Ulle-bulle

Hallå alla läsare!!

Jag har precis kommit hem från Ulle .. jag sov nämligen hemma hos henne igår. Det är så himlans smidigt att ha en kompis som bor mitt inne i stan ; ) Det är bara att traska hem från krogen så är man hemma hos henne på några minuter.
   Idag ska jag bara ta det lugnt, känner mig lite små seg ... men som sagt jag tog det faktiskt lugnt igår, så någon värsta baksmälla har jag inte. 

Kvällen började med lite förfest hemma hos Ulle medan vi gjorde oss klara, sen drog vi vidare till Robin och sen blev det Blue moon bar och sist men inte mist bar det av till subway ; D. Tyvärr glömde jag kameran igår så det blev inga bilder : ( Jag vet, det är skit störande.


Ni får en bild på mig och Ulle från studenten istället .. bara för att den dagen var underbar ; D





Friis & Company


Dessa snygga skor kommer från Friis & Company.
Hittade dem på chique där de kostar 899:-



Skulle gärna vilja tillägga dem till min skosamling ; )


Hurra för Erik

Hallå, hallå : )


Jag hade ställt klockan tidigt idag för att dra iväg och träna, men när det väl ringde orkade jag inte. Jag tänkte "Nee fan jag sover lite till, måste ju vara pigg till utgången kväll!" och så stängde jag av klockan. Japp så går det ibland. Just nu kan jag ju säga att jag ångrar mig lite, det hade varit skönt att träna, men det får jag ta igen någon annan gång.
  Ikväll blir det i alla fall utgång med lite folk för att fira Erik 19års dag ; D GRATTIS!! Det kommer nog bli riktigt roligt, men jag SKA verkligen ta det lugnt med spriten ikväll. Sist var det fan inge bra alls, usch!
Ne nu ska jag röra på mig .. talk to you later
 

PussPuss

Kväller ..

Hallå på er!!

Vad har jag haft för mig idag? Ja .. till att börja med har jag varit nere på stan med Marcus. Han skulle leta efter julklappar och hittade faktiskt ett jätte gulligt litet SPA-paket till henne. Något mer blev det inte .. jag hittade dock den perfekta julklappen till min brorsa men det skriver jag nog inte om här, utifall att han läser detta.
   Annars har jag nyss ätit kvällsmat och tänkte mysa ner mig framför TV:n ett tag. Tänkte att jag fixa en kopp varm choklad med lite riven mörk choklad på toppen, Mmmm!!
Senare ikväll måste jag nämligen ut i det här kalla vädret igen för att hämta mamma, hon är på någon middags tillställning nere på stan. Tills vidare .. ha det underbart!!


PussPuss


 





Underbara spets




Spets trenden verkar hålla i sig, även i hollywood.
Personligen älskar jag spets och kommer med största sannolikhet bära det lite då och då året ut, om inte längre.

Bild lånad från aftonbladet



Nätverksproblem

Godmorgon alla läsare : )

Igår kväll tränade jag spinning och efteråt mötte jag upp Ulle vid Spicy hot och käkade. Vi hade det jätte trevligt och snackade om allt och ingenting typ. Men när jag om hem hade jag inget Internet så jag kunde inte blogga. Nu när jag vaknade hade jag inte det heller .. det resulterade i att jag blev skit irriterad och testade att starta om både modemet och routern igen.(Jag testade det igår kväll med) men lyckades inte. Desperat ringde jag därför min brorsa och vi bökade fram och tillbaka. Fick nämligen klättra upp på bokhyllan och koppla Internetsladden som går från modemet till routern, in till min dator istället. Då minsann fick jag Internet!

Vi startade då om routern utan att ha Internetsladden inkopplad. Därefter kopplade vi tillbaka sladden och jag kopplade då manuellt bort mitt trådlösa nätverk från datorn. Sedan startade jag om allt och anslöt till närverket igen och nu har jag äntligen Internet.
Hahaha vilken intressant historia ... ne nu ska jag ta och äta lite frukost, för det har jag inte haft tid med än.


