Söndags avkoppling

Hejsan mina små korvar ; )

Söndagar är för mig riktiga myskvällar. Jag brukar nästan alltid ta ett långt, skönt och varmt bubbelbad direkt efter kvällsmaten. Detta var vad jag gjorde nu ikväll... och det var underbart!

   Jag blev mig själv igen, och nu känns det som om allt kommer att bli bra trots allt. Jag är inte alls arg längre, inte ledsen heller för den delen, jag känner mig alldeles lugn och avkopplad. Som man brukar säga: "det löser sig"

Avkopplingen jag just nu känner kan också bero på att detta var hur jag avslutade kvällen:


Ett stort glas rött och den bästa boken ever!
Jag läste precis klart Elva minuter nu ikväll, säger bara en sak: LÄS DEN!
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg och fräsh tills imorgon : )



Trött och arg!


Jag är så jävla trött på att bli behandlad som jag har blivit den senaste tiden av en viss person. 

   Imorse när jag vaknade var jag skit arg och ledsen på samma gång. Jag kännde bara att jag bahövde få utlopp för mina kännslor. Jag gick ut och sprang! Jag sprag skit långt och lät alla negativa kännslor driva mig framåt. Det känndes underbart och befriande. Musiken dunkade i hörlurarna och mina fötter sprang bestämt på asfalten. . .
  

Jag är ond ... i smyg ;)

Godmorgon alla läsare : )

Jag har precis vaknat och sitter här och äter min frukost.
   Jag hittade även ett roligt test man kan göra för att se hur ond man är. Jag är tydligen en aningen ond, fast i smyg!


Du är 16% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!

Gör detta  test du med : )




Underbara Paulo Coelho!

Hejsan alla läsare!

Tänkte slänga in ett litet tips till er innan jag sticker iväg till frugan!
   I förrgår började jag läsa Paulo Coelhos bok Elva minuter. Jag är fullkomligt förälskad i denna bok. Jag kan knappt lägga ifrån mig den när jag väl börjar läsa och jag har därför snart läst klart den.
   Jag har alltid älskat Paulo Coelho, han är utan tvekan den bästa författaren enligt mig. Vill ni ha en bok att läsa på kvällarna innan ni går och lägger er så läs någon av hans böcker!

På elva minuters baksida står följande:

"Elva minuter bygger på en sann historia om en ung, vacker kvinna från en bergsby i Brasilien. "Mitt mål är att förstå kärleken" skriver Maria i början av sin dagbok. Men hennes första möta med kärleken slutar olyckligt och hon bestämmer sig för att aldrig älska någon igen. Av längtan till ett bättre liv låter hon sig dock förföras av en schweizisk teaterdirektör och berömmelse slutar i prostitution.
   Efter det hårda mötet med verkligheten drivs Maria allt längre bort från drömmen om att förstå kärleken. I stället försöker hon få grepp om människans innersta väsen genom de flyktiga relationerna med sina kunder. En dag dyker konstnären Ralf upp, och deras möte blir en vändpunkt för dem båda."


 



Vackert citat ur boken:

"Trots att vi inte har tagit av oss kläderna och jag inte har kommit in i dig, jag har inte änns rört dig, så har vi älskat."


Min älskling Carolin <3

Godmorgon bloggen!

Ibland träffar man på människor som är helt obeskrivliga, människor som kommer in i ens liv och som verkligen berör en. De är människor som är ärliga mot dig och som från första ögonblicket utstrålar: jag kommer aldrig att svika dig.
   Har man tur träffar man åtminstone en sådan person i sitt liv, och är man riktigt lyckligt lottad kanske man träffar på fler.
Jag har haft turen att träffa en sådan människa i mitt liv, min Fru Carolin. Utan henne skulle vardagarna bli grå och trista och oändligt långa. Jag vet att vi två alltid kommer att vara vänner och aldrig kommer att skiljas åt.
   Carolin, du är min solstråle och du gör mig alltid glad! Jag Älskar Dig!




(Carolin igår på våran shoppingruda)



Igår

Godmorgon alla läsare!

Middagen igår hemma hos Marcus var jätte trevlig och ett ytterligare plus var att maten smakade underbart ; )
Vi åt, skrattade och spelade poker. Jag blev av med mina marker först denna gång hehe, men det kanske var min tur.
   Sent på kvällen bestämde vi oss för att ta en spökrunda ut till ängsö slott. Usch, jag var jätte rädd under hela bilfärden, men när vi väl kom fram var det faktiskt inte så farligt. Vi gick aldrig in på slottsgården för det lös i flygeln. Det är ju privat egendom så man får ju egentligen inte gå in där, och eftersom folket var hemma struntade vi i det!
   Men men, tack för en trevlig kväll grabbar, det får vi göra om snart igen!! Nu måste jag få i mig lite frukost

PussPuss



 








Tacos väntar...

