Happy new year




Tänkte bara önska alla ett gott nytt år : )
Nu drar jag nämligen till jobbet, så hörs vi igen år 2009 ; )
Ta hand om er

PussPuss


Nyårslöften

Så var det ju det här med nyårslöften!


De flesta nyårslöftena går ofta ut på att man ska sluta eller börja med någonting;


  • Sluta röka
  • Sluta äta godis/skräp
  • Börja äta nyttigare
  • Börja träna

Enligt mig är de flesta nyårslöftena väldigt tråkiga och negativa. Okej, det är väl inte negativt att sluta röka och börja träna, eftersom du mår bättre utav det, men hur kul känns dem löftena att följa?
Jag tror vi måste börja tänka om lite när det gäller just nyårslöften. Skaffa er positiva nyårslöften som ni vill förverkliga under det nya året istället. Vill du resa någonstans? Kanske ta kontakt med en gammal vän? Det kan egentligen vara vad som helst. Gör man positiva nyårslöften blir det mycket roligare att hålla dem. Andra vanliga gamla nyårslöften känns mera som tvång!


Jag har funderat lite vilka mina nyårslöften ska bli detta år och har hittills kommit fram till detta

  • Resa (Helst två gånger, en resa i sommar och en i höst/vinter)
  • Hälsa på min kompis Sofia (MINST en gång, helst fler)
  • Våga leva lite mer för stunden
  • Se till att göra ett riktigt äventyr

Japp .. detta tycker jag låter riktigt bra. Jag brukar egentligen inte göra några nyårslöften, men tänkte att det kunde vara kul att sätta upp några positiva mål för år 2009. Gör det du med ; )


Sista dagen på året

Godmorgon alla läsare : )

Sorry för den dåliga uppdateringen .. men det tog sån jävla tid med IKEA igår, och framför allt med att skruva ihop skiten när man kom hem. Vi köpte i alla fall en byrå som nu står i hallen : ) Det blev jätte bra när den väl kom upp, men efter att ha hållit på att skruva och dona så länge var det soffan som gällde för min del höhö


 
Så blev det : )

   Idag är det som sagt sista dagen på året 2008. Det känns lite skumt att det kommer vara 2009 imorgon, men men ... med ett nytt år kommer nya möjligheter .. och jag har stora planer ; )
Jag ska ju som sagt jobba ikväll, men det gör inte det minsta faktiskt (Har jag blivit vuxen?) Vi som jobbar ikväll kommer nog ha skit roligt ändå, jag vet att jag kommer att ha det i alla fall ; )
Ne nu ska jag ta ett varmt skönt skumbad ... talk to you later


PussPuss


Tea is the shit

Godmorgon : )

Tänkte slänga in en liten snabb update innan jag ska dra iväg till IKEA ; )
Jag hade sjukt trevligt hemma hos Carro igår, kändes så skönt att få snacka med henne. Båda av oss behövde nämligen prata av oss om saker som hade hänt i våra liv. Det blev mycket skratt och te som vanligt ; )
Ne nu måste jag klä på mig .. talk to you later

PussPuss


Tea is the shit



 


Carolin<3

Hallå igen ; )

Tänkte bara skriva att jag drar iväg hem till Carolin, min slampa, min fru och mitt allt <333
Blir nog där där ett tag ... så vi får se om jag bloggar när jag kommer hem , annars hörs vi imorgon ; )

PussPuss


Carro och jag!
Rätt gammal bild, men vi är så jävla sexiga ; ) hehe


Min framtid?

Hallå där alla läsare : )

Nu är jag hemma från fikat med gamla klassen. Det var jätte mysigt att träffa alla igen, och som jag trodde blev vi fler denna gång. Det roligaste var nog nästan att träffa Erik, han är så jävla skön ; ) Men det kanske inte är så konstigt man blir ju alltid på gott humör när umgås med en skytt, så säger i alla fall Astrologin.
   När vi gick på gymnasiet ägnade vi en gång en håltimme åt att förutspå varandras framtid, och min spårade då ut totalt! Erik satt och ordbajsade i typ en timme om hur jag skulle åka ner till Afrika för att rädda elefanterna från utrotning och gifta mig med en stor svart afrikan haha. Daniel reste då ner för att rädda mig men dödades då av min man. Efter incidenten drog jag iväg med Jim den sista elefanten och levde för mig själv. Jag arbetade aktivt för att rädda planeten och åkte ut med en roddbåt för att blockera för oljeborrningar i havet hahaha, det var nästan det roligaste av allt. Jag  viftade med händerna och skrek "Nej borra inte efter olja här! Kommer ni närmare drunknar jag!!"

Tillslut återvände jag till Sverige och blev en lite mystant i batikkläder som sålde afrikanska souvenirer. hahaha klockren historia eller vadå?
   När vi fikade idag började vi i alla fall snacka om historien igen och Erik kom då på en ny till mig om inte denna skulle slå in. Den andra framtidsutsikten för mig, enligt Erik, är att jag kommer fastna inom bartenderyrket och bli en så kallad 40årig gammal fjortis tant hahaha. Jag kommer tydligen att gifta mig med den jag tror är mr right och skaffa några barn, men sedan kommer antingen jag eller dem dra sig ur förhållandet. Därefter kommer jag sluta tro på kärleken och bara leva livet


Jaa ni .. vad tror ni egentligen? haha kommer någon av dessa slå in?



Erik the thinker


Lite folk från gamla klassen




Gamla klassen

Godmorgon : )

Gud, vad länge jag sov idag .. var väl tvungen att sova ut efter helgens jobb. Men men .. lite senare idag ska jag ner på stan för att ta en fika med gamla klassen. Det kommer nog bli skit kul, jag tror nämligen vi blir flera denna gång än förra gången vi drog ihop en fika.
Det känns lite sorgligt att inte få träffa dem varje dag i skolan längre. Visst man saknar mer än andra, och vissa saknar man inte alls, men ändå!
Ne nu ska jag ta och äta lite frulle/lunch ; ) Talk to you later


PussPuss



Outfit a la nyår

Om jag inte skulle jobba på nyår skulle jag slänga på mig detta och dra ut och parta ; )




Söndag

Godmorgon!

