Hinner egentligen inte

Godkväll mina kära läsare!

Jag hinner faktiskt inte blogga nu, jag har ett sånt sjukt stort prov imorgon på ALLT vi har lärt oss hitills och jag måste verkligen plugga tills jag somnar  böckerna. Det är för mig en gåta hur jag ska få in allt på några timmar, men jag hoppas att allt kommer att gå bra. Här har ni i alla fall dagens outfit på en jävligt trött Isabelle imorse ; )


Dagens outfit
Klänning från Gina tricot
Sjal från H&M
Midjebälte från Gina tricot
Leggings från Lindex
Stövlar från Skopunkten (syns knappt)


HURRA!!

Hallå, hallå!!

Jag är super glad just nu. Jag klarade båda proven idag, både det skriftliga(fick 39/40) och free pouring testet. Jag var så jävla nervös när jag skulle hälla, det var helt sjukt! Både händer och ben skakade på mig, men som tur var satte jag ju det. SJUKT GLAD ; D Kan typ inte sluta le!
   Efter provet drog några jag och några klasskompisar till ett litet kafé och firade med smaksatt latte ; ) Choklad blev det ju såklart för min del. Nu måste jag plugga lite ... imorgon är den fruktade drinktävlingen!
Talk to you later ...


PussPuss



 



Blivande bartenders ; ) Hell yeah!!


Söndag=Pluggdag

Hallå i stugan!!

Jag har precis kommit hem och hade väl tänkt börja plugga. Det börjar verkligen bli nervöst nu, vet knappt vad jag ska plugga på. Jag ber till Gud att jag kommer klara provet imorgon och att drinkblandningen också kommer att gå bra.
   Jag känner mig helt stissig, kan inte sitta still och koncentrera mig alls idag. Vad är det för fel?
Nej nu måste jag verkligen försöka plugga, inte en enda minut för gå till spillo nu!
Talk to you later ...

PussPuss



Trofast bästa vän!






Vet inte om ni redan har läst detta, men mitt hjärta gråter när jag läser detta. Underbara små oskyldiga djur!



Vilken garnish?

Godmorgon på er!

Jag har precis ätit frukost och filat mina naglar ; )
   Förmiddagen kommer att bestå av plugg, plugg och ännu mera plugg. Jag ska öva lite praktiskt idag också: prova några olika garnish varianter och även träna lite free pouring. Jag tror att jag har kommit på vad jag ska ha för garnish till min drink på måndag. Det kommer bli klockrent!
   På eftermiddagen ska jag försöka komma iväg och shoppa lite. Jag har nämligen sett en jätte gullig sjal som jag vill ha, sen får vi se som det blir något mer än det!
Talk to you later ...


PussPuss

  
En äppel garnish jag gjorde igår


Drinkblandning!

Hallå där mina små korvar ; )

Här hemms hos mig är det drinkblandning i full gång. På måndag i skolan ska vi ha drink tävling, och jag är helt överdrivet taggad. Det här kan bara inte misslyckas ; D Vi ska komma på ett helt eget drinkrecept och göra det framför alla nu på måndag.
   Jag tänker inte avslöja vad jag har komponerat ihop än, men det innehåller i alla fall någon utav dessa flaskor:

Kan ni gissa vilken?




Sorry!

Hallå, hallå!

Jag vet att jag lovade att skriva igår, men det blev så mycket, så det hanns inte med! Sorry!
   Jag har i alla fall nyss vaknat och ska väl snart äta frukost och så. Sen blir det till att plugga lite på dagen och ikväll ska mamma och jag ha en liten drink blandning hemma ; D Jag måste testa lite vad som funkar och inte funkar. Jag tror att jag kan ha en skit bra idé, men vi får som sagt se om den fungerar i praktiken.
Talk to you later ..

PussPuss



Snabb utdate!

Hallå mina små korvar!

Här händer det grejer, det vill jag lova! Jag hinner inte berätta allt nu. Jag har jätte mycket att göra och planera så kommer inte att hinna blogga mer idag. Men jag lovar att jag skriver imorgon!! Take care ..

PussPuss

P.S Tack Andrea för komentaren, den värmde ;)

Nya tag!

Hallå i stugan!


Jag vet att ni kanske börjar bli trötta på att höra allt om vad jag gör i skolan, men jag måste ju faktiskt berätta hur det gick på den praktiska tävlingen idag.

   Krögaren kom aldrig, vilket var lite tråkigt, men vi hade tävlingen i alla fall. Jag vann den tyvärr inte och är så jävla besviken på mig själv för det. Men jag tror  faktiskt att jag kom tvåa för min lärare sa att han blev jävlig imponerad av mig idag och tog till och med en av mina drinkar till sin lunch ; )
   Jag är en sån person som lägger skit höga krav på mig själv. Misslyckas jag med någonting kan jag bli så himla frustrerad och arg på mig själv att jag inte kan tänka på annat på flera veckor. Det är just därför det blir så himla jobbigt när min lärare jämt låter mig göra de svåraste grejerna. Om jag också hade fått gjort nått så simpelt som en Sex on the beach eller Cosmopolitan hade jag kanske vunnit ju!
   Ne usch, nu orkar jag inte bry mig mer om det här. Jag ska verkligen försöka lägga det bakom mig och ta till nya tag tills imorgon!
 Nu ska jag plugga lite ... Talk to you all later ...