Hejsan mina små korvar ; )

Jag ska strax iväg med boysen till Maxi och köpa taco-grejer. Gud vad gott det ska bli, är faktiskt redan lite hungrig !!
Hur som helst ville jag lägga upp kvällens outfit innan jag sticker iväg.

  

Dagens outfit
Spets bolero från h&m
Tubtopp från Gina tricot
Shorts från Frankrike
Leggings från Lindex
Pumps från Din sko
Svart ring från Ur&penn


Middag med boysen : )

Hejsan alla läsare

Jag har precis städat klart huset och kommit ut ur duschen. Gud va skönt det är när både hus och en själv är rent och fräscht. Ikväll ska jag hem till Marcus på en mysig middag tillsammans med mina boys(Daniel, Mattias och Marcus såklart).  Jag älskar våra middagar, det är alltid så trevligt och roligt att umgås, laga mat och bara prata tillsammans med sina underbara vänner <3 Håller ni inte med?
   Tror jag ska ha på mig min nya bolero som jag köpte i tisdags. Jag kommer självklart att fota kvällens outfit senare idag så att ni får se den : )



 
(Bilder från en gammal middag)



Dagens klokord!

Godmorgon alla läsare!!

Jag har precis vaknat och ska snart äta frukost och städa lite här hemma, men innan det vill jag lägga upp dagens klokord. Läste dessa rader igår och kände genast att jag ville sprida dem :

"I hela mitt liv har jag sett kärleken som ett slags frivilligt slaveri. Det är fel: friheten finns bara när kärleken finns. Den som ger sig hän, den som känner sig fri, älskar fullt ut.
   Och den som älskar fullt ut känner sig fri.
   Jag har känt mig sårad när jag har förlorat män som jag förälskat mig i. Idag är jag övertygad om att ingen förlorar någon, för ingen ägar någon.
   Detta är den verkliga upplevelsen av frihet: att ha det allra viktigaste i världen utan att äga det!"



Tips och nya skor!

Hejsan alla läsare : )

Jag har precis kommit hem från hälla shopping. Mamma och jag tog en sväng förbi där på vägen hem från mormor och morfar. Jag köpte ett par jätte söta pumps från Din sko för 349:- och jag är alldeles förälskad i dem!

  

Nu till tipset ; )... igår när jag var nere på stan köpte jag ju två par örhängen och en ring. Ur&penn har nämligen just nu ta tre smycken betala för två! Jag brukar inte gå in där ofta, men de har ju faktiskt mycket fina saker där inne. Har ni vägarna förbi så gå in och titta. Det är ju bra priser på det mesta också, mina örhängen kostade bara 39:- styck och ringen 59:-

PussPuss




Ny kategori?

Godmorgon bloggen !!

Jag funderar på om jag ska göra en ny kategori till bloggen. Jag har ju redan dessa:

Allmänt
BabyBelle bekänner
BabyBelle funderar
BabyBelle tipsar
BabyBelles student
Dagens outfit
Om mig

Den sista kategorin är väl egentligen ingen kategori i sig, bara ett litet inlägg som beskriver hur jag är som person.
   Men nu känner jag för att hitta på något nytt att skriva om. Den nyaste är ju BabyBelle bekänner, den har än så länge bara ett inlägg, men jag håller på att tixa ihop ett nytt till den snart ; )
har ni några förslag på en ny kategori? Vad vill ni att jag ska skriva/berätta om?

PussPuss

Shopping<33

Hejsan alla läsare!

Nu är jag klar med alla mina ärenden, eller nästan i alla fall. Jag ska bara slå in Kims inflyttningspresent och lite senare ikväll ska jag följa med honom till Silvan och kolla på lägenhetsprylar ; )
   Hur som helst mötte jag upp min vän Johanna nere på stan tidigare idag och gjorde lite genensam shopping tillsammans. Jag köpte lite kläder, två par örhängen och även ett nytt Silk gloss som jag tipsade om imorse!

Livet känns underbart just nu!!
Några av mina nya plagg kommer med all säkerhet att vara med på någon av de närmsta "dagens outfit"s, så håll utkik : )


PussPuss



Dagens outfit
Jacka från h&m
Linne från Frankrike
Jeans från Killah
Pumps från skopunkten




Glossiga läppar

Godmorgon bloggen : )

Idag har jag mycket att göra på dagen, jag ska springa massa ärenden. Jag ska bl.a. följa med mamma till frisören, köpa Kims inflyttningspresent och sen måste jag ringa min skola och fråga massa grejer angående mitt nya schema!
   Men innan allt det tänkte jag slänga in ett super bra tips till er ; )
Jag fullkomligt älskar Max Factors nya Silk Gloss limited edition tubes. De är ungefär som de gamla silk gloss, men med nya färger och underbara dofter. Ni måste bara prova någon av dem!

Silk gloss limited edition finns i fyra färger:

Be Impetuous
Be Voluptuous
Be Rebellious
Be Adventurous



Jag är helt beroende av den oranga Be Adventurous, den doftar ljuvlig apelsin!!