Idag är det söndag och det innebär förmodligen dåligt med uppdateringar för min del ; P
Inatt när jag kom hem satte jag mig och skrev ett jätte långt inlägg som jag tänkte ha till kategorin BabyBelle Bekänner, men jag tänker nog inte publicera det. Det känns för personligt nu såhär på morgonkvisten ; ) Men vi får se, jag kanske lägger upp det någon dag i alla fall.
Ne orka .. nu ska jag äta frukost ; ) Talk to you later ..



PussPuss


Mr P och mr Svår




BMB







Nu drar jag till jobbet.. Vi hörs såklart imorgon igen ; )

PussPuss








Daniel

Hallå där : )

Jag skrev ju att jag förmodligen bara skulle slappa här hemma idag, men så blev det inte riktigt. Jag åkte faktiskt hem till min underbara vän Daniel. Han fick sin julklapp av mig och vi myste och drack te. Jag hade ju redan fått min julklapp av honom. Den hade han nämligen lämnat i min brevlåda på självaste julafton. Det var jätte gulligt, jag fick ett big pack med mitt favorit läppglans i alla färger som finns ; D Han känner mig sjukt bra, kanske nästan för bra! haha

Jahapp .. nu blir det i alla fall till att ta det lugnt några timmar till innan jobbet. Måste åka hemifrån runt 21.00. Vi får se om jag uppdaterar något innan jag drar .. annars hörs vi imorgon igen : )


PussPuss


Dani-boy and his guitar


En lång historia

Godmorgon alla gosiga läsare : )

För att ha jobbat inatt är jag vaken väldigt tidigt, men magen hungrade typ ihjäl, så jag var tvungen att gå upp och käka frukost. Igår kväll/natt stod jag som sagt i schlager baren och började kl 22.00 och det enda jag tänker säga är att skulle jag berätta allt som hände igår skulle det bli en jävligt lång historia, ojojoj!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu på dagen innan jag ska iväg till jobbet igen, men med största sannolikhet blir det nog bara till att chilla här hemma så man orkar inatt.
Ne .. nu ska jag bädda sängen ... talk to you all later


PussPuss


Alfapet

God kväll alla läsare!


Tänkte jag skulle hinna med en sista uppdatering innan jag sticker iväg till jobbet. Jag har bara tagit det lugnt nu här hemma, eller okej hjärnan fick jobba lite. Jag och min bror körde nämligen nyss alfapet : ) Jag gillar verkligen det spelet, det har jag alltid gjort och i år kom tomten med det i julklapp.


Tro det eller ej, men det var faktiskt inte jag som skrev kiss



Som jag skrev i inlägget om julen så fick jag ju en buddha staty i julklapp också. Jag håller på att göra ett litet "altare" här hemma och det börjar se riktigt bra ut .. eller vad säger ni?





Ne nu måste jag kila .. ta hand om er så hörs vi imorgon!

PussPuss


Outfit a la nyår


Julen

Hallå där!!

Nu är jag äntligen hemma och ska mysa lite innan jag måste iväg och jobba igen. Ikväll börjar jag kl 22.00, så jag har några timmar på mig att bara slappa.
Nog om det .. ni kanske vill höra lite om julen! Det är väl kanske inte det mest intressantaste, vi gör väl som de flesta andra på julafton.

Vi åkte till min moster och mina kusiner vid halv 1 för att äta julmiddag .. eller okej, det första man gör när man kommer dit är att dricka glögg : ) Sedan moffar vi i oss massa mat och så slutar det med att vi fikar lite i soffan framför kalle och hans vänner. När kalle är slut måste någon alltid springa iväg för att köpa tidningen, i år var det brorsans tur, och så vips kommer tomten. Det paketöppnas i soffan och sedan myser vi bara innan det är dags att åka hem igen.
Japp, så är det varje jul i våran familj .. and i wouldn't have it any other way.
Ne nu ska jag slappa lite, kanske titta på någon film, men här har ni lite kort från julafton:




Julbord + kalle och hans vänner = ett måste


Jag och kusin Jonatan : )


Bror och Kusin Andrea och jag


Tomten kom med klappar


Tomten kom bl.a. med min underbara Buddha <3


Update

Godmorgon alla läsare : )

Nu har jag ätit frukost/lunch tillsammans med min brorsa. Han och min andra bror kom och hälsade på mig på BMB igår när jag jobbade. Under den senaste månaden ungefär har jag och min ena bror kommit mycket närmare varandra. Vi kan prata om nästan allt med varandra nu och det känns verkligen jätte skönt att ha sin bror här hemma. 
   Men tillbaka till igår .. brorsan stannade efter stängningsdags och åkt hem tillsammans med mig. Han fick till och med smaka på chokladbollar från kocken haha. Jag tror faktiskt han tyckte det var lite coolt att få vara backstage på Blue moon bar haha. Det var jätte många vakter som kom och sa åt honom att han skulle gå hem och varje gång svarade han "Jag väntar på min lillasyster!" hehe så gulligt.
   Förövrigt var det väldigt stressigt igår. Gästerna kom runt 20.00 och sen vällde de in. Jag fick springa runt ända tills stängning och hann inte ens med en enda rast. Men så är det ibland inom restrang/bar branschen.

Nu tänkte jag klä på mig och åka och titta lite på mellandags rean. Jag ska nog fråga om brorsan vill hänga på. När jag kommer hem berättar jag om julen och så får ni lite bilder från den : )


Men så länge kan ni få bilder på dresscode julafton ; D enjoy






Dåligt, jag vet!

