home

Godmorgon : )

Har ni saknat mig? Klart ni har! haha
Nu är jag i alla fall hemma igen. Helgen i Göteborg var helt jävla underbar. Det var full rulle hela tiden. Jag hade planerat allt in i minsta detalj, så att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Inatt har jag sovit i hela 13 timmar vilket nog beror på att det blev si sådär 8 timmars sömn sammanlagt denna helg .. var ju tvungen att ta igen det ; ) 

Så vad har vi gjort? jadu .. allt och lite till! Vi har fikat, shoppat, grillat, festat, festat igen, varit på universeum och så blev det ju såklart en liten tripp med paddan också ; ) haha ... Paddan in my heart <33
Liseberg hann vi tyvärr inte med .. men det får vi ta en annan gång. En sak är i alla fall säker .. saknar Ulle, Sam och det underbara Göteborg som faaasen nu. Tack för allt .. ni är helt jävla underbara <33

Nu ska jag röra på mig .. men här får ni några bilder från helgen i Göteborg. (Jag knäppte av ungefär 250st under dessa dagar)



On my way


Glada Ullebulle mötte upp denna lilla vilsna turist vid station


Paddan ; D


Underbara Göteborg


Såhär fint är det på deras innergård


Sam the man, BabyBelle och Ullebulle i all sin glans ; )


Fika bör man, annars dör man


En mjukglass om dagen .. sommarens nya motto


Glassigt


Hur skönt som helst ..


E' re' förfest på ulles balkong?
Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney i kartong!


On our way


Hellyeah


En mjukglass om dagen!


Så var det dags för Paddan ; D


Vackert


Paddan är definitivt ett måste


Man får bland annat åka under osthyveln ; )



Ne mina vänner .. nu hinnar jag inte lägga upp fler bildern .. det kommer lite senare idag.
Håll ut så länge

PussPuss


RSS 2.0