PussPuss


Pluggar ..

Hejsan alla goa läsare!

Jag sitter här och pluggar för fullt, men kände att jag behövde ett litet break. Jag ska snart hoppa ner i sängen och läsa lite i läroboken och sen blir det till att sova.
   Har ni tänkt på hur mycket bättre det går att plugga när man har någonting att tugga på? Jag är en riktig sucker för mörk choklad, så det är ju såklart det jag använder mig av när jag pluggar. Idag blev det den Lindt Excellence 70%,  den är underbart god!
När jag var liten hatade jag att plugga och det var då jag kom på knepet med godis. Jag brukade ha en lite skål med lösgodis framför mig, och varje gång jag kunde något/svarade rätt så fick jag ta en godis ur skålen. Jätte bra idé va? ; P
Det fungerade faktiskt rätt bra.
   Ne nu ska jag ta och krypa ner under täcket och läsa lite ...


PussPuss




Skräck och ångest inför morgondagen!

Hallå alla gulliga läsare!!

Jag har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta lite tidigare idag så jag hann ta det tidiga tåget hem. Och tur var väl det eftersom jag har så jävla mycket att göra ...
   Nu börjar jag verkligen känna hur jävla mycket saker vi har att lära oss. Veckorna har gått så himla fort, och nu gäller det verkligen att plugga stenhårt hela den här veckan. Varför? undrar ni säkert!
   För det första kommer det att komma en krögare till skolan imorgon och titta på när vi ska ha en lite praktisk tävling. Gillar han någon av oss kommer han erbjuda den personen lite praktik på hans ställe. PRESSURE!
   För det andra har vi ett prov på måndag om typ allt vi har lärt oss hittills, plus att vi kommer ha ett litet praktiskt prov samma dag.

Jag ber till Gud att allt kommer gå skit bra, jag vill verkligen visa både krögaren och min lärare imorgon att jag vill och att jag kan! Önska mig lycka till!!

Nu måste jag plugga sönder ; P Här har ni lite bilder från våran förra tävling i torsdags:


 


PussPuss


Konrad hela helgen!

Hallå, hallå!!

Idag har det varit full rulle. Jag har varit på kalas och hjälpt till lite i Kims lägenhet.
   Gårdagen var trevligt, men kanske lite stressig. Mötte upp Sofia och hennes kompisar på bussen och sedan bar det av till Konrad igen! Vi drog hem ganska tidigt eftersom alla skulle upp tidigt idag. Om några veckor kommer Sofia tillbaka och då blir det Konrad en hel helg, från de öppnar tills de stänger, eller var det inte så? ; P hehe
   Nu ska jag käka och sen blir det lite plugga också.

PussPuss






Redo för kvällen ; )

Hallå där!!

Jag börjar bli redo för kvällen. Tänkte att jag skulle slänga upp en bild på what I´m wearing tonight. Vi hörs lite senare mina små korvar ; )

PussPuss

 
Kvällens outfit
Bolero från H&M
Tubtop från H&M
Jeans från Gina tricot


Jag har inte dött!

Hejsan alla läsare!

Jag har inte dött, jag har bara varit jävligt seg och bakis och bara legat i sängen hela dagen.
   Men nu är det nya tag igen. Jag ska strax ner på stan och träffa Sofia och ta några drinkar tillsammans och bara umgås. Det kommer att bli skit trevligt, träffar ju inte henne så ofta men när vi väl gör det är det som om vi aldrig varit ifrån varandra på något sätt.
   Natten var i alla fall hur kul som helst och det var underbart att träffa så många av sina vänner samtidigt. Detta får vi ta och göra om snart!
Det bästa på hela kvällen var nog när vi, eller okej JAG, satt och sjung Disney-låtar i mikrofonen med världens inlevelse, haha. "Du skulle ha fått en guldbiljett i Idol"

Det var väl lite att ta i, men tack för alla komplimanger!
Nu måste jag börja fixa mig ... men har ni lite bilder från igår.


 



Kvällens outfit


Kvällens outfit
Klänning från Forever21
Leggings från Lindex
Skor från Din sko


Klänning eller inte, det är frågan!

Hallå, hallå!!

Jag håller på att välja kläder inför kvällen och kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha klänning eller inte! Tänk om det blir för kallt. Haha, vilka bekymmer jag har!
   Ikväll är Konrad som gäller, om allt går som planerat, vilket det nästan aldrig gör, men ikväll ska vi i alla fall se till att ha skit roligt och parta hela natten lång.
Ne, nu måste jag göra mig i ordning. Det blir nog klänningen ändå ; )
Talk to you later ...


PussPuss



Brunhårig barbie!

Godmorgon alla läsare

Jag sitter här framför datorn och äter lite frukost.
Jag kan fortfarande inte riktigt komma över att min kompis Sofia har blivit brunhårig! När hon mötte upp mig igår i sthlm kände jag knappt igen henne, fick typ en chock.

Hon passar verkligen skit bra i det, med det var så himla otippat att just hon skulle färga håret mörkt. Hon har nämligen alltid varit min blonda, söta, lilla barbie som älskar rosa ; ) 


Sofia och jag i maj


Sofia igår, som brunett ; )

Idag ska jag plugga lite på dagen och ikväll blir det förmodligen utgång : ) Vi hörs lite senare ...