Hallå där mina små korvar ; )

Jag vet att jag inte ha uppdaterat på länge nu, men det har varit så mycket  nu med julafton osv.
Hinner inte berätta så mycket nu heller, måste nämligen kila iväg till BMB och jobba.
Imorgon berättar jag om hur julen har varit och så kommer lite bilder : ) Vi hörs då .. ta hand om er!

PussPuss


one day to go

Godmorgon : )

Ojojoj .. imorgon smäller det, JULAFTON!! Eftersom det är dagen före idag så innebär det hemma lagad risgrynsgröt med mandel i hemma hos oss. Det kommer bli jätte mysigt, älskar det. Jag tror faktiskt aldrig jag har fått mandeln, haha inte på några år i alla fall. Förra året fick min brorsa den och får väl säkert den ikväll med. Han tar jämt så himla mycket gröt så det är klart att mandeln hamnar i hans tallrik oftast.
   Men men just nu är jag hemma i lägenheten och ska snart äta lite frukost. Sen ska jag röra mig till hemköp och köpa lite ingredienser till en ny julrätt som vi ska prova imorgon på självaste julafton : ) Vi har rätt många veganer i släkten så vi ska göra något som alla kan äta, berättar såklart om det blev en succe eller inte ; )
Ne nu ska jag äta frukost och börja röra mig ... talk to you later

PussPuss



Outfit a la nyår


Resultatet

Hello babes!!


Nu är jag hemma från frissan, och det blev riktigt kort! Kortare än vad jag sa till henne, men men det växer. Nu är det riktigt fräscht i alla fall : ) Här får ni två bilder jag nyss tog med camen, enjoy:





Klipp, klipp

Hallå där : )

Nu är huset rent och fint. Granen står uppe i vardagsrummet också och det enda som saknas nu är snö på marken. Varför får vi aldrig en riktigt vit jul?
Jag hinner inte sitta här och babbla egentligen för jag ska iväg till frissan : ) Klipp, klipp!! Nu ska håret fräschas upp till julafton ; ) Vi hörs lite senare ..


PussPuss





Tradition

Godmorgon alla läsare : )

Jag har precis ätit min första julfrukost och ska snart börja städa. Varje år efter att vi har julhandlat(maten) äter jag samma sak varje dag till frukost, en rostad macka med en salladsskiva, gravad lax och hovmästarsås på. Till denna underbart goda macka är oboy ett måste ; )

Ser det inte gott ut?



Ne nu måste jag börja städa så att jag blir klar någon gång ..


PussPuss


Strålande jul

Hallå där : )

Det har varit full rulle hela dagen idag med ... Först åkte jag och Kim till åsby och sen blev det till att åka hem för att storstäda lägenheten. Damma, skura, dammsuga och torka golven såklart. Efter att allt var rent och snyggt ställde vi upp julgranen och pyntade den : ) Vi fick dammsuga en gång till i vardagsrummet efteråt, för tro det eller ej, men plastgranar barrar tydligen också hehe
   Efter middagen åkte jag hem till huset och myste med mamma och pappa. Vi har precis kollat klart på Arn, den andra av filmerna, och den var helt ok. Jag tror nästan jag gillade denna mer än den första filmen. Det var i alla fall mysigt att sitta med mina föräldrar och äta hemmagjord knäck och titta på film. Sådant händer ju faktiskt inte så ofta nu förtiden.
   Men men .. imorgon ska jag hjälpa till att storstäda hemma i huset och så ska granen kläs här med ; )
Jag får önska er alla en fortsatt trevlig söndagskväll ... och så hörs vi imorgon igen.



PussPuss




Så här ser det ut i lägenheten : ) Myspys!


4:e advent

Godmorgon : )

Idag är det äntligen 4:e advent och julafton är här om bara 3 dagar : )
Detta innebär att det är mycket att göra idag. Jag och Kim ska åka omkring och fixa massa grejer, sen blir det till att städa lägenheten och pynta. ÄNTLIGEN får jag pynta granen ; D hurra jag är så glad. Jag har gjort massa smällkarameller också. Jag tar kort på allt senare så får ni se hur det blev .. men nu måste vi käka frukost och röra oss iväg.
Ta hand om er så länge!

PussPuss



Julstress

Hallå, hallå!!

Jag har varit på farande fot hela dagen. Jag gick upp jätte tidigt för att skjutsa min brorsa till tågstationen. Sen bar det hem igen en snabbis för att klä på sig ordentlig, sen var det bara att hoppa in i bilen igen för att åka till tuna park. Hade hoppats att en klänning som är slut här hemma i Västerås skulle finnas där, men det gjorde den såklart inte. Just my luck!
Efter tuna park åkte vi tillbaka till Västerås och till IKEA. Vi svängde även in på rusta en snabbis och tog lite skräpmat på vägen haha. Tillslut hamnade vi hos mormor och morfar. Där fikade vi och nu är jag hemma igen.

Japp .. full fart hela dagen har det varit. Faktum är att jag snart ska åka iväg igen. Jag ska hem till Kims mormor ute på landet, så nu måste jag börja göra mig klar. Vi hörs förhoppningsvis senare ikväll.
Ta hand om er så länge ...


PussPuss


Nostalgi


Haha nyss tagen med camen .. 14 år? ; )


Hallå där : )

Nu är jag äntligen hemma igen. Det blev inte riktigt som planerat. Jag gick på stan med min kusin Jonatan istället. Sen blev det en tripp till hans replokal och sist blev det en långpromenad hem till honom. Vi drack lite kaffe och snacka skit. Det var faktiskt riktigt länge sen han och jag bara umgicks vi två. När vi var mindre var vi jämt med varandra, lite som bästa vänner. Jag sov nästan där varje helg på den tiden. Ojojoj .. nostalgi!

Ikväll är jag, som ni kanske märker, ledig, så vi får väl se vad som händer senare. Några kompisar vile dra ut på krogen, men det orkar jag fan inte med ikväll. Vi hörs säkert senare ..