Talk to you later

PussPuss


Tillbaka


Jag har inte bloggat på några dagar nu, som ni förmodligen har märkt. Anledningen till detta, tycker jag, är allt för personlig för att ta upp här i bloggen. Därför är det bara mina närmsta som kommer att få veta vad det är som har hänt.

Jag kände dock att jag behövde de här dagarna för att fundera och reflektera över vad livet egentligen går ut på för just mig. Tiden bara springer iväg från oss, och vi tar alla så pass mycket förgivet.

Jag behövde därför de här dagarna för att bara vara och umgås med mina nära och kära utan att behöva blogga om det.


Livet är så pass mer oförutsägbart än vad vi oftast får för oss att det är.

Vi måste därför börja uppskatta varandra mycket mer och inte vara så rädda för att visa vad vi känner. Tänk så här: att du helt plötsligt en dag förlorar någon du höll kär .. skulle du då inte vilja veta att den personen i alla fall visste hur mycket den betydde för dig innan det hände?

   Förra året, när jag gick sista året på gymnasiet, höll jag ett föredrag om just detta ämne. Temat var dröm och verklighet och jag talade då om hur vi människor lever i en slags illusions bubbla där vi tror att allt och alla alltid kommer att finnas där för oss. För är det inte så? Intalar vi inte oss själva att alla alltid kommer att finnas där för oss? Att mamma och pappa alltid kommer att sträcka ut en hjälpande hand när det behövs eller att din bästa kompis alltid kommer att ha sin axel redo för dig att gråta ut på?

Som jag sa i mitt tal för nästan exakt ett år sedan, måste vi spräcka hål på denna bubbla och börja visa varandra riktig uppskattning. Det behöver inte vara de största gärningarna som visar mest uppskattning heller, det kan räcka med en kram eller bara några få värmande ord då och då för att visa någon din uppskattning. Det krävs inte mycket, det är just de små men osjälviska gärningarna som gör skillnad.

Det jag egentligen vill säga till er alla är att ta ingenting förgivet, gör inte det!! För en dag, helt plötsligt, när som helst kan ni förlora något eller någon bara sådär. Då kan det kännas skönt att allting är sagt och ångerfritt.





Vad är livet? Blott en hägring,
Blott en skugga och en spegling.
Bländverk allt, som blev oss givet!
Ty en dröm är hela livet,
Själva drömmen drömmer vi.


Taget från:
Pedro Calderón de la Barcas skådespel Livet en dröm från 1635
översättning Erik Blomberg


Orättvist

GAAH .. jag orkar inte .. varför ska livet vara så orättvist? FAAN







Kommer nog inte blogga på några dagar nu!       
Fråga inte varför .. jag berättar när jag känner för det.

Lasse Kronér-årets Arne


I år blir det visst Lasse som blir julvärd och tänder ljuset för oss alla.
Jag tror det kommer bli jätte mysig med lilla Lasse i rutan på julafton ; D Han är ju så gó och gald hela tiden.
Jag tror han klarar detta galant. Vad tror ni?


"Från oss alla till er alla, en riktigt god jul"


Bubbelbad och ansiktsmask :)

Hallå där mina små korvar ; )

Just nu sitter jag här framför datan och smuttar på lite rött te. När jag kom hem från träningen hoppade jag direkt ner i ett varmt bubbelbad och efter det la jag en ansiktsmask, använde såklart favoriten som jag tipsade er om tidigare : )
Nu känner jag mig totalt avslappnad .. och ska bara ta det lugnt i några timmar. Lite senare ska jag bege mig till hälla och efter det ner på stan för att fixa lite ärenden.
Guess I´ll talk to you later ...


PussPuss


Önskar att detta var mitt badrum .. men icke! hehe

Stukat hälsenan?

