Cannelloni

På request av brorsan och Erika kommer här mitt nya lilla mattips : )

Cannelloni med ricotta och bladspenat!

Det är faktiskt superenkelt och det blir överraskande gott! Du blandar bara ihop ricotta med tinat och hackad bladspenat. Kryddar lite med salt och peppar och häller ner blandningen i en spritser. Det går bra med en vanlig liten fryspåse eller något liknande också. Klipp bort ena hörnet och your good to go!
Ställ upp rören och fyll dem med röran. Lägg rören i en smord form och häll över berchamelsås. Ringla sedan lite tomatsås över och toppa med riven ost.
Efter 20 minuter i nedre delen av ugnen(i 225°C) har du helt plötsligt en underbar maträtt att bjuda på : )


Cannelloni


Fyllda ...


... med ricotta och bladspenat


Före- och efterbild!


Så jäkla gott!




Kommentarer
Postat av: Micke

Duktig du är, Sveriges nya mat-Tina måntro?:)

2010-04-23 @ 01:11:39
Postat av: Erika

Ser supergott ut! Det måste vi prova :)

2010-04-26 @ 14:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0