PussPuss


Kläddrömmar



Me like .. speciellt väskan, snälla tomten?!



Lunch + shopping

Godmorgon alla läsare ; )

Idag är jag uppe ganska tidigt för en gångs skull. Jag ska nämligen ner på stan och möta Carolin vid 12. Hon har julavslutning i domkyrkan idag så efteråt blir den lunch någonstans och shopping : )
Ne nu måste jag fixa frukost och mig själv .. hörs lite senare. Ha det bra så länge!


PussPuss


Ta hand om er ..

Godmorgon alla läsare!

Jag tror detta blir det enda inlägget idag. Jag ska nämligen iväg på begravning och känner inte för att blogga om det när jag kommer hem.
Därför hoppas jag att ni alla får en fortsatt trevlig torsdag, så hörs vi säkert av imorgon istället.

PussPuss


Vafan då!!

TV4 vad fan gör ni?? 

Gud vad besviken jag blev ... sista reklamen, innan bonde Peter skulle göra sitt val, så visar de reklam på avsnittet som visas imorgon! Där det klart och tydligt visades hur Peter och Wille ligger på hotellrummet och pussas.
Snacka om att förstöra spänningen! Dåligt som fan TV4 !!!





Professionell bartender

Hallå där mina små korvar ; )

Jag har nyss kommit hem efter en runda på stan, och vet ni vad som har kommit med posten? Mitt bartendercertifikat.
Nu har jag det äntligen på papper!! Jag är en bartender!
Och det är inte nog med det ... Jag fick högsta betyg! ; D Professionell A***
Jag är så jävla glad just nu ... vet inte ens vad jag ska skriva.



Detta ska såklart ramas in och sättas upp : )


Två stygn

Godmorgon : )

Var det någon mer än jag som tittade på Titanic igår? Det tror jag nog ... älskar den filmen, har sett den hur många gånger som helst men gråter lika mycket, om inte mer, varje gång jag ser den. När jag var liten, precis när filmen kom ut, såg jag den på bio. När den kom ut på VHS köpte jag såklart filmen och köpte även cd-skivan med film musiken. Mitt rum var fullt va Titanic affischer. Japp jag var ett crazy-fan haha.
Ni som också älskar Titanic kan kanske glädjas åt detta : )

Tänkte berätta en annan sak som hände igår .. baby gjorde illa sig på jobbet igår : (
Han skulle skära av någon grej och skar sig i tummen istället. Efter 4 timmars väntan på akuten blev det tillslut två stygn. Det tycker jag personligen var lite snålt .. tittar man noga så ser man att det är lite öppet mellan stygnen, så där hade de kunnat satt ett till. Men men stygnen ska bort på julafton ; ) haha rolig julklapp va?

Ne nu ska jag äta frukost .. men här har ni ett sexigt kort på hans tumme, haha


(Går att förstora)




Om jag jobbade på kontor

... och inte i en bar, skulle jag slänga på mig detta en arbetsdag



Tisdag?

Godmorgon alla läsare : )

Idag är det tisdag igen och ingenting är som det brukar vara.
Mitt knä har krånglat, så det blir ingen box idag .. ska inte träna något denna vecka tror jag, mitt knä måste få vila ordentligt nu. Förra veckan var det ju sista avsnittet av desperate housewives också, så ikväll får jag inte ens bunkar mig i soffan framför det heller.
Ja .. som sagt det är tisdag, men ingenting är som det brukar vara på tisdagar!



Kalvfond

Hallå där alla läsare : )

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet tips till er. Varje gång jag gör någon maträtt som ska serveras med brunsås tillsätter jag alltid någon matsked kalvfond till såsen. Kalvfond används oftast för att höja smaken ytterligare, och det är precis vad den gör med brunsåsen. Såsen smakar så pass mycket mer än om man inte tillsätter något.
En bra grej med fond, som är lite som flytande buljong, är att den inte innehåller härdade fetter, vilket buljongtärningar oftast gör.
Ett till tips till alla er som gillar att göra köttbullar .. sätt en skvätt kalvfond i smeten och bullarna smakar mycket mer : )



Bild från touchoftaste.se



Jul-freak

Godmorgon : )

Gud va trött jag var igår .. jag somnade i soffan vid 8 och vaknade till lite senare. Då tittade jag på ett heroes avsnitt och sen blev det sängen. Ja, vad ska jag säga sömn betyder allt för mig. Får jag inte tillräckligt dör jag typ, haha. Det kanske inte är så konstigt att jag var så trött igår eftersom jag bara sov i si sådär 5 timmar efter jobbet i lördags.



Igår var det ju tredje advent och julen närmar sig med stormsteg. Det kryper i fingrarna på mig .. jag vill klä granen NU! haha Jag är ett riktigt jul-freak, och skulle jag få som jag vill skulle lägenheten va full med julsaker. Allt från julgardiner till julpynt och julgrupper. Någon dag nu i veckan ska jag röra mig ner på stan och köpa lite fina silkespapper och göra smäll karameller ; D haha








Gratis makeup

Bli medlem nu och få 50 poäng direkt.
Det är inte nog med det ... har du turen att bli medlem nr 200 000 får du 5000:- att handla för i valfri butik : )
Klicka på bilden nedan för att registrara dig .. och kom ihåg .. det är helt gratis!!