Godmorgon ; )

Jag känner mig jätte pigg idag .. ska faktiskt till och med iväg och träna om ungefär en timme tänkte jag : ) På senaste tiden har jag fått dåligt samvete om jag inte tränar regelbundet.
Föresten .. är det någon som vet om man typ kan sträcka hälsenan eller typ stuka den?? För igår efter spinningen hade jag skit ont i den. Det typ dunkade och höll på. Det var faktiskt lite läskigt! Det kanske beror på att jag kör bil konstigt .. har foten i fel läge eller något sånt. Det är skit skummt, jag vet, men något knasigt har jag ju gjort med den. 
Ne nu ska jag dra på mig träningskläderna och börja göra mig klar ..



PussPuss


Mys med fru Carolin

Hallå hallå : )

Jag har precis kommit hem från frugan Carolin <3 Jag åkte dit direkt efter spinningen. Det var jätte mysigt .. hade inte träffat henne på länge. När jag väl kom dit hade hon lagat spagetti med köttfärssås till mig, visst är hon underbar?
Sen la vi oss i soffan framför TV:n och snacka skit samtidigt som vi tittade på 2½ men, vänner, bonde söker fru och såklart grey's anatomy. Det blev en perfekt myskväll med frugan. Nu ska jag nog ta och ringa babe och sen blir det sängen.
Talk to you in the morning ...


PussPuss



Spinning




Nu ska jag iväg på ett spinning-pass : )

Det ska bli skönt att svettes lite hehe





Nelly


Jag har verkligen börjat fått upp ögonen för Nelly.com! Jag gillade dem inte alls förut, tyckte de hade tråkiga kläder och hur mycket underkläder som helst. Nu börjar de ta in snygga och stilrena kläder, Me like!



Här är fyra av mina favoriter på sidan. Jag gillar särskilt den sista svarta klänningen, kanske ska beställa den till nyår?

Våra bästa år


Hallå hallå : )


Jag har precis kommit tillbaka från min promenad här ute på "landet".
Nu ska jag göra iordning en varma koppen och sätta mig framför TV:n
ett tag. Våra bästa år börjar ju när som helst ; P Haha
Är man hemma och inte har något bättre för sig kan man inte låta bli att
titta på det! Håller ni inte med?







Solen skiner

Godmorgon : )

Sovit gott? Jag har sovit sådär om jag ska vara ärlig. Det är inte så lätt att sova när man får armbågar i ansiktet och när någon tar täcket heeela tiden haha.
   Idag är det jätte skönt väder ute, solen skiner och jag tror nästan jag ska gå ut och ta en liten promenad. Kanske tar en sväng till hemköp och köper en baguette och sätter mig på en bänk i solen någonstans. Låter inte det underbart?
Tror faktiskt jag tar och går ut nu .. talk to you later ; )

PussPuss



Nu kommer vintern




Nu kommer vintern. Denna bild hittade jag på aftonbladet imorse. Brrr .. nu kommer kylan!



Gratis Makeup


Tvättid

Godmorgon alla läsare : )

Igår kväll hängde sig mig blogg totalt. Allting var helt knäpp och man kunde inte göra någonting. Var det någon annan som också hade det problemet?
   Nog om det .. Just nu sitter jag här framför datan och dricker mitt varma röda te medan regnet slår mot rutan. Nu är det verkligen riktigt filmväder ute. Det är mörkt, blåser och regnar. Tror faktiskt jag ska ta och titta på en film nu och mysa lite i soffan. Klockan tre har jag nämligen tvättid så man måste ju passa på att mysa lite innan ; )



Undra hur det kommer gå där nere i tvättstugan idag ... normalt brukar ju mamma fixa sånt ; )
Men det går ju inte längre när man är här ute mitt i ingenstans, helt själv.



Höstmys




Detta skulle jag vilja ha på mig just nu .. sätta mig framför en bra film och dricka lite varm latte.
Vore inte livet underbart om det kunde vara så just nu?