PussPuss


Kvälls bloggning

Hejsan alla där ute ; )

Jag har faktiskt precis kommit hem från sthlm. Vi drog över lite på tiden i skolan och efteråt träffade jag min sötnos till stockholmare Sofia <3 Vi gick runt lite på stan, käkade och sen blev det även en kvällsfika på det!
   Vi käkade på Sushi Bar, och det var andra gången i mitt liv jag åt sushi faktiskt! Sist jag åt det var för 4-5 år sedan, haha, så det var en riktigt upplevelse. Det jag blev mest förvånad över var att man blev så mätt av så lite. Jag fick typ trycka i mig de sista två bitarna. Men sushi var helt okej faktiskt, kanske lite smaklöst men jag gillade det ändå!
   Nej nu måste jag få lite skörhetssömn ; ) Lägger upp lite roliga bilder imorgonbitti!


PussPuss




Yeah I CAN shake ; )

Hejsan bloggen

Idag drog skolan över lite så jag har nyss kommit hem.

   Idag var det nästan bara teori i skolan, men på slutet av dagen hade vi en två praktiska tävligt och jag vann Shake-tävlingen, SÅ STOLT ; D
   När alla finalister(4 st) hade gjort sina drinkar frågade läraren alla andra i klassen vad de tyckte om våra prestationer. En tjej i klassen tyckte alla var bra för att hon klarade av att sila med en hand, men hon fick minus för att hon "grävde för mycket i sandlådan" hehe. (P.S jag brukar nästan jämt kunna sila med en hand, men det gick inte så bra när alla stod och tittade på, hehe Prestationsångest)
En annan tjej fick minus för att hon inte fick upp shakern förrens efter nån minut typ, och den sista tjejen fick minus för att hon också grävde för mycket i speedracket.

   Till slut sa en tjej i klassen "Isabelle var ju faktiskt skit snabb!" och då svarade läraren någonting i stil med "Ja det var hon. Hon var snabb, bestämd och jävligt professionell. Där var det verkligen inget fjantande" Han tog en lite paus och frågade vem klassen tyckte skulle vinna, sedan sa han "Jag tror fan Isabelle ta hem den här!"
Jag dunkar näven i bardisken och säger "Oh yeah!" hahaha I CAN shake ...
   Japp så såg min skoldag ut i stora drag ; ) Nu tänkte jag ta ett bubbelbad och sen måste jag plugga lite..



PussPuss




Mixologi

Hallå, hallå

Jag är helt slut i huvudet och var tvungen att ta en paus från mitt pluggande. Jag tror jag kommer att gå och lägga mig väldigt tidigt ikväll. Jag håller nämligen på att somna i mina anteckningar. 
   Jag tänkte berätta lite kort om skoldagen innan jag gör mig redo för lite läsning i sängen ; )
Idag jobbade vi nästa bara med praktisk mixologi. Det var verkligen skit roligt, tiden går så pass mycket fortare när man gör någonting, istället för att bara sitta och lyssna och skriva massa saker. Man lär sig dessutom mera av att se och utföra olika uppgifter, det tycker i alla fall jag!
   Det mesta vi gjorde idag smakade väldigt gott, förutom nån jäkla mint blandning jag fick göra, bara för att kolla om mint passade ihop med whisky ... svar: NOT haha
   Jag summerar: dagen var väldigt rolig och lärorik. Jag ser fram emot vad som komma skall ...

Här är lite bilder från morgonens mixologi timme!


 





Stress ...

Hallå där!

Jag är skit stressad just nu, har jätte mycket plugg idag, jätte många papper att göra och "glosor" att lära mig.
Tänkte att jag skulle slänga upp dagens sköna outfit innan jag sätter igång med allt.
Vi hörs lite senare ikväll istället ...

PussPuss


Dagens outfit
Linne från H&M
Tröja från Nån liten affär i sthlm
Jeans från Bik Bok


Kvällen är räddad ;D

God kväll mina små korvar!

Jag tror jag har pluggat klart för ikväll, orkar i alla fall inte mer nu, och tack gode gud så är kvällen räddad för min del. Inte nog med att jag köpte tidningen Glamour på pressbyrån idag för att ha något att bläddra i på tåget hem, när jag väl kommer innanför dörren ligger det en underbart vacker inplastad Cosmopolitan framför mina fötter.

Kan det bli bättre?
   Nu ska jag frossa i artiklar och modetips, vi hörs imorgon, godnatt!!


PussPuss

 


Jag trodde att jag skulle dö!

Hejsan alla underbara läsare

Jag har precis kommit hem från skolan och sitter nu och äter på en blåbärsmazarin, mums!
   Idag i skolan överraskade läraren oss med ett oförberett pouring-prov. När han ropade att det var min tur trodde jag att jag skulle dö. Jag blev helt plötsligt jätte nervös, skakade och fick skit hög puls.
Hur det gick kanske ni undrar? Ja, jag satte 2 av 10 haha, vilket skämt. Men jag är fan glad för det var jätte många som inte ens klarade av att sätta en. Den bästa i klassen satte 4, så jag är faktiskt ganska nöjd ändå.
   Idag skickade läraren med oss tre papper med massa frågor på, så kvällen blir ganska fullspäckad, men jag ska försöka lägga upp nått skoj lite senare också ; )



PussPuss


Söndag, slut på helgen

Hallå där mina små korvar ; )

Söndag idag, och det innebär att helgen är slut. Imorgon blir det till att gå upp vid 6 igen och pendla till storstan!
Jag har precis kommit hem från stan och tänkte att jag skulle slänga in ett litet tips till er ....
   En gång i vecka brukar jag använda hårinpackning och det brukar oftast hända på söndagar, som är min "lilla SPA-dag". Jag brukar skrubba ansiktet och lägga någon ansiktsmask och ta ett långt skönt bubbelbad.
   Mitt tips till er är att använda L'oréals hårinpackning Elvital Anti-Breakage, om ni vill ha en bra inpackning till ett bra pris.