Rädda våra fyrbenta små vänner!!


Jag tittade nyss på Oprah, och brinnande djurvän som jag är blev jag djupt berörd av dagens avsnitt. Oprah ber djurälskare att gå samman och berättar varför det är viktigt att veta varifrån en valp kommer innan du tar hem den.
De visade klipp från oseriösa uppfödare som behandlade sina hundar så pass illa att det gjorde ont i hjärtat på mig.
   Tårarna sprutade när de visade hur en vanlig dag på ett amerikanskt Animal shelter såg ut. Varje morgon går de igenom alla burar med hundar och bestämmer vilka som ska avlivas nästa morgon om de inte bli adopterade senare under dagen. De tvingas avliva runt 20 hundar om dagen för att det kommer in fler hundar än det "kommer ut".
   Jag blir så himla arg och upprörd när jag ser eller får talas om sånt här. Att man kan behandla djur som om de vore känslolösa saker är för mig helt obegripligt.

   Jag har sagt det många gånger i mitt liv, men jag säger det igen, ibland skäms jag för att vara människa.

Ni som vill se detta avsnitt av Oprah, och det tycker jag ni ska göra, kan se det igen imorgon(26/8) kl 10.40!! Ni som inte har möjlighet att se det då, SPELA IN DET !!
 
Rädda våra fyrbenta små vänner!!





Saknaden är stor!

Godmorgon alla läsare!!

Jag var nyss inne på min gamla gymnasieskolas hemsida för att titta på min kompis nya schema inför hösten. Jag klickade runt lite på sidan och hittade denna bild från studenten på Sanna, Sofia och lilla mig : D



Saknaden efter Nv3B är större än någonsinn, särskillt nu när skolorna slår upp sina dörrar igen.
Jag vet att starten var trög, men sista året tillsammans med er alla kommer jag aldrig at glömma.
Vi fick sjukt bra samanhållning och ni kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta.



PussPuss


Söndag

Hejsan alla läsare : )

Nu i helgen har det varit rätt mycket, så det är därför det har varit dåligt med uppdateringar här.

   I fredags var jag ju som sagt hemma hos min Fru Carolin ; ) Vi spelade kort, drack och åt godis och chips. Vi spelade bl.a. Texas Hold'em men när jag slog carros triss med min stege och fick typ alla hennes marker blev hon skit sur och ville inte spela mera haha. Lite senare på kvällen dök lite fler folk upp och vi hade det väldigt trevligt måste jag säga.
   Igår spenderade jag största delen av dagen i Kolbäck och hjälpte till att mäta och fixa grejer i Kims nya lägenhet. På kvällen grillade vi även borta vid Kolbäcksån, det var verkligen jätte mysigt.
   Idag har jag agerat smakråd och varit med på lägenhetsshopping. Jag valde bl.a. ett par skit snygga gardiner till Kims nya sovrum i lägenheten. Det kommer verkligen blir skit snyggt om han följer mina smakråd ; ) haha
   Ikväll får vi se vad som händer, vi hörs i alla fall imorgon mina små korvar... Ha det bra så länge!!


PussPuss



 




Älskar katter

Godkväll bloggen

Jag håller på att laga mat och ska efter det röra mig hem till Carolin. Vi ska bara kvälls mysa tror jag ; ) Vi får väl se vad som händer.
   Jag har även nyss matat "min katt". Varje kväll kommer det en skit gullig katt hem till mig på baksidan. Han/hon är så himla söt och spinner bara av att man tittar på honom/henne.

Jag undrar vems katt det är, det kan vara en av grannarnas för de hade en sådan katt för ett tag sen, men den måste ju vara jätte gammal nu. Katten är ganska smal och sådär och verkade dessutom vara jätte hungrig nu ikväll så jag undrar om den ens har något hem. Den har inget halsband heller.

Om ingen äger honom/henne står min dörr alltid öppen för fyrbenta små vänner ; ) Älskar katter <33


PussPuss

  
Visst är han/hon underbar? : )


När alla drar och sliter!

Bekänner:

Ibland känner jag att jag inte duger och räcker till. Jag har alltid varit en person som vill vara alla till lags och vara den som alla alltid kan lita på. Ett annat problem jag har pga. just detta är att jag har svårt att säga nej, det händer därför ibland att jag dubbel bokar mig själv och får avboka någon/några av de planerade aktiviteterna. Jag hatar när det blir så och får alltid jätte dåligt samvete och tror på något sett att folk kanske inte gillar mig efteråt.

  Här om dagen blev det för mycket. Det kändes som om alla drog och slet i mig från olika håll och ville göra en massa saker. Jag hatar verkligen att välja mellan vänner och familj etc. Det är verkligen det värsta som finns, speciellt om någon börjar säga "men du lovade ju" osv. Jag står inte ut. Vet inte vart jag ska ta vägen när det blir så!