Mysig reklam :)





Lång natt

Godmorgon alla läsare : )

Igår var det en lång dag/natt på jobbet. Jag är alldeles slut och skulle ha kunnat sovit mycket längre om det inte var "disco" här hemma. Pappa sitter i vardagsrummet och tittar på någon film med surround soundet på högsta volym.
Igen respekt här inte .. haha men men .. Igår var det mycket att göra på jobbet. Det var packat med folk från när vi öppna tills vi stängde. Det blev ingen vila, bara spring 12 timmar i streck. Jag var hemma vid 4 igår natt.
   När vi hade stängt började jag städa undan i baren och min arbetskamrat började räkna kassan. När jag står där och torkar och plockar ser jag hur en skit skum man, på andra sidan bardisken, stirrar på pengarna som hon räknar. Han står det i säkert 10min-en kvart och bara glor. Det känns lite obehagligt så vi ber vakten ta bort honom, det är ju trots allt stängt. Men när vakten ska ta bort honom blir han helt crazy och stretar emot som fan och skriker "det är mina pengar!! De tar mina pengar!!" Tillslut får vakten bort honom.

Det skönaste var när vakten kom tillbaka och sa "Så där går det när syskon knullar med varandra, det bli en jävla konstig avkomma!" haha


Nej, nu ska jag äta upp min frukost/lunch och klä på mig ..



PussPuss




Off to work






Jobbet kallar .. Vi hörs imorgon igen mina små puddingar ; )

PussPuss








Missförstånd?


Jag fick en komentar idag som gjorde mig lite ställd faktiskt. Visst den var lite rolig, och jag vet inte riktigt om den är seriös ... men jag kanske måste förklara ett och annat för er nu!
Jag och Carolin har känt varandra i ungefär 7år och är bästa vänner. Jag älskar henne tills döds, som en kompis. När hon fyllde år några år sedan så gav jag henne en ring. Jag hade givetvis en likadan själv och sedan dess har vi kallat varandra för "fru" .. min fru Carolin!
Carolin har alltid varit där för mig och jag skulle inte kunna leva utan henne .. hon är "min fru", men vi är varken gifta på riktigt eller lesbiska.

Sådär .. nu hoppas jag att alla missförstånd är uträttade : ) haha


Minnen ...


Idag har min gamla skola sin årliga julbal för 3:orna.
Tänk att det har gått ett helt år sedan jag själv var där. Den dagen var i alla fall underbar och jag önskar att jag fick göra om det igen detta år. Det är så speciellt att klä upp sig och se alla andra uppklädda också. Man fick komma bort lite från verkligheten ett tag och bara njuta.
Undrar om jag någonsin kommer att använda min balklänning igen! Den hänger i garderoben inplastad och glänser. Det var nästan det bästa med balen, min klänning. Jag blev så otroligt nöjd med den och allt vart bara så perfekt i slutändan .. hela kvällen. Balen var underbar helt enkelt!












Underbara minnen ... Hoppas ni som ska på julbalen idag får lika roligt!




Humor

Godmorgon : )

Jag vaknade egentligen för ett tag sedan, men har legat och segat i sängen tills nu. Jag måste ju vila så länge jag kan så att jag orkar jobba inatt.
kvällen hemma hos Johanna igår var jätte trevlig. Vi tittade lite halvt på idol, annars snackade vi mest ; ) Mot slutet av kvällen började vi snacka humor och vilka filmer man tycker är de roligaste man har sett, haha Det spårade ur lite när jag skulle snacka om Scary movie 3, haha den är så sjukt rolig!

Mina absolut roligaste filmer jag har sett är:

Meet Dave
White Chicks
Sorority boys
Deuce bigalow

Scary movie 3


Dessa filmer är precis min humor, jag har sett dem hur många gånger som helst ; P




♥♥♥
Glad Lucia på er allesammans ...och grattis på födelsedagen Mormor!
♥♥♥





Idol med Johänna

Hallå där : )

Jag har precis käkat, kom hem från Carolin för ett tag sen, och snart ska jag iväg igen ; ) Ikväll ska jag hem till Johanna och tydligen titta på idol finalen, haha. Jag har faktiskt bara sett ett avsnitt av idol detta år och det var det avsnittet när Johan åkte ut. Men det blir säkert roligt att se finalen i alla fall. Det kommer vara spännande att höra vinnarlåten.
Vi hörs kanske när jag kommer hem ... eller så hörs vi imorgon


PussPuss


Jolie


Snyggare människa finns inte



Underbart vackra Angelina Jolie





Off to Carolin

Hallå alla mysiga läsare ; )

Nu ska jag ta bilen hem till fru Carolin .. jag är nog där ett bra tag, men jag bloggar när jag kommer hem.
Ha det så bra så länge ..

PussPuss




Smoothie

Godmorgon alla läsare ; )

Idag är det fredag och jag har börjat dagen med en smoothie-frukost. Jag hade i lite jordgubbsfil, mjölk och frysta hallon. Det blev en underbar start på dagen. Faktum är att jag har lite kvar i glaset som jag smuttar på nu medan jag skriver.
Jag tog ju givetvis en macka till också ; P Inga gynnings bantningsmetoder här inte! hehe

Det blir nog en ganska lugn fredag för mig idag. Jag gjorde misstaget att gå ut dagen före jag skulle jobba en gång och det gör jag inte igen! Det var fan inte roligt att springa omkring bakis i si sådär 12 timmar, särskilt när man serverar sprit och känner alla ångor ; ) haha
Ne nu ska jag dricka upp min smoothie och bädda sängen ... talk to you later



PussPuss



Chokladkalender



Vet ni vad jag just kom på
?

Det här är första året som jag är utan en chokladkalender!
Det har inte slagit mig förens nu. Jag älskar ju choklad och
tycker det är mysigt att öppna en lucka varje dag fram till jul.
Ne, detta måste det bli ändring på, nästa år måste jag
verkligen köpa mig en kalender.
En rolig som grej jag har gjort sen jag varit barn är att jag har
öppnat luckorna och kollat på vad det är för liten figur på
chokladbiten, men jag har inte ätit den. När julen väl kommer
kan jag moffa i mig allt istället ; ) haha
Har ni någon kalender i år?





Hallelujah


Vet ni vad som nyss damp ner i min brevlåda?