Inte nudda golv

Godmorgon alla underbara läsare : )

Jag har precis vaknat och drömde sjukaste drömmen. Jag drömde att alla på min gamla gymnasieskola lekte inte nudda golv haha. Det var helt skumt, skolan hade satt upp massa stolar i hela ljushallen och alla elever höll varandra i handen medan de hoppade från stol till stol. Det var inte nog med det heller ... under hela leken spelade de kung fu fighting skit högt i högtalarna och alla sjöng med. Jag började nästan as garva när jag vaknade. haha



Ne nu ska jag göra iordning lite frukost till mig själv : ) Talk to you all later ..

PussPuss



Drinktips : )

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet drinktips till er
Denna drink har inget namn, vad jag vet, har komponerar ihop den själv.


För en 6:a

4cl Bacardi razz
2cl Bols banana(eller annan banan likör)
2cl Sour mix(ha i mer om du vill att drinken ska vara sur)
       Fruktsoda, sprite eller dylikt

Gör så här:

Fyll en shaker med ca 10 cl is, häll ner spriten och sour mix. Skaka och sila
ner i ett highballglas. Fyll på med fruktsoda, lägg i en citron(eller sätt den på
kanten, vilket jag tycker är snyggare) och sätt sist men inte minst i en
drinkpinne. KLART!!


För en 4:a

Ta 2cl bacardi razz och 2cl Bols banana .. annars är det som vanligt : )

Hahaha


Sorgsen

Godmorgon !!

Jag har precis vaknat ... det är så himla skönt att få sova ut på söndagarna efter helgens arbete. Men idag vaknar jag med lite sorg i hjärtat faktiskt. Igår var det nämligen min sista dag på praktiken! Jag har trivts så otroligt bra där och vill egentligen inget mer än att stanna kvar. De är egentligen i behov av personal just nu, så vi får se vad chefen säger. Hon ska skicka hem ett brev till mig nu i veckan med min utvärdering och en av frågorna på den är om jag bli anställd. SPÄNNANDE ; )
   Ne nu ska jag äta frukost ... talk to you later

PussPuss


Kvällen

Jag skulle kunna skriva att jag aldrig mer ska dricka igen, men både ni och jag vet att det bara är någonting man säger.





 

Kvällens outfit


 
 
Kvällens outfit
Jacka/tröja från Gina tricot
Tubtopp från Gina tricot
Jeans från Killah

Sushi och kanelulle ; )


Hallå igen : )


Jag har precis kommit ut ur duschen. Nu känner jag mig ren och fräsch
och extremt taggad inför kvällen. Idag är jag nämligen ledig ; D Först
ska jag träffa Marcus nere på stan ..  vi ska käka sushi tillsammans.
Senare på kvällen ska jag förmodligen möta upp min lilla Kanelulle
och dra till Blue moon bar(aka jobbet). Det ska bli väldigt roligt,
jag har inte varit ut på ett tag nu .. det har ju bara varit jobb, jobb och
mera jobb. Men ikväll ska jag ut minsann : )
   Vad ska ni göra denna fredagskväll? Hoppas ni får en underbar dag ...
nu ska jag föna håret torrt, talk to you later ..




PussPuss



Älskade klänning


 
Denna klänning från Style by stars är underbar.
Kanske kommer den ligga under julgranen? ; )

Förlåt

Godmorgon alla läsare!!

Jag tog bort mitt vredes inlägg som jag skrev igår. Mest för att det var dumt och onödigt, ni ska inte behöva höra sådant.
Men jag tog bort inlägget för en annan anledning också .. nämligen tack vare ett SMS som kom igårkväll.

"Hej .. asså fan känner 
mig as dum nu : (
Förstår om du är arg
.... Förlåt!
 "


Nu har vägverket gjort det

Hallå, hallå!!

Jag har precis kommit hem. För att komma hem använde jag mig utav E18. Jag har inte åkt där på några dagar nu och blev lite förvånad när jag upptäckte att de har ändrat hastigheterna. Jag visste ju att det skulle hända förr eller senare, bloggade till och med om det för ett tag sen.
   En sträcka borta vid bäkby har ändrats från 90 till 100km/h, en lite sträcka mitt inne i stan har höjts från 70 till 80km/h .. men det mest förvånande av allt är att vägverket har SÄNKT hastigheten över vallbybron från 90 till 80km/h. BRA GJORT!