   Ibland känner jag verkligen för att bara krypa ner under mitt täcke och låta allting fixa sig självt. Jag sätter andras behov framför mina egna, fastän det ser ut som om jag inte gör det.

Jag ger folk intrycket av att vara en stark person som bestämmer allt inom "gruppen" fastän jag egentligen inte gör det. Jag tror jag manipulerar folk omedvetet att tro att det är jag som bestämmer fastän det är de själva som gör det. Låter konstigt, jag vet.

   Det är faktiskt sällan jag gör som jag själv vill, bara för att jag är så rädd för att såra andra.

För någon dag den frågade t.ex. en kompis om jag ville komma över och bara mysa, kanske se på någon film eller så och jag kände verkligen inte för det. Det regnade utomhus och jag ville bara vara hemma. Jag sa det till henne, men efteråt mådde jag skit dåligt, det kändes som om hon blev arg på mig på något sätt. Jag vet att det är jätte dumt att tänka så, för så var det säkert inte ens, men det var så det kändes för mig.

   Nu kanske ni tror att jag är värsta mesen som man kan få att göra vad som helst för att jag inte kan säga nej, men så är det inte riktigt heller. När det verkligen är någonting jag inte gillar och är emot säger jag ifrån på skarpen. Jag har skinn på näsan och är inte rädd för bråk, tro mig! Det jag däremot är rädd för är att såra eller svika mina nära och kära.<3 De betyder allt för mig och är så himla underbara och goa. Jag skulle kunna göra allt för dem.

Om de mår bra mår jag bra!


Städat

Hejsan alla läsare

Denna morgon har det varit tyst på bloggen, men det är bara för att jag har städat hela huset nu efter frukosten. Jag har diskat, dammat, dammsugit och torkat alla golven. Jag gick även ut med soporna, tog ut alla mattor och skakade dem samt bäddade rent i sängen : ) 
Ojojoj, det var kämpigt det var det ... men nu känns det skit fräscht här hemma, speciellt när man själv är nyduschad också ; ) hehe
   Jag städade väldigt noggrant idag, drog fram tv-bänken och grejer så att jag kom åt i alla hörn. När jag skulle dra fram baslådan som står bakom tv:n i hörnet var det VÄRSTA spindelnätet därbakom!! Jag höll på att dö på riktigt, det satt en skit stor äcklig spindel i det där bosset så jag sög upp honom fort som fan.

   Nu står dammsugaren på altan, jag vågade inte ha den här inne ifall han kryper upp därifrån. USCH !! Pappa får fixa med dammsugaren efter att han har slutat jobba idag, jag vågar i alla fall inte byta dammsugarpåse nu helt själv!!

Talk to you later ...

PussPuss


SPA-kväll

Godkväll bloggen : )

Jag och min Fru Carolin sitter och tittar på TV, medan vi väntar på att nagellacket på tårna ska torka.
   Vi har tagit hand om oss själva riktigt ordentligt idag. Dagen började med att vi åkte till hälla och köpte ansiktsmasker, sedan åkte vi hem till mig och gjorde rött te och spelade kort tillsammans.

Vi har tittat på film och lagt ansiktsmaskerna.
   De ansiktsmaskerna vi köpte var jätte roliga, det var inte kräm/lera som det brukar vara, det var en våt duk man la på ansiktet. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket någon gång, haha vi såg så jävla roliga ut ... Jag skrattade så mycket att jag grät!!
   Nu ska vi bara njuta av resten av kvällen och beundra våra vackra ansikten och tår ; )

PussPuss



 



kattungar slängs i soporna

Hittade nyss den här filmen på aftonbladets hemsida!
Det är så himla hemsk, det gör verkligen ont i hjärtat på mig!
   Hur kan vi människor vara så hjärtlösa och helt enkelt dumma i huvudet? Detta är för mig en gåta!!





Morgon-update

Godmorgon alla läsare

Jag har precis vaknat och tänkte snart äta frukost, ville bara skriva ett inlägg till er först.
   Igår kväll tog jag en kvällspromenad med min kompis Marcus. Vi hade lite grejer att prata om han och jag.
Han och jag gick i samma klass på gymnasiet, och på tre år blev vi väldigt bra vänner : ) Vi bestämde bl.a. att vi skulle hitta på någonting tillsammans, nästa vecka någon gång, så det ser jag fram emot!!

   Annars ska jag träffa min Carolin lite senare idag, vi ska shoppa lite grejer till våran SPA-kväll som äger rum hemma hos mig ikväll! Äntligen ska mitt ansikte få en ansiktsmask... det behövs ; )
Talk to you all later ...