Jag fullkomligt älskar deras hårinpackning, och trots att jag har provat många andra återgår jag alltid till Elvital.
Håret blir lent och fint utan att tyngas ner.
Jag älskar min lilla gula burk och kommer alltid att använda den!





Smickrande eller bara irriterande?

Bekänner:

Jag har alltid varit en person som folk ser upp till på något konstigt sätt. Folk har varit villiga att göra allt för mig och velat vara som mig. När jag var mindre var det alltid någon i klassen som frågade om de skulle lämna tillbaka min linjal åt mig osv. Förut tänkte jag inte så mycket på det, men nu när jag har blivit äldre har jag uppmärksammat detta mer och mer.

   Jag kunde utnyttja detta väldigt mycket, oftast omedvetet, när jag var mindre. Jag bad alltid folk göra allt åt mig, "Stäng dörren!", "Hämta ett glas vatten!", det sjukaste var att det aldrig var någon som sa emot när jag sa åt dem att göra saker, de ifrågasatte det aldrig heller, utan gjorde som de hade blivit tillsagda. Usch, jag skäms nästan över hur jag var!

   När jag gick i högstadiet var det som värst, det är ju den period där många försöker hitta sig själva och är lite smått osäkra. Det fanns en tjej i min parallellklass som hade mig som idol(detta kom fram vid konfrontation). Hon var jätte gullig och rolig att umgås med, men efter ett tag kändes det som om det gick för långt, jag ville ju att hon skulle vara sig själv och inte en kopia av mig. Denna tjej började klä sig som jag, stå och sitta som jag, köpte precis alla som jag köpte och lyssnade på det jag lyssnade på osv. Men den dagen då jag insåg att det hade gått för långt var när jag och en annan kompis hittade ett papper under hennes säng.

Jag tittade förbryllat på bokstäverna som prydde pappret, försökte minnas när jag hade skrivit det här. Min andra kompis sa "Är det du som har skrivit det där Isabelle? Det ser ut som det!" Tjejen tittade genast åt vårt håll och ryckte till sig pappret, "Jag har bara kladdat lite!" sa hon.

   Några dagar senare hade hon fått reda på att jag tyckte att hon härmade mig extremt och vi började bråka. "Ja, du kanske är min idol, jag vet inte, jag försöker bara hitta mig själv!" hade hon skrikit åt mig. Efter detta pratade vi aldrig mer, vilket jag tycker är jätte tråkigt, hon bytte stil totalt och började klä sig i svart och började även sminka sig svart.

   Det jag vill ha sagt med allt det här är att jag har väldigt svårt för när folk härmar mig. Jag vill ha min egen stil och vara unik. Det är såklart det är kul när folk ser upp till mig och vill vara lite som mig, men det finns gränser. Man behöver inte köpa allt jag köper och försöka vara som jag bara för att få min uppmärksamhet, tro mig då hamnar vi snart på fel fot istället.

Var den du är istället, jag kommer att gilla dig ännu mer för det!!








Kappahls höstmode!

Hallå där mina små korvar!

Jag sitter egentligen och pluggar, men kände att jag behövde en liten paus. 
Näsan rinner fortfarande, men det känns lite bättre i huvudet och så, men jag behöver verkligen vila upp mig nu i helgen.
Men men nog om mig ; P
För några dagar sedan kom ett litet reklamblad från Kappahl hem i brevlådan. Jag blev faktiskt imponerad, jag gillar verkligen deras höstmode. Jag gillade i alla fall det lilla jag såg i reklambladet ; )

Här har ni en sida ur reklambladet:




Kan inte någon utrota förkylningen?

Godmorgon babes ; )

Jag kan ju börja med att skriva att jag mår för jävligt. Usch, vad typiskt att bli sjuk nu när jag precis har börjar skolan.
 Jag hoppas verkligen att jag bli bättre tills på måndag, för jag har fan inte "råd" att missa en dag i skolan. Varje dag går vi igenom skit mycket olika grejer, bara första dagen skrev vi ju runt 8 sidor i våra kollegieblock. Om man är borta en dag missar man även så mycket praktiskt! De sista timmarna i skolan brukar nästan alltid bara vara praktiska. 
 
Men men ... jag tänkte gå och käka frukost nu och sen går jag nog och lägger mig igen. Känner på mig att detta kommer att bli en skit rolig helg (NOT).
Talk to you later ...

PussPuss


"Länge leve mångfalden", eller?

Hallå där!