Alla hjöningar av hastigheten får dock tummen ner!

OVER AND OUT!

Gör din egen ansiktsmask


För en vanlig klasisk ansiktsmask blanda lika delar

Honung
Äggvita
Citron

applicera sedan röran på huden och låt masken stelna.
Skölj därefter av med ljummet vatten.

 

Sugen på att komponera ihop en peelingmask istället? Blanda då lika delar

Avokado
Vetekli
Flingsalt

applicera röran på huden och rör sedan fingertopparna i cirkelrörelser över
 ansiktet. På detta sett avlägsnar du döda hudceller och fräschar upp hyn.
 Efter att du har masserat huden med fingrarna kan du låta masken verka
 i 10-15 min, eller skölja av ansiktet direkt med ljummet vatten.






Monster


Var det någon som såg insider igår?
Det gjorde i alla fall jag .. satt med öppen mun och bara gapade för jag var så chockad och upprörd. Hur kan man göra så mot oskyldiga djur? Citerar "Det är inte en människa som har gjort det här, det är ett monster"

Kolla även detta klipp från expressen!


Julpyssel

Hallå där mina underbara läsare : )

Ni kan ju inte ha missat att det är den 1:a advent nu den 30:e november.

Jag fullkomligt älskar denna period när alla jul grejer börjar komma in till affärerna, det är så himla mysigt. För några dagar sedan satt jag och pysslade ihop en advent ljusstake till älsklingen. Om inte jag köper sådana saker kommer det inte bli någon julkänsla i hans nya lägenhet och det finns tyvärr inte i min värld. Är det jul så är det!!

 



Jag är en riktig julnörd!! Jag måste alltid vara med och klä granen och fullkomligt älskar att pynta huset. Åhh vad glad jag är att julen snart är här. Älskar julen och allt runt omkring den.



Hjälpa mamma

Godmorgon mina små korvar ; )

Jag har precis vaknat och ska väl snart göra iordning lite frukost åt mig, idag blir det nog lite fil och Müsli. Efter det ska jag dammtorka hela huset, lovade nämligen mamma igår att jag skulle göra det så att hon inte slapp göra allting själv imorgon.

   Mammor har egentligen det jobbigaste jobbet i världen .. de jobbar som vanlig folk, men sen måste de jobba hemma också. Det ska städas, tvättas, diskas osv. Det är inte så konstigt att de inte orkar göra allting själv ibland och då är det bara att ställa upp. Det är väl det minsta man kan göra för sin egen mamma?!
Nog om det .. nu vill jag ha frukost : )


Godnatt

 

Nu tänkte jag krypa ner i min underbart sköna säng.
Efter dagens träning kommer jag nog att somna direkt
när huvudet träffar kudden, är helt slut i kroppen.
 Ni får nog räkna med att jag kommer att sova länge
 i morgon bitti : ) Godnatt på er!


PussPuss



All I want for christmas



Sen update

Hallå där mina små korvar ; )

Förlåt för den sena updaten .. men jag har inte haft något Internet på hela morgonen.
Igår kväll träffade jag som sagt några gamla klasskompisar för att fika tillsammans. Det var jätte mysigt och trevligt. Detta måste vi göra om snart igen ; )



 
 


Det blev lite sent igår så jag hann inte blogga när jag kom hem. Efter fikat träffade jag nämligen min bror ett tag och sen blev det dags att krypa till kojs.
   Ikväll ska jag och Carolin träna järnet. Vi ska först gå på ett ki box pass och direkt efter ska vi gå på yoga. Det ska verkligen bli skit skönt, jag känner mig nämligen lite stel i ryggen.
Nu ska jag fortsätta titta på våra bästa år .. talk to you later ...

PussPuss


Måndag

Godmorgon : )

Jag har precis vaknat och ska väl käka frukost snart. Lite senare idag ska jag ner på stan, fixa lite julklappar och även möta upp några tjejer från gamla klassen. Vi ska ta en fika och "catch up". Det ska verkligen bli jätte trevligt.
Ne nu ska jag nog äta lite och hoppa in i duschen : )

PussPuss

Whose Skin Are You In?