PussPuss



Ålderskillnader

Fundering:


Här om dagen var jag och mamma hemma hos min moster och mina kusiner. Vi satt och fika och pratade om ditten och datten och så kom vi in på ålderskillnader mellan män och kvinnor i förhållanden. Vi pratade bland annat om Hugh Hefner och hans småflickor, och hur accepterat det är när det är mannen som är den äldre i ett förhållande. Personligen tycker jag att det är jätte tråkigt. Hade det vart en 80årig tant som hade tre 20åriga killar runt sig hade allmänheten blivit äcklade, Varför är det så?

   Det har alltid varit accepterat för mannen att vara äldre än sin kvinna, kanske för att han skulle kunna försörja och ta hand om henne förr i tiden, men i Hollywood håller denna trend på att brytas. Allt fler kända kvinnor söker sig till yngre män, ta t.ex. Demi Moore och Ashton Kutcher eller Sex and the city stjärnan Kim Cattrall och hennes 23år yngre pojkvän Alan Wyse. Jag hoppas på att denna hollywoodtrend, om någon, kommer att smitta av sig på oss vanliga "dödliga"

  Är åldern bara en siffra, eller har den verkligen betydelse?









Vimmel

Jag har precis kommit ut ur duschen och hittade nyss den här bilden. 
Jag och carros tatuerare på Pluto ; ) haha




Ärenden

Godmorgon bloggen

Jag har precis ätit frukost och det var super gott. Jag gjorde mina goda avokadomackor och en liten portion mannagrynsgröt till det. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen tänkte jag.
   Idag kommer dagen mest gå åt till att göra massa ärenden, måste till banken och ordna med mitt konto bl.a.
Det återstå att se vad som händer ikväll. . .

PussPuss

Myskväll

Hejsan alla läsare

Jag har precis kommit hem från min Fru Carolin. Vi hade en super trevlig dag/kväll med film, kortspel, pizza och skitsnack. Den där bruden är så sjukt skön, ni anar inte!
   Vi hade en jätte rolig diskussion om kända bloggare ... Jag visade henne blondinbellas blogg bl.a. och berättade att hon har ca en halv miljon läsare i veckan och att hon tjänar jätte mycket pengar på sin blogg. Carro blev oxtokig!! Hon ville pratiskt taget ha ihjäl henne för att hon blev så arg ..


"Jag trodde man behövde slita och jobba för sina pengar i den här världen! Vad får hon egentligen pengar för? hon får pengar för att shoppa, det här helt sjukt! Jag kanske ska ta och skaffa mig en blogg och tjäna lite pengar!!"

Haha

 

PussPuss

Inflyttning 1 September

Hejsan bloggen

Nu är jag tillbaka från lägenhetstittandet ; ) Och vad var det jag sa? Det blev den, kände verkligen på mig det imorse!
Kim skrev lite kontrakt och inflyttningen kommer att ske den 1 september.
   Lägenheten var verkligen jätte fin, stort fräscht badrum(med badkar) och nytt fint kök. Alla rum hade jätte fina tapeter också, allt var verkligen jätte bra. Han kommer nog att trivas jätte bra där tror jag. 
   Nu tänkte jag steka mig en sojaburgare till lunch och titta på Våra bästa år ; ) haha

Sen måste jag ringa Carro och kolla om hon fortfarande lever!


PussPuss

Lägenhet?

Godmorgon alla läsare : )

Jag är uppe tidigt och har precis ätit frukost. Om si sådär en kvart blir jag hämtad av Lotta för att åka och titta på ännu en lägenhet tillsammans med Kim. På något sätt känner jag på mig att this is the one !
   Lite senare idag ska jag förmodligen träffa min underbara Fru Carolin ; ) Men nu måste jag kila mina vänner ...

PussPuss

ÄCKLIGA MÄNNISKOR

Vet inte om ni har hört om det än, men några äckliga människor här i Västerås har torterat en stackars liten hjälplös katt så allvarligt att den var tvungen att avlivas. När man får reda på sånt här blir man bara så jävla arg, i alla fall jag!

Jag förstår inte hur man kan göra något så hjärtlöst och brutalt. Jag blir äcklad! Detta är verkligen ett bevis på att människor är dumma i huvudet.

Kattens matte har polisanmält händelsen och gick ut i aftonbladet med att hon skulle skänka 20 000 kronor till den som hade värdefull information i jakten på kattens mördare! Läsare blev så djupt berörda och kände att de ville hjälpa till, så nu är summan uppe i 60 000 kronor. Det kanske finns hopp för mänskligheten trots allt.
   Allt jag har att säga om det här är att de personerna som ligger bakom detta borde ruttna i helvetet.

Hoppas ni blir påkörda och får ligga länge och lida på vägen, då kanske ni vet hur det känns .... det är inte mer än rätt!! Äckliga människor!!!





Kräftskivan, så var den!