Jag sitter här och snörvlar och tänkte snart krypa till kojs så att jag kanske mår lite bättre till morgondagen. Det är otroligt skönt att det är helg nu i alla fall, så att jag får vila upp mig tills måndag igen. Jag går nämligen bara måndagar till torsdagar, fast idag snackade min lärare om att vi kanske kunde lägga till en extra del på fredagar. Detta skulle i så fall börja nästa vecka och man får välja själv om man vill gå det eller inte. Jag har inte riktigt bestämt mig än, det är ju så himla skönt med långhelger .... speciellt när man måste pendla





Men det var inte det jag tänkte prata om, jag tänkte berätta lite om min nya klass!
Jag kan börja med att säga att vi är en grupp ungdomar med väldigt olika personligheter.

"Länge leve mångfalden", eller?

Vi har en "brat" som går minst två gånger i veckan på Sturekompaniet eller Berns(äger förövrigt en sprillans ny BWM också) Vi har några blyga personer som inte riktigt syns och tar så stor plats och vi har såklart även några extroverta personer som tar väldigt mycket plats. 
   Erkänner: Det finns en person i min klass som jag har skit svårt för. Jag kan inte riktigt sätta fringret på vad det är jag stör mig så mycket på, men ibland jag blir oxtokig.
   En sak jag, i allmänhet, har väldigt svårt för är dumma, ointelligenta människor. Jag blir verkligen frustrerad när folk frågar självklara frågor osv. och denna person är precis så.
Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig mot honom/henne heller, för alla pratar verkligen med alla i klassen, men jag känner faktiskt att jag inte vill prata med honom/henne över huvudtaget. Är jag en ond människa för det?
De gånger vi har pratat med varandra sägs inte mycket, det vill jag lova! Det som sägs är så himla tråkigt och ointressant att jag säger mest "mm" åt allting hon/han säger!

Ne mina små korvar, det får räcka så! Jag vill inte skriva för mycket och känner samtidigt att det är dags att gå och lägga sig och försöka bli frisk igen!


PussPuss


HELVETE

Hallå där mina små korvar

Vet ni vad? Jag har blivit sjuk!!

Näsan rinner och jag har skit ont i huvudet nu, orka säger jag bara!
Jag har haft lite känningar i halsen några dagar nu men det har inte varit något problem, tills på lunchen idag. Jag kände hur jag blev sämre och sämre, och på tåget hem nu från sthlm trodde jag att jag skulle dö. Näsan rann och kroppen var helt slapp och gjorde sådär lite små ont, ni vet. Jag kände mig helt kraftlös!
   Nu måste jag försöka få i mig lite mat så att jag får mina krafter tillbaka ... lite senare ikväll kommer lite skvaller om min nya klass! haha
Talk to you later ...

PussPuss

 
Dagens outfit
Linne från H&M(syns knappt)
Kofta från Gina tricot
Midjebälte från Gina tricot
Jeans från Bik Bok




Älskar livet

Hejsan alla gulliga läsare

Jag har precis kommit hem från sthlm och skolan.
Jag älskar verkligen min nya skola, och tackvare att vi är en såpass liten klass har vi redan fått ganska bra sammanhållning tycker jag. : ) Det är verkligen jätte roligt och positivt!
   Vi fick arbete väldigt mycket praktiskt, idag med, och jag gjorde bort mig två gånger! MEN jag fick faktiskt de svåraste uppgifterna. Det känns lite som om min lärare vill kolla vad jag kan. Han verkar vilja pressa mig till att ta risker, som om han "vet" att jag egentligen kan!

Men det är jag inte så säker på(kan ju typ ingenting), det är bara en känsla jag får ifrån honom hehe.
   Idag har jag för övrigt jätte mycket att göra, jag måste läsa massa sidor i boken och göra klart ett frågepapper. Men det är inte nog med det, jag måste även öva praktiskt hemma ikväll.
   Detta blir nog tyvärr det enda inlägget idag eftersom jag har så mycket att göra, men imorgon har jag planerat att lägga upp lite roliga grejer, så håll utkik ; )

PussPuss


Plugga, plugga, plugga, plugga bort din sura min

God kväll alla läsare : )

Usch, jag har suttit och plugga nu i några timmar och är helt slut. Mina ögon orkar knappt hålla sig öppna längre!
Jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart, jag kan ju faktiskt plugga lite på tåget imorgon bitti också.
Jag gjorde läxan som vi fick, men läste även igenom mina anteckningar och pluggade på lite på det viktigaste.


   Jag har ett tips till alla er där ute som kanske har lite svårt att lära er saker ni ska kunna till prov osv. Ändvänd av mycket färger och former när ni antecknar i era block, det gör allt så mycket lättare. När du väl behöver informationen går du bara in i minnet, tänker på färgen eller bilden du har ritat, och svaret kommer att komma till dig snabbare än du tror.

Så här såg min kväll ut idag:



Färgpennor är ett måste när man pluggar enligt mig!



Taggad!

Hejsan alla underbara läsare!

Så sjukt skönt det är att vara hemma nu igen.
Mitt tåg hem från sthlm går 16.07 varje dag, och idag slutade vi lite senare än vanligt så jag sprang från kungsholmen till centralen och precis när jag kommer ner till spåren hör jag hur mitt tåg visslar för att köra iväg! 

"NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEEEJ STANNA" Skriker jag lite små högt för mig själv och kutar mot tågdörren och hann precis med ; P Så fort jag kom innanför dörrarna började tåget rulla!
   Idag var skolan verkligen skit rolig. Vi arbetade väldigt mycket pratiskt de sista timmarna och hade även en liten tävling i slutet.

