Sol och bad

Gud vilken trevlig dag det har varit idag. Sol, bad och glass i hamnen med Carolin och Daniel ... sen ner på stan och fixa lite nödvändigt. Det känns just nu som att optikern vill suga ut så mycket pengar som möjligt från mig, men vi får väl hoppas att det blir bra tillslut.
Svängde även förbi Daniels mamma på eftermiddagen och kollade hur hon har det i sin nya lägenhet. Superfräscht och fint om ni frågar mig ; ) Nästan så att man blev lite avundsjuk.

Kan berätta en annan lite rolig grej ... förutom en massa änder, som vi matade och såg, simmade det även förbi en bäver vid vår brygga ... hur söt som helst : )







Kärlek



För några kvällar sen delade jag soffa med tre stycken hundar, två småttingar vid fötterna och en något större som ville ligga sked : ) Det värmde ända in i själen vill jag lova.

Nu känns det onekligen lite tomt!




Carro 22!

Min underbara Carolin fyller hela 22år idag. Det har firats med sol och bad, men även med tårta här hemma hos mig : ) BagarBelle har varit i farten igen!

Blir nog till att dra ner på power meet en sväng också, som drar igång nu ikväll.

Puss och kram, vi kanske ses på stan ; )









Festival!

Ramlade hem runt 4 imorse, men jäklar vad roligt vi hade det.

Jag älskar dessa veckor i Västerås, staden lever! Du lyckas alltid träffa folk du inte har sett på hur länge som helst, du får äta flottiga, härliga langos, hänga i öltältet, lyssna på musik och kolla runt i alla stånden. I torsdags blev det en sann festivaldag med langos, 3 spelningar, öltält och uteservering ... igår blev det dock en sväng på krogen också där vi dansade av oss lite : )

Tyvärr togs det inga bilder igår men jag tänkte bjuda på ett par från i torsdags.



 

 

 

 

 

 




RSS 2.0