Nya numret av COSMOPOLITAN ; D Wiiie
Åh gud vad jag älskar min tidning, man blir alltid så glad när den kommer. Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av den "heliga skriften", haha.

Vi hörs lite senare ..
PussPuss





Nu har jag kommit halvvägs i tidningen, blev avbruten av våra bästa år ; )
Tänkte bara berätta att det var en liten intervju med blondinbella i månadens nummer.
Ni kan kolla här, på cosmos hemsida, hur det gick till på hennes plåtning inför "intervjun".


Vinterland

Godmorgon alla läsare : )


Jag blev så glad igår imorse när det snöade, men jag blev ännu gladare idag när ja vaknade. Det snöar och är alldeles vitt ute. Snön ligger på marken, på bilar och har till och med bildad ett litet täcke på grenarna. Åh vad jag älskar det här! Hoppas, hoppas, hoppas nu bara att vi får en vit jul.
   Idag ska jag nog röra mig ner på stan efter lunch och kolla på lite grejer ; ) Men det gör jag inte förrän jag har kollat på våra bästa år haha.



Haha detta är jag i mars 2006. Vi skulle ta lite
vinterkort för att skicka till våra utbytesstudenter
i Spanien ; )


Onsdag=Spinning




Idag är det ju onsdag så det innebär ju att jag
måste kila iväg på mitt spinning-pass nu : )

Det ska bli skönt att svettes lite hehe
Talk to you later




Till alla pälsbärare

Hallå där!!

Detta inlägg är tillägnat alla er pälsbärare som försvarar ert klädval med att pälsindustrin här inte alls är som den i t.ex. Kina. Jag har hört folk säga att Kina inte har samma djurvärderingar som oss och det är där de flesta filmer kommer ifrån. Eller ni kanske gillar detta försvar mer "Det är lika illa som att äta kött!"
   Till alla er vill jag bara säga .. öppna ögonen för Guds skull. Pälsindustrin är en hemsk och vidrig värld, både här och över resten av världen. Tror ni mig inte så titta på detta klipp från Norge.
   Detta inlägg skulle kunna bli hur långt som helst .... men mer tänker jag inte skriva, för vad jag än skriver så kommer ni nog ändå aldrig lyssna. För let´s face it .. om ni hade lyssnad hade pälsindustrin förbjudits för länge sedan




 



Men jag hoppas av hela mitt hjärta att ni en dag kommer att förstå 
Att bära päls är fel

Two weeks to go

God-underbar-morgon allesammans!!

Idag är det exakt två veckor kvar till julafton ; D och det är inte nog med det .. det SNÖAR ute, Hurra!!
Jag hoppas som fan att det blir en vit jul i år. Det känns som att det inte har varit det på flera år nu. Visst vi har haft år där det har legat lite snö på backen, men jag vill ha en riktig vit jul där det ligger flera decimeter snö på marken. Vi får hoppas att det blir så i år.
Jag har en tendens att förlora min julkänsla om det inte ligger snö på marken några dagar innan jul, och på julafton såklart. Allt blir så tråkigt och det det drar ner mys-faktorn rejält när det inte är vitt ute.
Ne nu ska jag göra lite frukost : ) Talk to you later ..

PussPuss



Mina tisdags ritualer


Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på ugly Betty och därefter desperat housewives.
Älskar mina tisdagskvällar <33

  


Julklappar

Hello babes ; )

Nu närmar sig julen med storm steg. Jag och mamma har precis fikat efter att vi kommit hem från hälla. Alla julklapparna är klara för min del nu ; D Det känns underbart att vara klar med det i tid för en gång skull.
Är ni klara med julklapparna? Kanske en dum fråga ... det är inte många som är det!



Här är en av mina julklappar .. tänker inte berätta vem den är till ; )



Kvinnor och bilar


Ja vad ska jag säga? Kvinnor och bilar ...

Som några av er redan vet är jag ägare av en underbar liten Audi.
Många förstår inte hur jag klarar av det, men det ska jag berätta för er .. jag behöver hjälp med ALLT! Pappa satte på vinterdäcken och någon nisse som jobbade på macken fick fylla på spolar vätskan sist. Det enda jag egentligen gör själv är att köra den och skrapa rutorna nu när det börjar bli vintertider. Jag känner mig lite patetisk, men jag ska verkligen börja försöka lära mig vart allt sitter osv. Om jag tankar bilen själv kanske ni undrar .. och det gör jag ibland, men helst inte ; P Jag är så rädd att något ska gå fel, att jag häller spolar vätska där kylarvätskan ska vara.
Jag var nyss ute med Kim och fyllde på kylarvätska och tittade lite på alla andra behållare, och jag tror jag vet vad allt sitter nu.
Ja nu har ni hört en lite bekännelse om min bristande motorkunskap.
Nu ska jag i alla fall ta bilen och åka och hälsa på mammi <33

PussPuss

Kaviar och ost

Godmorgon : )

Idag känner jag mig på strålande humör : ) Jag sitter här framför datan och lyssnar på "It´s a beautiful day", hur kan man inte bli på gott humör av den låten? Älskar den!
Ne nu tänkte jag göra lite frukost. Idag blir det skogaholms limpa med kaviar och ost ; D I like! När man har kaviar och ost på mackan smakar det nästan som skinka. Det var faktiskt Ulle som lärde mig äta det bara för några veckor sen. Innan tyckte jag det var skit konstigt att folk hade kaviar och ost tillsammans på mackan. Där har vi ett ytterligare bevis på att man måste testa grejer innan man kan säga något om det.



Talk to you later ..