Imorgon kommer vi träna ännu mera praktiskt och jag känner mig verkligen taggad och motiverad nu!
Jag ska tammefan bli bäst i klassen!! Jag kommer verkligen att kämpa sjukt hårt för det här nu, whatever it takes!

Nej nu måste jag göra min läxa och läsa igenom dagens anteckningar ...


PussPuss

 

Dagens outfit
Tröja från Kappahl
Sjal från H&M
Jeans från Bik Bok
Skor från Fred Perry


Första skoldagen avklarad

Hejsan alla mina gulliga läsare!

Jag har precis kommit hem från sthlm och min nya skola. Så skönt att äntligen vara hemma igen och få sätta på sig mjukisbyxorna ; ) Jag glömde tyvärr att ta kort på dagens outfit imorse, det blev så stressigt med tåget osv., jag får ta kort någon annan dag istället!
   Nu kanske ni vill veta hur min första skoldag var! Ja, till att börja med var det lite läskigt att åka tunnelbana helt ensam och försöka hitta rätt adress, men allt löste ju sig tillslut! Jag var till och med 40 minuter för tidig! hehe

Jag undrar faktiskt lite vad jag har gett mig in på nu! Det var sjukt mycket vi gick igenom idag, och våran läraren skrämde upp oss riktigt rejält. "Detta ska ni kunna och så är det bara. Det ska sitta i ryggmärgen och ni ska kunna göra de och de och de med förbundna ögon!"
Det kommer bli sjukt mycket plugg nu varje dag, bara ikväll måste jag läsa 50 sidor, helst ännu mer, plus att jag ska försöka lära mig allt vi skrev ner under dagen.(Typ 8 fulla sidor ett kollegieblock)

Ni får ha lite förståelse att det kanske kommer arr bli dåligt med uppdateringar nu ett tag, men jag ska försöka att skriva om hur allt går och lite till ; )

Nej nu måste jag sätta mig och plugga! Talk to you later ...




PussPuss


Babybelle uppdaterar

Hejsan alla läsare!

Nu i helgen har det varit dåliga uppdateringar, jag vet, men nu kommer det lite smått och gott!
   I fredags skulle jag ju ut på krogen med min kompis Ulle, men vi kom inte så långt ; ) haha. Vi började förkröka hemma hos henne och helt plötsligt var vi as packade och skrattade åt precis allting!

Vi beslöt oss då för att skita i krogen, eftersom vi förmodligen inte ens skulle komma in, och gick ner på stan och käkade på subway istället! Det var skit gott, även om man började må illa efter några tuggor!
Jag hade skit trevligt även fast vi inte gick ut, älskar den där bruden <3 Malmö snart då? haha
   Snart ska jag ner på stan och möta min brorsa och sen blir det nog bara till att ta det lugnt hemma. Skola börjar ju imorgon ... Scary !!

Här kommer lite bilder från i fredags ...

PussPuss


 
Jag         och         Ulle






Glass i stora lass

Hejsan alla där ute!

Jag är fortfarande skit seg och kommer nog somna om någon timme, men det stoppar mig inte ifrån att mumsa på lite glass. Det är så himla skönt med något kallt i magen när man har bakismage ; P Tycker ni inte?
   Ikväll blir det dulce de leche glass som gäller, den är så sjukt god! Den måste ni bara smaka om ni inte har gjort det än. It´s a taste of heaven!
Nu ska jag ut i köket och hämta en stor skål ... talk to you later

PussPuss






Bakisdag hurra!!

Hejsan mina små korvar ; )

Usch vad jag hatar bakisdagar! Inatt har jag sovit ca 3 timmar bara och mår inte så bra just nu, haha!
Sov faktiskt nyss middag i ungefär en timme, men nu känner jag mig bara ännu tröttare!
   I morse hjälpte jag Kim att flytta lite grejer till lägenheten och idag kommer jag bara sega i sängen.
Jag lägger upp bilder från igår imorgon någon gång, just nu måste jag bara vila och bli "frisk" igen hehe!

PussPuss



Fika in my heart

Hello bloggen!

Nu är jag hemma från stan igen. Det var super trevligt att fika med flickorna och höra vad de hade haft för sig nu efter studenten. Det blev mycket skratt och kaffe ; ) Det är så himla mysigt att träffa folk man inte har sett på länge, för då finns det så mycket roligt att prata om, håller ni inte med?
   Snart ska jag väl hoppa in i duschen också och börja fixa mig för ikväll. Vi får se vilken krog vi ska till, men just nu lutar det åt Konrad!
Talk to you later...

PussPuss


 
Två flickor<3 Den tredje glömde jag ta kort på för hon kom lite senare!


Dagens enkla outfit

Hallå alla läsare!

Jag ska alldeles strax röra mig ner till stan och träffa mina gamla klasskompisar.
Men innan jag drar tänkte lägga upp dagens simpla outfit : ) Enjoy !!