Min kusin hade denna video på sin blogg .. bra budskap.. sprid den vidare!






DRAMA

Godmorgon alla läsare!!

Oj, oj, oj vilken natt .. DRAMA!!! Måste ta itu med en massa grejer idag .. vi hörs väl lite senare

PussPuss


The hills ;D


Ni har väl inte missat att säsong 4 av The Hills har premiär ikväll på MTV!

 Ikväll kl 17.00 smäller det ... ni kommer väl titta?



Sex and the city

Godmorgon på er alla läsare : )

Har ni hört det senaste ryktet? Det ska kanske komma en ny sex and the city film. Vissa tidningar har skrivit att Kim Cattrall har bekräftat ryktet och att inspelningen ska börja nu i sommar. Vad tror ni .. kan detta stämma?
Stämmer det vet jag i alla fall en person som kommer att bli överlycklig ..  Jag!!





Jobbet kallar


Nu drar jag till jobbet ... vi hörs senare mina små korvar ; )




Fredag

Godmorgon alla glada människor därute ; )

Jag är på strålande humör fastän jag ska åka iväg vid 15.00 och jobba i 12 timmar. Jag tror det kan bero på att jag har fått sovit ut riktigt ordentligt idag. Normalt brukar jag nämligen vakna några gånger varje natt, men inte inatt, sov som en stock ända tills nu. Det kan också ha att göra med träningen igår kväll som gjorde att jag kom hem helt slut vid 21.00.
  Men men nog om det .. Idag är det FREDAG!! Wiie säger nog många av er som inte är helgjobbare ; ) det innebär ju att helgen och ledigheten börjar idag. Men jag känner faktiskt också en liten wiie-känsla på fredagar. Jag fullkomligt älskar mitt jobb och mina arbetskollegor. Visst man får massa puckon till gäster då och då, men det bryr man sig tillslut mindre och mindre om har jag upptäckt.
Ne nu ska jag fixa lite frukost ... talk to you later ..

PussPuss


Gratis makeup


Fit for fight

Hallå allihopa : )

Tack vare att jag gick upp så tidigt idag har jag redan hunnit med mycket. Jag och mamma var först nere på stan, sen drog vi till Erikslund och sen bar det iväg till Preem för att fylla på bilen med spolar- och kylarvätska. När vi väl kom hem beslöt vi oss även för att torka insidan av fönstren på min bil. Det behövdes verkligen ... trasan blev alldeles svart! Det är ett under att jag har sett ut!
   Nu tänkte jag bara ta det lugnt och spara krafterna till träningen ikväll. Nu ger vi järnet Carro ; ) Jag måste ju vara fit for fight imorgon på jobbet hehe
Talk to you all later ..

PussPuss


Full rulle

Godmorgon : )

Jag är uppe tidigt och har precis ätit frukost. Jag ska nämligen hämta min mamma vid 10 och ta en shopping runda på stan tillsammans med henne. Jag måste börja köpa lite julklappar och liiite, bara lite, grejer till mig själv ; )
   Senare idag blir det träning på friskis med Carolin. Kommer bli super skönt, idag ska vi kämpa så svetten sprutar haha!
Ne nu måste jag fixa till mig lite ... talk to you later ..

PussPuss



Julklappstips


Jag hittade nyss en jätte rolig hemsida, coolstuff.se. De hade jätte mycket roliga grejer som kommer att passa perfekt som julklappar. De jag fastnade mest för var en chokladfontän, shotsglasen av både is och polka samt den självrörande muggen(hur smart är inte det på en skala?)






Obama made it ; )




Säger bara fyfan va braa!! Detta är verkligen ett historiskt ögonblick.

Bild tagen från DN

Här kan ni även se och höra hans tacktal!
"YES WE CAN!!"


