Det kommer

Jag har som sagt väldigt mycket att göra just nu och jag har faktiskt inte haft tid att blogga. Men jag ska verkligen försöka att slänga in något inlägg nästa vecka så ni inte tappar intresset helt ; ) Håller ni ut så kommer allt vara som vanligt igen om några veckor! Det kommer mera ; )

Fick förresten världens skönaste kommentar av inlägget där jag skrev att jag hade tappat min dricks;
"Jag tror du tappa bort blogg adressen också, för här händer det inte mycket längre:P"

Haha


FAN VA ROLIGT!


Jag har tydligen lyckats tappat all dricks jag fick i lördags! KUL!

Grattis till dig som hittade allt.




Note to self: Lägg aldrig mer pengar i jackfickan, stoppa dem direkt i plånkan!


Dolly

Hallå hallå!

Dåligt med uppdateringar här .. jag vet! Jag har så himla mycket att göra nu de närmaste veckorna så det knappt finns tid över till något annat. Hur som helst ville jag i alla fall berätta en rolig nyhet för er alla bloggläsare : )
Min fru Carolin har skaffat sig en liten kisse : ) Hon är en skit söt liten krabat vid namn Dolly. Jag tittade förbi henne en snabbis igår och fick då gosa lite med plutten ; P Jättemysigt! 




Absolut vodka Rock edition

Jag har ju glömt att visa vad jag fick med mig hem från jobbet nu i helgen!
En Absolut vodka rock edition!







Födelsedagskalas!

Nu har man avverkat ännu ett kalas ; ) hehe
Jag kom nämligen nyss hem från mina kusiner. Jonatan har ju fyllt 20 år, precis som jag. Jag är faktiskt bara 12 dagar äldre än honom .. det ni! ; ) Det bjöds på både mat och tårta så nu är man riktigt mätt och lite lagom rund om magen haha.

Ikväll blir det bara jag, boken och sängen!





Look of today


Så här sprang jag alltså omkring på mässan idag : )


Fotomässan

Hallå alla gulliga små bloggläsare!

Igår var det ju jobb som gällde hela dagen, så det var därför det inte blev några uppdateringar .. och idag har jag spenderat dagen i Stockholm tillsammans med min bror : ) Vi var på fotomässan!
Vi drog iväg riktigt tidigt imorse så gissa om jag är trött nu?! Det blev väl ungefär 3 timmars sömn inatt .. kul ... hur fasen ska jag orka jobba inatt igen? Jaja, är bara att bita i det sura äpplet ; )
Nej jag ska nog faktiskt försöka mig på en liten powernap nu tror jag. Vi får hoppas att det hjälper, för jag känner mig verkligen som en zombie!










Torsdags brunch

Oj vad mätt jag blev! Det blev en riktigt mysig torsdags brunch idag med blueberry pancakes : ) Det var faktiskt första gången jag försökte mig på dessa små rackare, men det gick ju faktiskt ganska bra!
Ni som undrar om shoppingen i sthlm igår .. jag är ledsen att göra er besvikna, men jag fick faktiskt inte med mig något speciellt hem. Mest lite prylar till hemmet osv.
Om någon timme ska jag i alla fall röra mig ner till stan och träffa lilla Carolin <3 och senare ikväll ska jag iväg på personalmöte .. så nu är det full rulle resten av dagen ; ) Talk to you later ..


 

 



STHLM NÄSTA!

Hallå där alla morgonpigga bloggläsare : ) (Och ni som läser detta sen såklart)

Nu bär det av till vår huvudstad Stockholm för lite shopping : ) Hoppas jag hittar något riktigt fint .. önska mig lycka till så hörs vi lite senare igen!

PussPuss


Paranormal activity

Tänkte bara tipsa om en sjukt läskig film, Paranormal activity!
Gillade ni The blair witch project kommer ni att älska den här.
Den handlar om ett par som upplever paranormala aktiviteter i sitt hus. Hela filmen är filmad av personerna själva och jag måste faktiskt erkänna att jag har haft lite sömnsvårigheter sen jag såg den. Usch den var verkligen jätteläskig och riktigt obehaglig! Så gillar ni sånt ska ni verkligen se den!

Här har ni en trailer:

Ryser fortfarande som fasen varje gång jag ser klipp från den!

Scary shit!

 


Rekord

Oj, oj, oj statistiken bara fortsätter att stiga och igår slog jag faktiskt mitt all-time record ; ) Riktigt trevligt!
Men två frågor återstår ... Vilka är ni? och varför tittar ni förbi utan att säga något?

Hur som helst hälsar jag i alla fall alla er nya läsare hjärtligt välkomna : ) och hoppas ni ska trivas här på BabyBelle riktigt ordentligt ; ) haha
Ni nya läsare kanske även undrar vad jag är för en slags filur? Jo, jag är en glad och sprallig tjej som älskar livet och försöker se det positiva med allting. Jag är sjukt målmedveten och bestämd, så när jag bestämmer mig för någonting ser jag alltid till att få det gjort!
Nej usch, detta låter ju nästan som ett CV ; P haha Vill ni läsa lite mer kuriosa om mig kan ni ju alltid klicka in på kategorin om mig också!