PussPuss



Hemmafru




Hallå alla läsare : )                                   
                     

Gud, nu är jag helt slut. Jag har precis blivit klar med
städningen. Det enda som är kvar nu är damsusningen,
men det har Kim lovat att han ska göra när han kommer
hem. Jag har diskat ALLTING vi har, och då överdriver
jag inte! Vi har inte orkat diska på några dagar nu och
det resulterade i att jag fick stå och diska i ungefär 1 ½
timme. Diskstället blev fullt så jag fick torka en hel del
förhand också. Men nu är det gjort och det känns super
skönt. Dammade och skurade badrummet också, nu är
allt skinande rent : ) Lite bossigt på golvet är det ju, men
det tar Kim hand om medan jag lagar maten Haha.
Känner mig som en riktig hemma fru.
Ne nu ska jag börja förbereda maten lite, det ska koka
i en timme så då kan det vara skönt att allt är klart så att
det bara är att sätta på spisen när det är dags.










Juicy friends forever




Detta underbara "bästis"halsband finns att köpa här.
Jag skulle definitivt inte tack nej till ett sådant


SPÖKEN

Godmorgon alla läsare : )

Hoppas alla mår bra. Själv så känns det helt okej i knät igen. Det var inte roligt i lördags, fyfan säger jag bara. Haltade fram och tillbaka i lägenheten och fick lov att ligga rak lång framför Tv:n i soffan 95% av tiden typ.
   Åh gud, vet ni föresten vad som hände inatt?! DET VAR SÅ SJUKT JÄVLA LÄSKIGT! Jag vaknar mitt i natten av att ljusstaken i köket tänds. Jag hatar verkligen såna här grejer och det verkar som om de jämt händer mig. Visst den "naturliga" förklaringen var väl kanske att jag inte hade skruvat av lampan riktigt ordentligt, men i alla fall!!
Inte långt efteråt hör jag en jätte duns från vardagsrummet, det vågade jag aldrig gå upp för. Jag låg stel som en pinne kvar i sängen och kall svettades. Nu när jag vaknade gick jag och kollade och då var det alla julgranspynt som hade ramlat. (De ligger framme på golvet i massa små kartonger på varandra, men måste ju vara förberedd)
Jag tror på spöken och det har jag alltid gjort ... och jag tror minsann att det kanske finns någon här med mig just nu.





Soffliggare

Hallå där alla underbara läsare

Tänkte bara berätta varför det har varit lite ont om uppdateringar nu i helgen. Efter torsdags incidenten på jobbet har faktiskt knät börja krånglat. Idag känns det rätt okej, men igår gjorde det skit ont varje steg jag tog. Det har därför bara varit vila för min del nu i helgen, måste låta ledbanden återhämta sig.
Det var väl inte så smart av mig att gå ut i fredags heller, dagen efter det hände, men nu har jag lärt mig det.
Imorgon blir det flera uppdateringar .. men nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon istället <33 Ta hand om er!

PussPuss



Kläddrömmar




Gud vad jag skulle vara lycklig om jag kunde sätta på mig detta idag!



Brorsan och jag

Godmorgon : )

Jag har precis ätit frukost. Igår skulle jag bara ha tagit det lugnt hemma med min brorsa, men han ville ut så det blev en sväng till pitchers och sen slutade vi på blue moon bar. Det var väldigt trevligt faktiskt. Jag drack bara två drinkar på hela kvällen så jag blev varken packad igår eller bakis idag, skönt!
Vi hörs senare .. här kommer två bilder i alla fall ..



Brorsan och jag


Jag och vakt-Patrik


Circus


Visste ni att ..




Hyacinten innehåller alkaloider och är giftig om den förtärs i
stora mängder. Hyacinten kan också framkalla allergi och har
av Astma- och Allergiförbundet listats som en av de värsta
doftallergiväxterna
.


Text från Wikipedia     
Bild från tulpankungen





Jävla leder

Godmorgon, i alla fall för mig ; )

Jag har precis ätit frukost/lunch och tänkte att jag skulle berätta vad som hände igår.
Jag kom till jobbet runt 16.00 och började då rodda upp min bar, fylla på allt som skulle fyllas på, ställa fram allt osv. Jag sitter på huk med böjda knän och ställer in massa spritflaskor i "reserv lådan" och då hittar jag en flaska som ska stå framme i baren istället. Jag måste ha setat i en konstig ställning för när jag reser mig upp märker jag att mitt vänstra knä har hoppat ur led. Jag tittar ner på vänster benet och ser hur smalbenet är riktat åt ett heeelt annat håll och blir helt kallsvettig. Jag lägger mig ner på rygg på bar golvet och tänker "Nej, nu måste jag till lasarettet. Fan jag som ville jobba ikväll". Jag ropar, men ingen är i närheten. Där ligger jag kallsvettig på bar golvet med ett snedvridet ben som pekar rakt upp i luften.
Jag inser plötsligt att jag måste ta saken i egna händer. Jag tar några djupa andetag, tar tag i knäet och smalbenet och vrider bestämt till. Det hörs en dov smäll och jag skriker till lite av smärtan, men benet ser rakt ut. Försiktigt testar jag och börja benet och det verkar fungera som det ska. Visst det gjorde lite ont och det kändes lite konstigt i kanske en timme, men nu känns det helt ok i alla fall. Jobbade hela natten ut.
   Mamma vill att vi ska åka till doktorn och höra vad de säger, eftersom jag faktiskt går ur led så himla ofta. Jag tycker det verkar skit onödigt eftersom de kommer att säga samma sak som de alltid säger: träna upp dina muskler så att dina leder får skydd runt om sig.


Ne usch för spagetti leder .. det är fan inte roligt



Working 9 to 5(eller inte)


Hallå alla läsare ; )

Nu ska jag kila iväg till blue moon bar och jobba.
Undrar om det blir mycket folk ikväll. Jag tror att alla
julbord var bokade idag i alla fall.
Hoppas bara inte det blir allt för stressigt.
För hoppningsvis lugnar det väl ner sig not kvällen/natten.
Det är ju trots allt bara torsdag.

Vi hörs .. ta hand om er!!