Hejsan alla läsare

Det har varit tyst idag på bloggen, jag har varit lite små seg. Det blev nämligen lite mycket igår på kräftskivan ; ) Många sånger och nubbar!
   Det var verkligen jätte roligt, det är så himla kul att se vuxna människor släppa loss ordentligt! Vi dansade bugg och allt möjligt, jag hade skit kul och ville inte åka därifrån, haha
Här kommer lite bilder från kvällen: )


 
Gårdagens outfit
Jacka från h&m
kofta från h&m
Klänning från Forever21
Skor från Belle Shoes

 
 


Kräftskiva

Hejsan bloggen

Jag ska alldeles strax iväg på kräftskiva borta i Kolbäck tillsammans med Kim. Det ska bli riktigt trevligt, även om jag inte äter kräftor ; ) Lägger upp bilder imorgon, jag har nämligen inte USB sladden till min kamera med mig. Det kommer nog bli rätt sent ikväll so . . .
Talk to you later

PussPuss


Trevligt, trevligt

Hejsan alla läsare

Nu är jag hemma från stan igen. Tyvärr kom jag inte hem med ett par skor, de var nämligen slut i min storlek : (
   Jag kom faktiskt inte hem med någonting alls från stan idag, och det gjorde inte Daniel heller. Jag såg en snygg jacka dock som jag tror jag ska ner och köpa imorgon istället, måste suga lite på karamellen först!
   Trots att det inte blev någon shopping för någon av oss var det super trevligt att träffas igen. Vi strosade omkring i affärer och tog sedan en fika.

TIPS: Ni som bor i Västerås måste bara prova kaffe latten på Global living, där finns den bästa latten i hela stan, tro mig!!


PussPuss

 

Dagens outfit
Tröja från Gina tricot
Sjal från h&m
Jeans från Gina tricot
Skor från Blink Shoes

  
 

När livet är som bäst

Godmorgon alla läsare

Jag sitter och dricker upp mitt te som jag fick kvar efter frukosten.
Jag ska strax börja göra mig iordning och ringa och väcka Daniel. Vi ska ner på stan idag, han ska köpa skor ... och vem vet det kanske jag också gör ; P Jag lyckas nästan alltid hitta skor som jag vill ha!
   Jag känner på mig att det här kommer bli en super trevlig eftermiddag, har inte träffat Daniel sen ... ja, jätte länge sen!
Daniel och jag har känt varandra sen vi gick i 7:an, alltså i snart 7 år!

Han är min absoluta bästa kompis, jag kan snacka om allt med honom.  Trots att vi har bråkat x antal gånger så blir vi alltid vänner igen, även när bråken har börjat så vet jag innerst inne att jag inte kan vara arg på honom allt för länge.
Det längsta det gick utan att v pratade med varandra var 2-3 veckor, och det var efter förra nyåret 2007. Men det ska vi inte gå in på nu, för det som är gjort är gjort och kan inte göras ogjort. 
   Det är så himla roligt också hur bra han känner mig, han vet precis vad jag tänker och vad jag tänker säga! Det är som om han kan läsa mina tankar, haha
  Nej, nu måste jag ringa honom och klä på mig ; )
 

PussPuss

 
Me and Däniel a long time ago

Trött, så trött!

Godkväll bloggen

Jag har varit extremt seg heeela dagen! När jag och Carolin vaknade imorse var jag skit pigg och gjorde iordning frukosten till oss och bloggade efteråt. Jag tänkte verkligen Åh va skönt att man varken är bakis eller seg idag, men sen kom segheten i alla fall.... jag och Carro somnade om vid 12 och sov en bra stund, när vi senare vaknade till var vi fortfarande skit sega och satte oss och tittade på en film, det var det enda vi orkade göra! 

   Annars kom jag precis hem från Kolbäck ... följde med kim och tittade på en lägenhet där. Det var ganska mycket tveksamhet över den, så det återstår att se om det blir den där lägenheten eller någon annan. 

   Vi var inte borta länge alls, men jag känner mig helt slut! Jag tror jag måste gå och lägga mig snart faktiskt så jag är pigg och fräsch för nya äventyr imorgon ; )

Godnatt!


PussPuss

Blondiner HAR roligare

Godmorgon alla läsare

Trots att Carolin och jag hade en hård natt och kom hem väldigt sent har vi faktiskt redan ätit frukost. Vi gick upp vid kl. 10.00 och ingen av oss är bakfull idag, halleluja !
   Vi hade sjukt kul inatt ... kvällen började på sjökrogen, men där var det skit tråkigt så då drog vi till pluto istället och där var det drag. Vi träffade Carros tatuerare och var med dem typ hela kvällen, vi dansade och shottade tills sent på natten.
Livet är underbart ibland, inte sant?
   När vi skulle hem blev vi blåsta av ett par småpojkar på en korv, jävla idioter... stackars korvgubben säger jag bara !! Vi blev tvungna att åka till Statoil och köpa en Skagenbaguette. Efter det däckade vi typ i sängen ; )
Kvällen var precis som en bra utekväll ska vara ... det här får vi ta och göra om snart igen!