Jag kan ju i alla fall berätta att om ni fortsätter att kika in här på bloggen så kommer ni att få ta del av mig och små doser av mitt liv ; ) Ni kommer få se lite outfits, mina bakverk och få läsa om mina funderingar och bekännelser. Den här bloggen har jag helt enkelt för mig själv .. att få skriva av mig och få ut mina tankar och funderingar.


I hope you enjoyed your stay here at BabyBelle and come again soon ; )





Grattis pappsen!

Har precis kommit hem från mormor och morfar där det bjöds på lite fars-dag-fika : )
Jag firade ju såklart min egna far innan alla åkte dit med lite presenter osv.
Har ni firat era pappor idag? Det hoppas jag ; )


Daddy cool!


Kärleken övervinner allt

Var inne på vimmelmannan idag och kollade runt lite och hittade då detta fina inlägg!

Lär dig livets stora gåta;
Älska, glömma och förlåta!


Lördagssysslor

Hallå Hallå : )

Lördag idag, vilket innebär tillbaka till jobbet snart ; ) and I just love it!
Igår var det dock sjukt dött på hela stället. Mot slutet var det bara typ fyra pers på det stora dansgolvet ; P Desto mer blir det väl ikväll .. japp nu gäller det att ladda upp batterierna igen!

Gissa hur jag har spenderat min lördag hittills förresten? Jag har skämt bort min bil riktigt ordentligt : D Åkte först iväg och tvätta henne, sen fyllde jag upp hennes tank och sist åkte vi hem och vaxa henne och fyllde på med ny kylarvätska! Nu är hon som en helt ny bil ; ) åhh min lilla plutt! hehe


Korven

Jag glömde ju att berätta att jag hälsade på korven igår också : )
Ja nu är ni bra nyfikna va? ; P 
Korven är ingen mindre än lilla Flisan, Solbritts nya tax valp. Den är så söt att man smäller av..nu var det några veckor sen sist vi va där och hälsa på och jäklar va hon har växt ; D Det går verkligen fort när de är små.

Lilla Flisan .. bara 12 veckor gammal!



Torsdagen

God afton mina kära bloggläsare!

Idag har det varit lite mycket så därför blir det en sen uppdatering. Jag kom nämligen alldeles nyss hem från bion : ) Min söta lilla Carolin hade bl.a. gett mig det i födelsedagspresent så vi hade bokat in bröllopsfotografen ikväll. Vi hade hoppats på en sjukt skruvad och rolig film(ungefär som Smala Sussie) men den var faktiskt mycket mer seriös. Den var ju sevärd, men kanske inte något man skulle behövt gå på bio på ; P haha Men jag hade ju världens underbaraste sällskap så det gjorde absolut ingenting att filmen var sådär!
Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite .. du och jag får höras imorgon igen!



PussPuss

 Bio-mys

Har jag sagt att jag är en godisråtta? ; P 


Typiskt

Hur typiskt är det inte att när man ska överraska någon så är personen i fråga inte hemma? ; P
Japp så blev det med min suprize idag! Jag som hade sett så fram emot att träffa korven idag, och hade tagit med mig kameran och allt! Ja nästa gång får man helt enkelt ringa först haha
Nu ska jag ut i köket och fixa lite kvällsmat ...

Här har ni en bild på en annan liten korv ; )

 



Tillbaka

Godmorgon på er!

Det har som sagt varit nått fel på min blogg,  men nu verkar allt vara som vanligt igen! Vet inte riktigt vad som hände ... när jag laddade upp inlägg kom de flera gånger osv!
Hur som helst .. nu är jag tillbaka och det är huvudsaken, ellerhur? ; ) haha
Lite senare i eftermiddag ska jag iväg till Hallstahammar och hälsa på en liten korv ; P Spännande va? Titta in lite senare idag så får ni se vem/vad det är. Nu blev det en riktig cliffhanger här haha

Talk to you later ..



ERROR!


Det är något fel på bloggen!
Återkommer senare ..


Hoppsan!

Det var visst många som vart nyfikna på utställningen igår tror jag .. min statistik sköt nämligen i höjden! Roligt : )


Ja jag kan ju börja med att berätta att jag var helt slut när jag kom hem igår. Därför blev det ingen uppdatering.
Hur som helst .. till utställningen då .. Den var hur fin och bra som helst! Vilken jäkla jobb de måste ha lagt ner på all research. Det var massa individuella historier och i bakgrunden spelades musiken från filmen. Det var så himla rörande att man faktiskt fick hålla tillbaka tårarna i slutet.
Det var verkligen jätteintressant och gripande. Man fick se massor med originaldelar; väggar, fönster, bänkar, kläder, smycken osv. De hade till och med ett litet isberg där som man fick lägga handen på och försöka föreställa sig hur kallt det var för alla dessa människor som hamnade i vattnet. Usch .. riktigt hemskt!

Titanic utställningen var mycket bättre än förväntningarna och jag är verkligen glad att vi hann se den innan den la ner(det var nämligen sista dagen igår) Verkligen ... sjukt bra!

Tyvärr var det ju såklart kameraförbud på utställningen så det blev inga bilder ... men om ni kollar här så ser ni lite utav det som jag fick se igår!




Titanic nästa

Nu drar jag iväg till stockholm och titanic utställningen : )
Uppdaterar ikväll när jag kommer hem igen

PussPuss





RSS 2.0