PussPuss


Christmas Classics


 

Tänkte tipsa er alla om att Preem just nu ger ut en julskiva helt gratis.
Jag och Carro gick förbi macken igår och tog oss en varsin. Den är faktiskt helt okej.
Det är hela 12 låtar och artisterna är bl.a. Elvis, Frank Sinatra och Eartha Kitt.

Spring till närmaste Preem mack och ta en du med ; )


Äntligen



Godmorgon alla läsare!!

Äntligen är vintern här! Det fullkomligt öser ner snö
just nu och det är vitt överallt. Gud vad glad man blir
när man vaknar och ser att snön har kommit, det är
alltid lika roligt även fast man inte är barn längre.
Det här blev det perfekta starten på dagen ..

Om ett tag ska jag åka till maxi och handla lite .. sen
blir det till att åka till jobbet. Jag har aldrig jobbat på
en torsdag förut, så vi får väl se hur det går. Men det
borde vara precis som vilken annan kväll som helst.

Nu ska jag klä på mig ... vi hörs lite senare




PussPuss




Fel kille


Var nyss inne på tv4.se och kollade in chatten med Bonde söker fru Peter.
Det här var bland det bästa jag hört på länge!

 Chatt
EmmaSitter här och väntar på min pojkvän. Har du några förförings knep....
PeterOm pojkvännen behöver förföring så är det fel kille!




That's what friends are for



 
 

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

 
 






Du och jag föralltid Carolin <33


Jul, jul strålande jul

Hallå alla läsare!!

Jag har precis kommit hem från spinningen och är jätte svettig just nu, nice va? haha. Ne jag ska hoppa in i duschen direkt efter att jag har skrivit det här. Tänkte bara att jag inte har uppdaterat på hela dagen så jag kanske borde göra det nu ; ) Nästan direkt efter frukosten ringde min Fru Carolin till mig så då tog jag bilen och drog hem till henne en sväng : )
Vi gick på en lång promenad, gick bl.a. till hälla och kollade på lite jul grejer. Älskar denna månad, allt är så mysigt. Alla ljus och pynt överallt ... åh vad jag tycker om det!
Vi gick hem till henne igen, lyssnade på julmusik och snackade skit, åkte direkt från henne till spinningen .. någon gång nästa vecka ska vi nog baka lussebullar tillsammans haha .. det ska bli jätte mysigt.



Carolin you rock my world <33


Ne nu ska jag hoppa in i duschen .. talk to you later

I <3 Frukost




Godmorgon alla läsare : )

Jag har precis ätit frukost och det var underbart gott. Jag gjorde lite scrambled eggs, tomater och sallad och sen tog jag  några skivor kalkon också. Jag hade ju såklart även ett glas morotsjuice och lite fil till det.
Jag fullkomligt älskar frukost, det är tveklöst det bästa målet på hela dagen.
Ne nu ska jag klä på mig osv .. Talk to you later!


PussPuss


Mys tisdag

Hallå, hallå : )

Jag har precis kommit hem från Ki boxen, tränade med Johanna idag istället för Carro, hon har nämligen sträckt ryggen och kunde inte träna. 
Okej .. nu ljög jag ... har inte alls precis kommit hem för när jag kom hem så käkade jag direkt ; ) Var vrål hungrig.
Hur som helst så sitter jag här nu och ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det till att krypa ner i sängen med lite varm choklad och titta på Ugly Betty och Desperate Housewives. Jag bara älskar tisdagar .. träning och mys framför bra program .. I löööv it!!



Saknar gamla snygga Gabrielle!!


Orka Idol-fans


Asså .. jag finner inga ord!









I ett förhållande

Hallå där alla läsare ; P

Igår när jag låg i sängen och skulle till att sova funderade jag lite över de roller som oftast finns i ett förhållande. Någon av personerna måste vara ledaren och den som dominerar medan den andra måste vara tofflan. Visst det finns säkert de som inte tycker att det är så och tycker att "men vi vårt förhållande gör vi lika mycket och delar på allt" osv. Jag skulle dock vilja påstå att dessa roller alltid finns, även om det ibland inte kan vara så tydligt.
Ta ett scenario ... Ett par kommer hem ungefär samtidigt från jobbet, känner sig lite frusna och bestämmer sig då för att ta ett mysigt skumbad tillsammans. Den person som oftast får sitta på "plopp" sidan tror jag garanterat är lite tofflig i förhållandet. För, kom igen, vem vill egentligen sitta på den sidan frivilligt? Personen i frågan kanske får det att se ut som om att han/hon vill vara snäll och offra sig, men jag tror att det handlar om att den personen inte vill ta en diskussion som han/hon vet att den kommer att förlora.
Där har vi även ett annat scenario ... den person som oftast vinner diskussionerna i ett förhållande är med största sannolikhet den dominanta. Den personen får alltid som han/hon vill och njuter av det!




Hahaha .. jaa det här var min lilla bedtime fundering igår! Jag tycker den ... vad säger man .. "makes a lot of sense", inte sant? ; )



Haha killar ..


Jag
:   Det är många som säger att boken om jag kunde drömma är skit bra.
           Filmen ska tydligen också vara skit bra.
Kim:  Fan va länge sen det var jag läste en bra bok!
Jag:   Haha du har ju typ läst en enda bok i hela ditt liv.
Kim:  Aaa men .... jag skämtade ju bara fattar du väl!
Jag:   HAHAHAHA aa visst!



Nu tändas tusen juleljus




Lite julstämning för själen; Julsång!



December


Hallå alla underbara läsare : )

Ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men så här runt juletider
är det så mycket som ska göras. Igår var det ju till exempel första advent och jag
och Kim åkte typ runt i hela stan och fixade grejer. När vi kom hem var det dags att
hänga upp adventsstjärnor i fönstren och tända det första ljuset, det var myspys!
Jag älskar verkligen denna tid på året.
Ne nu ska jag återgå till min frukost så hörs vi igen om ett tag ; )


PussPuss



RSS 2.0