Dagens outfit
Tunika från Kappahl
Kofta från Cubus
Väska från H&M
Jeans från Gina tricot


Klasskompisarna<3

Godmorgon mina små korvar ; )

Jag har nyss vaknat och ska snart äta frukost tänkte jag.
Vid lunch idag ska jag träffa några tjejer från mina gamla klass Nv3B. Jag ser fram emot det jätte mycket. Jag har ju inte träffat dem sen studenten typ.
   Lite senare ikväll blir det faktiskt utgång också : ) Jag känner på mig att denna dag kommer bli skit rolig!
Ne, nu måste jag få i mig lite frukost...

PussPuss


Från en klassfest för typ 1 år sen ... Är jag mig lik? ; P



Recept

Tomatsoppa med pasta och basilika!

3 Stora tomater
2 Msk olivolja
1 medelstor lök, finhackad
1 Vitlöksklyfta, pressad
1 liten röd paprika, finhackad
1 liter grönsaksbuljong
3 Msk tomatpuré
Salt och peppar
1 Tsk socker
½ dl basilika blad eller torkad basilika
2½ Pastasnäckor


1.
Skär ett litet kryss överst på varje tomat, lägg dem i en skål och häll över kokhett vatten så att tomaterna blir täckta. Låt stå i ca 2 minuter, häll av vattnet och låt tomaterna svalna. Dra av skalet nedåt från krysset och kasta det. Hacka tomaterna grovt.
Värm oljan i en stor tjockbottnad kastrull, tillsätt lök, vitlök och paprika och fräs under omrörning i 10 minuter, eller tills alla ingredienser har mjuknat.
Tillsätt tomater och koka ytterligare 10 minuter.

2. Tillsätt buljong, tomatpuré, salt, peppar och socker. Lägg på lock och låt sjuda i 15 minuter. Ta kastrullen av värmen och tillsätt basilikan. Låt soppan svalna och kör den slät i omgångar i matberedare eller mixer. Häll tillbaka soppan i kastrullen och värm försiktigt.

3. Koka pastan mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet, lägg pastan i soppan och låt allt bli genomvarmt. Strö över färsk basilika och servera!



And that my friends is what's for dinner tonight


Matlagning

Hejsan mina små korvar

Jag har precis kommit hem från läkaren och affären. Jag ska strax börja laga mat, det blir en tomat och pasta soppa ikväll! Den är faktiskt jätte god, tror att jag ska lägga ut receptet till er senare ikväll så kan ni testa den själva, den är verkligen jätte mumsig ; ) tihi

Efter maten ska jag iväg med Kim och titta på lite lägenhetsgrejer, i helgen ska vi nämligen börja flytta allt!
Men hur som helst, lägger upp receptet senare ikväll ..

PussPuss


Sen morgon update

Hejsan alla läsare

Internet har inte fungerat på hela morgonen här hemma hos mig, så därför har jag varit lite seg med det vanliga morgoninlägget ;  )
Vet ni vad?
Jag är faktiskt redan klar med städningen av huset, och har duschat och klätt på mig också.

Idag har jag verkligen varit effektiv för att hinna med allt. Snart ska jag iväg till läkaren och sen måste jag även till affären och handla lite till kvällsmaten, som jag tänkte koka ihop senare.
Talk to you later....


PussPuss


The Hills

Godkväll bloggen!

Här kommer en liten kvälls update från mig:
Det blev inge TV-tittade för mig ikväll, det blev The hills heeela kvällen. Jag satt och kollade på massa gamla avsnitt på MTV:s hemsida och fastnade framför data skärmen.
   Jag fullkomligt älskar denna serie och kan knappt fatta det själv att jag suttit och kollat på det i flera timmar nu!
Nee, nu måste jag fan sova .. måste upp tidigt imorgon för att städa och sen har jag en tid hos läkaren vid lunch.
Talk to you later...

PussPuss






Gó och glad ... geisha choklad

Hejsan alla läsare!!

Jag har precis kommit hem från Friskis&Svettis, där jag körde ett 75 minuters spinning pass. Det känns så himla skönt att ha kommit igång med träningen igen!
   Tidigare idag var jag ju med min barndomskompis Erica och vi hade jätte trevligt tillsammans. Först tog vi en tripp till hälla shopping och köpte lite små godis(Jag köpte även en jätte gullig väska).

Efteråt åkte vi hem till henne och tittade på film och snacka skit. Vi hade ett ganska långt samtal om gamla bekymmer ; ) haha, det är alltid kul att prata om gamla minnen tillsammans.
   Snart kommer Kim hit ett tag och senare blir det nog bara att ligga framför TV:n..
Vi hörs senare babes ...


PussPuss


Dagens outfit
Tunika från Zara
Linne från Gina tricot
Jeans från Bik Bok

 

Dagens inköp: väska från H&M 129:-



Barndomskompisar

Godmorgon bloggen!

Jag har precis ätit min goda frukost, som bestod av två mackor med mosad avokado på och ett stort glas juice.
   Snart ska jag börja klä på mig osv., för lite senare ska jag nämligen träffa min barndomskompis Erica som jag inte har sett på 2 månader nu. Vi har känt varandra sedan vi inte ens hade fyllt ett år, 19 års vänskap baby!

Det ska bli väldigt trevligt att träffa henne igen. Vi får väl se vad v hittar på idag, jag tippar på att det blir te och kortspel ; )
Talk to you later..
PussPuss

Minnen!

 
 
 
(Ett litet kollage från barndomen)



HELT SLUT!!

