Mmm Marabou!

När jag var och handlade idag råkade det visst hamna en ny marabou i korgen.

Maräng och nöt!


Lika snabbt som den hamnade i korgen hamnade den senare i min mage ; ) Mums!
Nu måste jag fixa ritsalsfika tills imorgon.

PussPuss



Härliga väder och härliga ritsal!

I fredags var vi tvungna att tömma våran älskade ritsal och säga adjö till våra extremt personliga ritbord. När alla saker långsamt kom ner från väggar, hyllor och bord blev rummet faktiskt som ett helt nytt rum. Det förlorade sin karaktär och kändes opersonligt, främmande och även en aning kallt. 
Många drog sig för att åka hem, dels för att man inte riktigt hade listat ut hur man skulle få med sig alla sina grejer hem, men även för att det var en aning ledsamt. Vi stannade kvar och drack en sista ritsalskaffe och lät det långsamt sjunka in ... "det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig!"

Vi har blivit så sjukt bortskämda med att ha en egen ritsal. Bara tanken på att släpa runt på min jacka och väska de resterande veckorna får mig att vilja gå i ide, eller något liknande. 

Hur som helst träffades vi några från ritsalen(alla kunde tyvärr inte) igårkväll för en gemensam grillning i slottsskogen. Vädret var på topp, liksom humöret. Längtar som fasen till studieresan nu ... jäklar vad roligt vi ska ha det tillsammans : )











Beställt!

Äntligen kom den tillbaka i lagret!


Har gått och dreglat efter denna länge nu ...
Snart är du min!



Den senaste veckan!

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite om allt roligt som har hänt de senaste dagarna.

Till att börja med har jag varit på studieresa tillsammans med mina klasskamrater i Köpenhamn. Sen kom mina föräldrar och hälsade på över valborgs helgen, och då kollade vi bl.a. på Chalmers cortégen.
Jag har även haft min sista slutkritik för detta läsår(vilken gick bra), igår gjorde jag och Annie klart vårat ca 30 sidor långa konstruktionsarbete, och idag hade vi våran "brotävling" i skolan(konsten att bära en punktlast).

Det har med andra ord varit full rulle de senaste dagarna och nu börjar det äntligen kännas att sommaren är nära, vilket känns väldigt, väldigt skönt.

Varning för bildbomb!

KÖPENHAMN!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALBORG!



 

 

 

 

 

 

 

 




RSS 2.0