Ett paket om dagen

Godmorgon, Godmorgon : )

Jag drömde en jätte konstig dröm inatt. Min kompis som aldrig har rökt en cigg i hela sitt liv hade helt plötsligt börjat röka ett paket om dagen. När jag träffade henne blev jag helt chockad och frågade såklart varför, men hon fräste bara åt mig och frågade "Är du min morsa eller? jag gör väl som jag vill!"
Ne gud, det var verkligen en hel sjuk dröm ... eller är det kanske ett tecken? Borde nog ringa henne och kolla vad hon har för sig egentligen! haha

Nog om det .. jag ska ta och göra frukost och sätta mig vid TV:n. Visste ni föresten att Våra bästa år har bytt programtid från 12.50 till 12.25? Jag missade ju lite igår vafan ; P


Time for a change


Ni kan väl inte ha missat att USA står inför ett historiskt presidentval, och att Filip och Fredriks ska hålla en ca sju timmar lång valvaka i direktsändningen? Valvakan startar imorgon kl. 23:20 och pågår fram till 06:30 förutsatt att valresultatet är klart, annars kommer programmet att fortsätta. På kanal 5:s hemsida kan man läsa att Filip och Fredrik kommer att få valresultaten kontinuerligt uppdaterade från ABC news.
   Det har varit mycket snack om att Obama kommer att ta hem det här valet och bli USA:s första svarta president. Många är på hans sida och visar öppet sitt stöd med t-shirtar och pins. Några av mina släktingar där borta gör det och särskillt kändisarna visar sitt stöd.
Vad tror ni, vinner Obama?


Drew Barrymore tycker att det är tid för förändring


Sarah Jessica Parker, Beyonce och Halle Berry visar sitt stöd


Scarlett Johansson och Kate Walsh gillar också Obama




One three hill

Godmorgon : )


Tänkte bara kolla om det är någon som följer one three hill lika fanatiskt som jag? ; P Det är nog nästan det bästa med söndagarna, tycker ni inte?
   Jag fullkomligt älskar den serien och minns att jag tyckte det var så underbart när jag fick höra att Chad(Lucas) hade friat till Sofia(Brooke). Som ni alla vet höll ju inte deras förhållande men de är fortfarande goda vänner. Sofia är nu tillsammans med James(Nathan) och Chad är tillsammans med Kenzie Dalton
   Personligen tycker jag det är jätte sorgligt och jag vet att det har gått mer än 2 år men Chad och Sofia passade bättre ihop. Det tycker jag det verkar som i alla fall.

Vad tycker du?



Kenzie ser dessutom ut som en tandpetare!


Klassfoto


Jag var nyss inne på min skolas hemsida för att hämta hem en blankett och snubblade då över vårat "klassfoto"

Är vi inte gulliga?


Hahaha jag=fiskläpp .. förstår inte vad jag gör ; P


Sova ut<3

Godmorgon : )

Gud vad skönt det är att sova ut på söndagarna efter en lång helg med jobb. Igår var det mycket på jobbet, slutade vid halv fyra och kom inte i säng förens vid halv 5. Vaknade alldeles nyss och tänkte väl göra iordning lite frukost snart. Efter det ska jag röra mig ner mot stan och köpa en farsdag present, ni glömmer väl inte pappa nästa söndag?
   Ne nu måste jag fan komma igång med dagen ... klockan är ju snart 12 för fasen ; ) Talk to you later ..

PussPuss


Happy halloween

Godmorgon alla góa läsare : )

Jag sitter här framför datan och käkar lite frukost. Lite senare idag ska jag hem till min kusin för att fira hans 19års dag. Det ska bli väldigt trevligt .. sen ikväll är det of to work igen. Ikväll kommer det väl komma spöken, häxor och massa andra monster till BMB. Igår var det några som var utklädda, men jag tror det kommer vara många fler ikväll.
Föresten tog jag lite kort igår innan vi öppnade igår.. kolla ; )

 
Min gulliga arbetskamrat och mitt kaffe(det blir många glas när man jobbar12immar)






RSS 2.0