Hejsan mina små korvar ; )

Jag har precis kommit hem från Friskis&Svettis, och jobbigt var det!
Jag och Carro bestämde oss för att köra deras Ki Box pass ikväll och emellan åt trodde både jag och hon att vi skulle dö. Haha
   Jag har typ inte rört mig på hela sommaren. Jag känner mig väldigt otränad just nu och känner att jag vill komma igång med träningen igen! Cyklat väldigt mycket har jag dock gjort i sommar, men inte tränat!

   Svetten rann som jag vet inte vad under detta pass, och efteråt kändes det att vi verkligen hade tränat.
Detta ska vi definitivt fortsätta med!! Carro och jag kommer att bli värsta fit. Beach 2009 here we come! ; )






Soleksem


Det är tydligen inte bara jag som får soleksem på fingrarna på sommaren.
Natacha Peyre
får det tydligen också nu när hon befinner sig i LA! Natacha och jag kanske är lika trots allt. haha(Min kompis brukar säga att vi är det)
   Jag brukar få soleksem på höger tumme nästan jämt när jag är ute i solen, jätte irriterande, och det kliar som bara den!
Men detta brukar jag faktiskt lösa med att smörja lilla tummen med hög solskydds faktor och linda lite kirurg tejp runt den haha ... Hellre en vit tumme än en eksem-tumme!


Börja jympa?

Godmorgon bloggen : )

Jag känner mig på strålande humör idag! Detta kan bero på att jag och Fru Carolin kanske ska prova på Friskis&svettis senare ikväll. Jag undrar om det är något för mig!
   Jag har dansat så länge jag kan minnas, men tänker inte förtsätta dansa denna "termin". Det är sorgligt som fan, jag vet, men jag känner att jag inte får ut någonting av den längre. Visst, det är alltid underbart att dansa, man blir skit glad och sådär, men jag kommer inte längre i utvecklingen och då känner jag att det är dags att lägga det på hyllan.
Dansen kommer alltid vara ett underbart minne i mitt liv som jag alltid kommer att vara tacksam för, men nu börjar man bli gammal och måste gå vidare! ; )
   Jag har alltid varit lite emot Friskis&Svettis, för jag har alltid tyckt att det verkar så fånigt, men jag ska ge det en chans.
Jag kollade runt på deras hemsida och tror nu faktiskt att Friskis&Svettis kan passa mig riktigt bra! De har jätte mycket olika aktiviteter att bjuda på. De har båda Spin, box, och yoga.
Vi får väl se hur det blir...Nu måste jag i alla fall slänga i mig lite frukost.

Talk to you later...
PussPuss







Ont i fötterna..

Hejsan alla läsare : )

Jag har precis kommit hem från stan och har jätte ont i fötterna. De är lite ömma från min springrunda igår också.
Idag var jag mest sällskap åt Daniel när han shoppade loss. Två par skjortor och en skit snygg klocka blev det åt honom. Lite senare mötte vi upp Anton och käkade på Vivaldi, en sallad blev det såklart för min del.
Älskar salladen på Vivaldi, man får göra sin egen mix: 5 valfria grönsaker och 2 olika kötträtter. Sallad, pasta, gurka och tomat ingår. Bor ni i Västerås så borde ni verkligen gå dit och prova deras sallad. Nu måste jag kila...
Talk to you later..
PussPuss



Dagens outfit
Tunika från Kappahl
Bälte från Gina tricot
Jeans från Bik Bok

 



Gå vilse i storstan?

Hejsan bloggen

Usch, just nu jag sitter och tittar på kartor på eniro över sthlm.
Om en vecka börjar studierna igen, fast i storstan! Hur ska detta gå?
   Jag är ju inte värsta bonden som aldrig varit utanför Västerås direkt, men i alla fall. Varje gång jag har varit i sthlm har jag klivit av vid centralstation och bara gått runt på stan, eller så har jag klivit av där och min underbara vän Sofia visar vägen hem till henne i axelsberg. Jag har aldrig behövt tänka så mycket vart jag ska!
   Nu ska jag helt plötsligt ta mig fram i storstan helt själv bland tunnelbansdjungeln! Jag måste erkänna att det är lite läskigt. Tänk om jag går vilse i storstan? Vad gör jag då?
   Sen så är det ju så svårt att beräkna tiden också, jag vet ju inte hur lång tid allt kommer att ta: vänta in tåget, åka till kungsholmen och gå till skolan. Jag kommer nog ta ett tidigt tåg från Västerås nästa måndag, så att jag vet att jag har gott om tid på mig!
   Efter någon vecka, eller så, går nog allt som på räls! (Får vi hoppas i alla fall)



Den fruktade tunnelbansdjungeln!



Läskigheter

Godmorgon alla läsare

Jag har precis vaknat och ska snart äta lite frukost, men först ville jag skriva lite om en skit läskig film jag såg här om dagen. The Strangers! Usch, jag satt helt spänd och skrek hela tiden.
Det är en riktig psykfilm, så om gillar ni sånt ska ni verkligen se denna film.
   Jag tyckte den var jätte obehaglig och jag hade faktiskt lite problem med att somna efteråt. Det obehagligaste med filmen var alla masker, jag hatar verkligen sånt. Jag blir alltid skit rädd om psykpersonerna i filmer har masker på sig, och det har de i denna film, USCH!!





Se denna film om du vågar : P haha


RSS 2.0