Här kommer kvällens outfits ; )



Min outfit
Klänning från Forever21
Skor från Belle Shoes



Carolins outfit
Klänning från Gina tricot
Skor från Ryns
Leggings från Lindex

 



 


Let´s face it ...

Blondiner har roligare!



Party like a rockstar

Godkväll bloggen

Jag och min underbara Carolin håller på att fixa oss och förkrökar lite.
Va ska ut på sjökrogen lite senare ikväll och fira att jag kom in i  stockholm : ) Hon kommer även att spendera natten i min säng ; ) hehe...
Om jag orkar blogga lite när vi kommer hem laddar jag upp en bild på kvällens party outfit, annars får ni se den imorgon..

PussPuss



HURRAAAA !!

Hejsan alla läsare

Jag är super-duper glad just nu. Såg nämligen att jag hade fått ett mail från skolan jag har sökt till, och jag måste ha skrivit ett riktigt bra personligt brev trots allt .... för jag kom in ; D HURRA HURRA!!
Gud vilken bra start på dagen det här blev...
Ikväll blir det utgång med älsklingen Carolin och då ska det firas rejält ;D

Talk to you later ..

PussPuss

Mår underbart ; )

Hejsan alla läsare!

Jag mår underbart bra idag faktiskt : ) Det kanske beror på att jag fick en sån perfekt start på dagen.

Jag gjorde nämligen min favorit frukost imorse eftersom vi hade avokado hemma. Jag mosar avokado och brer det på en hårdmacka(man kan ha hela skivor också om man vill), sedan strör jag lite citronpeppar på toppen .... det är verkligen himmelskt gott !

Till mina goda mackor tog jag lite morotsjuice och lite fil med linfrön, hallon och blåbär i.

   Annars kom jag nyss hem från stan och ska snart iväg till systemet, det är ett himlas rännande på mig idag ; ) På stan köpte jag lite smått och gott bara... smink, ansiktskräm, strumpbyxor och ett par jätte söta kilklack skor.



 


Snygging

Hejsan alla läsare

Jag har precis kommit hem från mina kusiner. Min ena kusin kom hem från USA imorse, så mamma och jag åkte dit för att kolla läget ; ) Hon hade fler tatueringar och piercingar än när hon åkte, men jag gillade hennes fjäril på höften extremt mycket, den va skit läcker

  Imorse tog jag även en sväng på stan för att hämta mina foton. Skolan vill ju ha typ passfoton på en.

En sak jag aldrig har förstått är varför man blir så dålig på sådana kort! Mitt pass är nästan skämmigt att visa för folk. De korten jag tog nu är väl inte jätte fula, men jag är ju inte direkt någon snygging på korten, haha 


 
Resultatet:



Kiss for climate

Godkväll alla läsare!

Jag har precis laddat upp en bild på mig och min kompis Sofia på http://www.mtve.com/kissforclimate
Man laddar upp en bild där man kysser någon och skänker då automatiskt 1 euro till någon av organisationerna Bellona, WWF eller Love to the forest.
Jag valde att skänka pengarna till WWF, men för att de ska få pengarna måste ni rösta på min bild, det kan ni göra här.

"Organisationen som får mest röster får pengarna."
Tävlingen tar slut nu den 20 augusti så ni får skynda er!! Tack på förhand ; )

Jag ska alldeles strax iväg och hämta min brorsa och hans flickvän från flygplatsen, de har varit i Spanien i 10 dagar .. får se om de ha blivit bruna... med tanke på min brorsas pigment tvivlar jag på det ; ) Haha


PussPuss


Free at last

Hejsan bloggen : )

Idag jobbade jag för sista gången på mitt sommarjobb, nu är det slut ! Det är både skönt och jobbigt ... kommer sakna vissa av mina arbetskamerater, ni vet vilka ni är <3
   Jag slutade kl 21.00 så jag har precis ätit burgerking och duschat, sitter i mjukis kläder nu och ska verkligen njuta av kvällen ...

Talk to you later.
PussPuss



Beskriv dig själv..

Fundering:

Jag sitter och håller på att komponera ihop ett personligt brev om mig själv, men jag vet knappt vart jag ska börja någonstans!
   Jag brukar inte ha några problem att skriva vad jag tycker och tänker om saker, men när det kommer till att beskriva mig själv blir det så lätt överflödigt tycker jag.

För det första vill man inte låta skrytsam och för det andra vill man inte låta som om man inte tror på sig själv, för det gör jag ju verkligen. Personliga brev om sig själv ska ju inte vara så långa heller, man ska få ner det viktigaste på några rader och försöka sticka ut i mängden så de kommer ihåg en. Det är ju svårt att veta vad folk vill höra om en också!


   Hur kommer det säg att man kan ha så mycket att säga om andra men när man ska säga något om sig själv så tryter orden för en?


Mina absoluta favoriter

Hejsan bloggen

Idag är det verkligen skitväder ute.
Regnet har öst ner enda sen imorse och det känns faktiskt som om det vore höst ute idag.
Vad brukar ni göra när det är sånt här ruggigt väder utomhus? Lägga er under en filt och se på film? Baka en kladdkaka?
   Jag gillar att göra båda de grejerna när vädret inte lockar ... men jag har två absoluta favoriter jag tar till när regnet öser ner.

COSMOPOLITAN + GEISHA CHOKLAD



Jag älskar denna tidning och har prenumererat på den sen jag var 14 år, i 4 hela år alltså.
I augustinumret hade en läsare skrivit in:

"Varje gång jag får hem min nya Cosmopolitan
 blir jag löjligt glad och slänger mig på sängen och
läser den. Av någon anledning höjs mitt självförtroende
 varje gång jag läser tidningen, den innehåller allt jag vill
läsa om och lite till! Ni får mig att känna mig kvinnlig och vacker.
 Har testat andra tidningar men denna är den enda som är komplett, tack så himla mycket!"

När jag läste detta var det som om jag själv hade skrivit dessa rader. Precis såhär känner jag för denna tidning. Det var nästan lite läskigt att läsa det, det kändes precis som om jag hade skrivit det för länge sen och bara glömt bort det. Hur som helst, tidningen är alldeles underbar och prefekt genomtänkt in i minsta detalj.

Om ni aldrig har läst denna tidning rekommenderar jag er att springa iväg till närmsta affär och köpa augustinumret medan det fortfarande finns ute. Detta nummer var ett av de bästa, enligt mig i alla fall.
Det var mycket roligt och intressant att läsa denna gång, bla:

  • I männens drömvärld               
  • Sex 2.0                                     
  • Lär dig charma vem som helst 
  • 20 sätt att bli gladare               

COSMOPOLITAN IS THE SHIT
 


Tillskott till garderoben

Hejsan alla läsare

jag har precis kommit hem från sthlm. Det blev en bra dag med mycket shopping och fika ; ) Latte med morotskaka blev det såklart!
   Det blev inte något direkt speciellt inköp jag gjorde i huvudstaden, lite basic grejer mest.

Jag sprang däremot runt till alla Kicks som fanns inne i centrum i jakt på ett speciellt läppglans som inte finns här hemma i Västerås. Tror ni att jag fick tag på det då? Nej, det fick jag ju såklart inte, just my luck. Den var slut precis överallt och på sista Kicks jag var på sa de att läppglanset tydligen är slut i centrallagret!
Jag får försöka införskaffa det nästagång jag far till sthlm.


Nu tänkte jag äta lite kvällsmat, måla mina tånaglar och lägga mig framför Tv:n ett tag.

PussPuss

Sthlm för hela slanten

Godmorgon alla läsare

Jag är uppe tidigt, jag vet, men det beror på att jag ska åka till sthlm idag och shoppa lite <3

Vi får väl se om jag hittar något extra fint som jag kan tipsa om ; ) Nej, nu ska jag äta frukost och börja göra mig iordning. Ha en underbar dag !


PussPuss

Baka, baka liten kaka

Hejsan bloggen

Jag sitter och dricker det som är kvar av min latte.
Imorse, eller snarare vid kl. 12, bakade jag nämligen en morotskaka. Älskar denna kaka, det är det bästa jag vet. Varje gång jag fikar ute är det alltid latte och morotskaka som gäller för min del!
Jag kan förövrigt tala om att den smakade himmelskt, hittade receptet i en tidning från ICA faktiskt.
   Har ni inget bättre för er att göra nu när det är regn och rusk ute så rekommenderar jag er att baka något gott, om inte för din egen del så för någon annans. Hemlagat är alltid uppskattat och bland det godaste som finns : )


   


Kolmården : )

Godmorgon alla läsare !!

Jag har precis ätit frukost och tänkte att jag kunde lägga in lite bilder från Kolmården på bloggen nu medan jag väntar på att mina kompisar ska vakna ; )


Här har ni några bilder av de ca 400 bilder jag tog! Enjoy

 
 



 
 


 


 
 
 
 
 




Måndags Update

Hallå mina små korvar ; )

jag ska alldeles strax äta tacos och sen ska jag kila iväg till Carolin för lite kvällsmys <3
Tänkte bara berätta lite snabbt att jag spenderade hela lördagen på Kolmården.

Det var super roligt faktiskt. Åkte hemifrån kl.07.00 och var framme runt 09.30. Först blev det safariparken med bilen och sen själva djurparken.
   Delfinshowen var skit häftig, även om det var lite för mycket marcoolio och lite för lite delfiner ; ) Sälshowen var också jätte bra, den var det verkligen humor i! 
   Föresten kan jag även stolt berätta att jag klappade den stingrocka också ; D Den var lite slemmig men ganska mysig ; )
Men men ... nu hinner jag inte blogga mera, bilder från Kolmården kommer upp imorgon.
Talk to you later !!


PussPuss



RSS 2.0